Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Niedawno to " przerabiałam" biorąc Pata:placz::placz::placz: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oj kolejna Mała Babuleńka. Ja tez się bałam wziąć staruszka, bo nie wiedziałam, czy sobie poradzę, ale teraz juz mam inny pogląd. Serce mi się kraje, jak pomyslę o psie, który odejdzie za TM w schronisku. Quote
Tigraa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czy Miriam wymaga leczenia czy jest zdrowa? Ile ma w kłębie i czy toleruje samców? I jak z jedzeniem? Ma ząbki, radzi sobie z suchym czy trzeba jej gotowac? Quote
Kar0la Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Czy Miriam wymaga leczenia czy jest zdrowa? Ile ma w kłębie i czy toleruje samców? I jak z jedzeniem? Ma ząbki, radzi sobie z suchym czy trzeba jej gotowac? Czyżby była iskierka nadziei? :cool3: Quote
Tigraa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pokażę ją jednemu wujkowi... napiszcie czy ona jest wysterylizowana? Czy przyjmuje jakieś leki? Quote
ewaK Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 może dać na razie jej hotelik mogę przelać 50zł Quote
Tigraa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Halooo ciotki, pobuuudka!!!!!!!!! :mad: Odpowiedzcie mi na pytania: -czy Miriam przyjmuje stale jakieś leki? -czy zdiagnozowano u niej jakąś chorobę? -w jakim stanie ma ząbki, chodzi o to czy ma czym gryźć suchą karmę? -czy toleruje psy? -czy jest wysterylizowana? Quote
Olena84 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A wujek wie ze jest to staruszka nie widząca? Quote
gallegro Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Olena84 napisał(a):A wujek wie ze jest to staruszka nie widząca? Nasz Jurand (patrz avatar) również nie widzi, a mimo to całkiem nieźle dajemy sobie radę ;) Poza tym sunia widzi słabiutko, ale jednak widzi... No i... wieku damom się nie wypomina :razz: Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Już jestem i odpowiadam Miriam nie przyjmuje żadnych leków na stałe prócz starości nic jej nie dolega(przynajmniej ja nic o tym nie wiem) co do ząbków to dokładnie sprawdzimy w sobotę ale z jedzeniem radzi sobie dobrze a też dostaje suche toleruje inne psy a nawet jest w stosunku do nich za uległa dlatego została przeniesiona do osobnego pomieszczenia niestety nie wiem czy jest wysterylizowana Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 jeszcze mogę dodać że na spacerkach radzi sobie całkiem nieźle Quote
gallegro Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dokładnie tak, jak Jurand. Jeśli ktoś podrzuci ją do Warszawy na Dw. wschodni, sunia ma zapewniony DT z opcją DS. Czyli szukamy najlepszego domku pod słońcem, ale w razie braku takowego, zostanie u nas na zawsze... Quote
Ayame Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oby Wujek się zgodził... Bidulka, niech ktoś jej da trochę miłości i ciepła na jesień życia :-( Niech zamiast chłodu betonowego boksu czekają na nią czyjeś ciepłe kolanka i głaszczące ręce... Quote
j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :modla::modla::modla::modla: ludzkie anioły Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 gallegro Ty mówisz na serio :crazyeye: Ona może u Ciebie zamieszkać :crazyeye: Jeśli tak to oczywiście my juz zaczynamy kombinować transport :cool3: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 gallegro napisał(a):Dokładnie tak, jak Jurand. Jeśli ktoś podrzuci ją do Warszawy na Dw. wschodni, sunia ma zapewniony DT z opcją DS. Czyli szukamy najlepszego domku pod słońcem, ale w razie braku takowego, zostanie u nas na zawsze... Hurrraaaaa!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kochana Ciocia!!!!! Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Matko, ten Wujek Gallegro to Anioł!!! Suńka jedzie z Łodzi??? Edit:piszcie szczegóły transportu! Ja nie mogę w ten weekend, bo mam urodziny Teściowej :) ale piszcie. Pragę znam i jesli będzie konieczność transportu postaram się pomóc! Quote
gallegro Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Talcott']Hurrraaaaa!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kochana Ciocia!!!!! Mam nadzieję, że to żart :cool3: Jam Ci wujek jest ;) Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='gallegro']Mam nadzieję, że to żart :cool3: Jam Ci wujek jest ;) Sorki Najwspanialszy Wujaszku!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts