samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Lewanogawstajaca Kolezanko z Koszalina: GEOGRAPHIC sie pisze :eviltong: Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='mar.gajko']No bo Kinga już to wszystko ma. I wcale a wcale nas nei rozumie. głupia. KREDYT ma. do końca życia. taki, którego za cholerę nie da się spłacić wcześniej. a wręcz przeciwnie - jedynie, co się udaje z nim zrobić dobrze - to go powiększać...:razz: Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 W TYCH czasach dostalas kredyt???!!!! Hohohohoho! Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 samoglow napisał(a):W TYCH czasach dostalas kredyt???!!!! Hohohohoho! W TAMTYCH. miło było, nie powiem, dostać. a teraz, hohohoho, mam przyjemność go spłacać. :placz: Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 czyli jednak FORUM BANKOWE nam tu wyszlo :eviltong: wypelnij ten kupon dzis, Kingo :lol: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga napisał(a):W TAMTYCH. miło było, nie powiem, dostać. a teraz, hohohoho, mam przyjemność go spłacać. :placz: Kochana! Za przyjemności trzeba płacić. No choćby, takie rachunki tel.:diabloti: Jakby nei lepiej :user: tylko koniecznie:agrue: i to przez telefon. A potem:shock: jak widzi rachunek, i co gorsz:krach: tak do mnie mówi. Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 samoglow napisał(a):To za inwektywy placi? Mhmmmm. Ona mówi, że się wyrażam. I że to bardzo nieładnie. I wogóle. Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Oni może tak, ale ja to nei bardzo:-(:-(:-( przeskoczyło, cholera:angryy: Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 To ci od telefonii sie ciesza :multi:, ze tak Cie ochrzania przez komore :shake: Quote
Angelika8 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Koleżanki :-o Domki? Samochody? A żadna nie powie,że trochę psów by wzięła :evil_lol: Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 mar.gajko napisał(a): No choćby, takie rachunki tel.:diabloti: Jakby nei lepiej :user: tylko koniecznie:agrue: i to przez telefon. A potem:shock: jak widzi rachunek, i co gorsz:krach: tak do mnie mówi. Kochana. jakbyś w końcu, jak każdy cywilizowany czlowiek, w domu wieczorami:user: - to bym nie musiała uciekać się do drastycznych finansowo metod. I jakbyś nie :talker: godzinami... - to bym nie musiała potem :placz: z racji rachunków. a Malta Hop. Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga napisał(a):Kochana. jakbyś w końcu, jak każdy cywilizowany czlowiek, w domu wieczorami:user: - to bym nie musiała uciekać się do drastycznych finansowo metod. I jakbyś nie :talker: godzinami... - to bym nie musiała potem :placz: z racji rachunków. a Malta Hop. :chaos: O dzisaj wieczorem to będę tylko:sg168: i :sleep2: i wogóle ale to wogóle nei będę rozmawiać:obrazic: Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 mar.gajko napisał(a)::chaos: O dzisaj wieczorem to będę tylko:sg168: i :sleep2: i wogóle ale to wogóle nei będę rozmawiać:obrazic: dziś wieczorem będziesz latać po całym domu za dodatkowymi :kociak::kociak::kociak: i jak będziesz :smokin:, to one dostaną raka i umrą. Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kinga jest dzis dosc smiertelnie nastawiona :-( Angelika - za 13 mln. chcesz sobie psow dokupic !!!???:crazyeye::cool3: Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 samoglow napisał(a)::-( Angelika - za 13 mln. chcesz sobie psow dokupic !!!???:crazyeye::cool3: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ona to dobra kolezanka jest, ta Angelika :loveu: Quote
Angelika8 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A tak:eviltong:! Kupuję od sąsiada ziemi, dużoooo ziemi :p i biorę parę,paręnaście może parę.... psiaków, a zapomniałam :placz: kredyty spłacę też. I Malta miałaby dom Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Angelika8 napisał(a): I Malta miałaby dom Dobrze, ze na tym wątku choć od czasu do czasu pojawiają się słowa: "Malta" i "Dom" - obok siebie. już obojętnie w jakim kontekście...:huh: Quote
PaulinaT Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Angelika8 napisał(a):Koleżanki :-o Domki? Samochody? A żadna nie powie,że trochę psów by wzięła :evil_lol: ja bym wzięła Szariczka z powrotem do siebie :-( Quote
mar.gajko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 I ja bym wzięła, to oczywiste. Po to ten dom. Wszytskei hotelowe. Pajusia, Grallika, Ciapulinka. Już tak na zawsze. A i kilka tak na chwilkę. Ot. A tak to goowno. Nic nei mogę. Tylko zapeirdzielam do tego hotelu, a i tak mnei maja po kilkanaści eminut i domowe krótko. A z tymi kotami to nawet kinguś ci nei bede pisać. Pół nocy z głowy i przemeblowania o 4 rano. masakra. Pół zywa dziś jestem. Quote
kinga Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 mar.gajko napisał(a): A z tymi kotami to nawet kinguś ci nei bede pisać. Pół nocy z głowy i przemeblowania o 4 rano. masakra. Pół zywa dziś jestem. KOCIĘTA się awanturowały po nocy? :crazyeye: te śliczne, rozkoszne czarne kłębuszki? :-( ...utop je :angryy:. Quote
mar.gajko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kinga napisał(a):KOCIĘTA się awanturowały po nocy? :crazyeye: te śliczne, rozkoszne czarne kłębuszki? :-( ...utop je :angryy:. T a"matka" tak wyła i lała te "kocięta", że musiałam wmiędzy 3.30 a 4.15 wywalić rezydentkę kotkę Kasie z łazienki, wyjąć te "kocięta". Stara syczalaa i waliła mnei po rękach. Je zamknąć w łązience, nei miałm już nastęnej kuwety, szukac czegoś w zamian, dawać nowe miski na jedzienei, picie, wystwić psie miski z wodą. Kurna. Obłęd mialam. Quote
kinga Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 a może KTÓRĄKOLWIEK z drogich czytelniczek wątku Malty interesuje COKOLWIEK o samej Malcie? tak sobie pomyślałam... :oops: - bo bedę ją dziś widziała w realu, więc jakby ktokolwiek chciał coś wiedzieć - prosze dać mi znać ;) i przepraszam za offa na samochodowo-domkowo-podróżniczym wątku :p Quote
mar.gajko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No to zobacz, czy ona jeszcze bardziej, nei daj Boże, nei przytyła. Quote
Recommended Posts