PaulinaT Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja myślę, że jak lubisz Paulinę to jej tego nie zrobisz:p tak zupełnie nieśmiało tez tak sobie myślę... :oops: to się teraz okaże :p Quote
kinga Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='mar.gajko']Jak odbieram służbowy telefon w pracy to mam formułkę: Imię Nazwisko i Instytucja ":evil_lol: no a mój sużbowy telefon - to przede wszystkim komórka - i ta samiutka jest na stronie schroniska podana :niewiem: i bywa, ze dzwoni jakiś numer, a ja w popłochu: - zastanawiam się, czy to jakiś inwestor zaległy, od którego absolutnie nie pwoinnam odebrać w tej chwili telefonu - kartkuję mój "psi" zeszyt, bo moze ktoś sprawie jakiegoś "mojego" psa dzwoni, i wtedy koniecznie powinnam odebrać... - i słabo mi z nerwow, bo ten telefon dzwoni i dzwoni... - a potem słyszę od np. takiej koleżanki PaulinyT: - koleżanko Kingo, dlaczego ty nie odbierasz mojego służbowego telefonu, dzwonie do ciebie i dzwonię... :evil_lol: Quote
Angelika8 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mar.gajko napisał(a): A raz usłyszałam "Qrwa, jakieś muzeum, nie schronisko":evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: - zastanawiam się, czy to jakiś inwestor zaległy, od którego absolutnie nie pwoinnam odebrać w tej chwili telefonu... Już wiem dlaczego czasami odbierasz wystraszona:evil_lol: A ja mam taki jeden nr telefonu,który psy mają (miały) na identyfikatorze, Lolo to uciekinier,więc gdy dzwoni właśnie ten numer to zaczynam ryczec, a potem haaaaaaloooo (zmieniłam identyfikatory i widnieje już nr ogólnie dostępny,więc może nie padnę na zawał:p) Quote
kinga Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Angelika8 napisał(a): Już wiem dlaczego czasami odbierasz wystraszona:evil_lol: :p) bo Ty to w ogóle masz zastrzeżony :shake: - a wtedy masakra, szybki przegląd w myśli wszystkich zastrzeżonych telefonów - i intuicyjna decyzja: odbierać? nie odbierać? głos nastrajać służbowo? prywatnie? towarzysko? :huh: Quote
mar.gajko Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja nie cierpię tych zastrzeżonych. Nie lubie. Sa takie... anonimowe, nei to co ciąg równiutkich cyferek:diabloti: Quote
kinga Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 mar.gajko napisał(a): Sa takie... anonimowe, nei to co ciąg równiutkich cyferek:diabloti: ...a wszystkie Duże I Ważne Instytucje, w których pracują moje koleżanki - mają to do siebie, ze za każdym razem wyskakuje mi w komórce... INNY, NOWY ciąg równiutkich, nieznanych cyferek... to juz w ogole obłęd :stupid: Quote
Angelika8 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Musi byc zastrzeżony,bo zdarza się,że dzwonię służbowo i gdy ludzie widzą ciąg równiutkich cyferek to nie chcą odbierac,a tak...może to jednak coś miłego, a to ja :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Angelika8 napisał(a):Musi byc zastrzeżony,bo zdarza się,że dzwonię służbowo i gdy ludzie widzą ciąg równiutkich cyferek to nie chcą odbierac,a tak...może to jednak coś miłego, a to ja :evil_lol: A dlaczego ludzie nie chcą z Tobą rozmawiać:shake: Oni ciebei nie lubią? Czy co? Quote
Angelika8 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mar.gajko napisał(a):A dlaczego ludzie nie chcą z Tobą rozmawiać:shake: Oni ciebei nie lubią? Czy co? Chyba nie:placz:,ale prywatnie jestem miła:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Angelika8 napisał(a):ale prywatnie jestem miła:loveu: ... zgrabna i powabna?? :diabloti: Ale faktem jest, jak sie do Kingi dzwoni z numeru, którego ona nie zna to głosik ma baaardzo nie bardzo :evil_lol: Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 no i cisza u Malty. październik mija... zaczyna jej się, co gorsza, KOLEJNY rok. życia i w schronisku :-( salibinka - bo może umknęło Ci w tych paplaninach Drogich Koleżanek - czy mogłabyś na plakacie podmienić zdjęcie Malty na któreś z tych aktualnych? byłaby taka możliwość? - to ja sobie podrukuję teraz te nowsze ;), moze one... Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Paplaninach, paplaninach....a tak sie staramy :mad: Jeszcze sie za nami stesknisz, a przynajmniej za mna - odmeldowuje sie do polowy listopada :eviltong: Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 samoglow napisał(a):- odmeldowuje sie do polowy listopada :eviltong: koleżanko samoglow - o tej porze??!! urlop? palmy, drinki, dziewicze plaże? ...Ty to masz życie :shake: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No niektórzy, to maja dobrze. Urlopy. Wypoczynki. Plaże. A nei psy, koty, psy, koty....... Quote
PaulinaT Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Urlop? A może koleżance drogiej po prostu neta odcinają za niepopłacone rachunki? :diabloti: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 I myśłisz, że by wiedziała od kiedy do kiedy jej odcinają. To zawsze jak grom z nieba jasnego jest. jak ci co odetną.:diabloti: Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Zalezy co i komu odetna ...:evil_lol: A ja sej jadem i lecem i jadem, choc nie do cieplych krajow, tylko zimnej Oostendy. Ale zawsze to mila odmiana :lol: tam psow malo i wszystkie na smyczach...dziwne :cool3: Quote
PaulinaT Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Google wszystko Ci powiedzą :p Już wiem gdzie to. Bo nie wiedziałam :oops: Ale CO TY TAM BĘDZIESZ ROBIŁA?? ... i że tam niby internetu nie ma?? :angryy: Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Taki kursik bedzie o informacji naukowej. Jest internecik i chyba jednak odezwe sie wczesniej, bo bedzie mi Was brak....podejrzewam. A dzis w totka mozna 13 mln. wygrac. Co byscie zrobily z 13 mln? Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 samoglow napisał(a):A dzis w totka mozna 13 mln. wygrac. Co byscie zrobily z 13 mln? Z 13? Milionami? Może bym troszeczkę odpoczęła. Głowa by mi odpoczęła. No i kupiłabym domek. No i kupilabym samochód. Takie elementarne rzeczy, dla większości. Quote
samoglow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A ja bym pojechala w dluuuuuga podroz dookola swiata...eh... Quote
kinga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 słuchajcie, koleżanki. czy Wyście oszalały. czy to jest forum pt: Nieposkromione Zakupy - Domy, Samochody i Inne? czy forum z National Geografic? czy może na tym wątku jakiegoś domu szukamy? dla jakiegoś psa? :angryy: Quote
PaulinaT Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga napisał(a):słuchajcie, koleżanki. czy Wyście oszalały. czy to jest forum pt: Nieposkromione Zakupy - Domy, Samochody i Inne? czy forum z National Geografic? czy może na tym wątku jakiegoś domu szukamy? dla jakiegoś psa? :angryy: a koleżanka od koszalińskich psów to chyba dzisiaj lewą noga wstała :niewiem: pozwólta innym marzyć... ja z 13 mln? mały domek, duuuuuuży teren wokół, terenowe autko :loveu: podróże wakacje itp. itd. ech... Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No bo Kinga już to wszystko ma. I wcale a wcale nas nei rozumie. Quote
Recommended Posts