mar.gajko Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Gdzie będzie pisane o imprezie? Gdzie będą zdjęcia? Hop, Maltusia do góry:diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Najprawdopodobnież u Pytii.... Ale kto je tam wie, te dogokoleżanki moje. Quote
karina1002 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To wszystko zależy od koleżanki reporterki Kingi.:p To Ona robiła zdjęcia. To Ona nas wszędzie woziła :diabloti: Quote
kinga Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 karina1002 napisał(a):To wszystko zależy od koleżanki reporterki Kingi.:p To Ona robiła zdjęcia. To Ona nas wszędzie woziła :diabloti: taaaaa.....:siara: to ONA prosiła cały czas: porobię Wam teraz zdjęcia. ONA słyszała: Kinga, nieeeee...:mad: - i takie miny - o, takie: :angryy:, że czym prędzej składała aparat do futerału a teraz wrzask, naciski, sms-y od rana - o RELACJE.:mdleje: a ja, co? - kościoły na tych zdjęciach mam :placz: - cmentarze - mam :placz: - żubry - mam :placz: - ba, nawet świnki wietnamskie - mam :placz: ...ale koleżanek z ulubionego forum - nie mam... :mad: Quote
kinga Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 a przy okazji - bardzo proszę z wszelkimi offami - przenieść się na wątek rzeczonej Pytii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34614 ...bo jak Ulubione Koleżanki zrobią sobie na TYM wątku pogaduszki przy kawce - to już nikt się nie zorientuje, ze jakiś pies w ogóle szuka tu domu ( i mój :kociak:, przy okazji) ;) Quote
Camara Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 to przy okazji informuję, że rzeczony :kociak: ma odnowioną aukcję. A niejakiej Malcie kończy się jutro. Ma 1 obserwatora i jak to jest któraś z was to nóżki z pupci powyrywam :diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 kinga napisał(a): - ba, nawet świnki wietnamskie - mam :placz: O matko z córką - a skądżeś Ty świnki wietnamskie wzięła skoro u mojej mamy na przechowaniu zostały??? :mdleje: ps. A ja jakieś tam koleżanki na zdjęciach mam :p Jak na tych cmentarzach, niczym jakieś hieny... :siara: Quote
kinga Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='mar.gajko']Gdzie będzie pisane o imprezie? Gdzie będą zdjęcia? :diabloti: zdecydowanie u Pytii ;). http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34614 Quote
mar.gajko Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nikt do Maltusi nie zajrzał. Chyba wszyscy odsypiają imprezy. hmm. Quote
kinga Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 mar.gajko napisał(a):Nikt do Maltusi nie zajrzał. Chyba wszyscy odsypiają imprezy. hmm. z tym zaglądaniem to była śmieszna sprawa. bo u Kariny internet działa mniej więcej tak, jak u normalnych ludzi działał z 10 lat temu :evil_lol:... czyli na otwarcie każdej strony czeka się i czeka i czeka... wiedziona poczuciem obowiązku, postanowiłam sprawdzic, co u Malty, bo zobaczyłam, ze na wątku był jakiś ruch. a nuż, myślę sobie, czasem udaje się zdalnie coś wyadoptować. otwieram tę Maltę w nerwach, zasypiam... zasypiam... zasypiam... - a jak już nieludzkim wysiłkim po paru minutach strona się otworzyła - okazało się, ze to ...Angelika, osamotniona na placu boju - ...podnosiła Maltę z rana :diabloti: Quote
Angelika8 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 kinga napisał(a):...okazało się, ze to ...Angelika, osamotniona na placu boju - ...podnosiła Maltę z rana :diabloti: a cóż ja bezradna mogę robic:placz:, zabrac nie mogę, więc podniosę czasem gdy koleżanki balują:angryy: Quote
PaulinaT Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 kinga napisał(a): wiedziona poczuciem obowiązku, postanowiłam sprawdzic, co u Malty, bo zobaczyłam, ze na wątku był jakiś ruch. a nuż, myślę sobie, czasem udaje się zdalnie coś wyadoptować. Nadzieja umiera ostatnia... :evil_lol: Quote
kinga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Angelika8 napisał(a):a cóż ja bezradna mogę robic:placz: Angelika - a gdzie Ty bywasz w miejscach publicznych? bywasz w lecznicach? w sklepach zoologicznych? - bo ja tak myślę w kontekście tego plakatu, żeby go zrobić i gdzieś porozwieszać :hmmmm:, jak widać, ani z allegro, ani ze strony schroniska tłumy po nią nie walą :shake: kto by nam zrobił taki piękny plakat do powieszenia? :modla: Quote
mar.gajko Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nie umiem. W tym komputerze takich robić. Plakatów.:-( Quote
kinga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie umiem. W tym komputerze takich robić. Plakatów.:-( Ty jesteś lewizna komputerowa, wiem. ...ja też :placz:. Ale na szczeście są Inne Koleżanki, które potrafią. ...czekam na ten las rąk :p. Quote
mar.gajko Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 kinga napisał(a):...czekam na ten las rąk :p. Wręcz na PUSZCZĘ BIAŁOWIESKĄ rąk:evil_lol: Quote
kinga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ...czy mi się wydawało, ze Camara chciała taki plakat zrobic? ;) ...ale nie zdążyła tego napisać na watku? - czy może salibinka? ...dziękuję Wam, kochane :loveu: ( świnia jestem, wiem. Taka, co to po trupach... :-() Quote
mar.gajko Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 A kto jest już trupem? Chcę wiedziec. Chyba nie Malta , biedna? Quote
salibinka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No nie, trupem to ja się nie czuję:crazyeye: ;) Nie wiem, czy ładny, ale zrobię :) Quote
kinga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='salibinka']No nie, trupem to ja się nie czuję:crazyeye: ;) Nie wiem, czy ładny, ale zrobię :) :multi::multi::multi: no, dziewczynki, wzięłyście się uczciwie do roboty. :p salibinko - a dasz radę na dole plakatu takie karteczki do wyrywania zrobić, z namiarami? np. na mnie? - a teraz poproszę las rąk do dystrybucji. :loveu: Quote
salibinka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Będą, będą karteczki :-D Namiary wezmę z Allegro - jeśli mają być inne, proszę o pw. Z tekstem mam się czuć wolna? Jeśli nie, to proszę tu tekst wstawić Quote
kinga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 salibinka napisał(a):Będą, będą karteczki :-D Namiary wezmę z Allegro - jeśli mają być inne, proszę o pw. Z tekstem mam się czuć wolna? Jeśli nie, to proszę tu tekst wstawić namiary te same - ciągle mam tę samą skrzynkę i komórkę ;) z tekstem wolna. Wiesz, mądrze, treściwie, przejmująco i chwytajaco za serce :evil_lol:. Quote
salibinka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Zaszczepiona? Odrobaczona? W pełni zdrowa? Miła w obejściu (ew. dzieci, koty, psy?). Quote
kinga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 salibinka napisał(a):Zaszczepiona? Odrobaczona? W pełni zdrowa? Miła w obejściu (ew. dzieci, koty, psy?). Tak. Tak. Tak. Tak, tak, tak. ( choć te koty, to kto je tam wie :shake:... ale to młoda suka, więc chyba najmniejszych problemów nie będzie ;)) Quote
Recommended Posts