Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Camara']ta pogoda to na pewno dlatego, że nie chcemy koszalińskich psów :shake:

no popatrz - uderz w stół...a Camara wyrośnie spod ziemi.

czy ja skąś znam takie przysłowie:

głodnemu chleb na myśli? :hmmmm:

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga napisał(a):

...ale wrodzona delikatność powstrzymała mnie od zasugerowania, ze moze u Was coś nie za bardzo z empatią i miłosierdziem ? :p

ta pogoda to na pewno dlatego, że nie chcemy koszalińskich psów :shake:

Posted

ale swoją drogą - to CO Wy robicie na TYM forum? :crazyeye::crazyeye:

wklepywałam wczoraj przez pół nocy zdjecia tej biednej Malty.

i nikt, NIKT - oprócz salibinki :loveu: - nie zająknął się jakoś bardziej refleksyjnie na jej temat :mad::mad:

( bo samoglow to na odczepnego, tylko po to, aby się dowiedziec, co mam na tymczasie...:cool3:)

Posted

kinga napisał(a):
ha! wiem :diabloti:.

bo kol. mar.gajko w wielce nieparlamentarnych słowach opisywała wczoraj krakowska aurę :cool1:

...ale wrodzona delikatność powstrzymała mnie od zasugerowania, ze moze u Was coś nie za bardzo z empatią i miłosierdziem ? :p

Nie, nie, to na pewno się coś musiało zepsuć:shake: - albo się aura wytarła i nie działa... bo akurat od miłosierdzie i empatii to tu aż swędzi w kolano.

Posted

kinga napisał(a):
wniosek z lat mojej praktyki jest następujący:
- jeśli coś Wam wychodzi dobrze - to asertywne mówienie: NIE.

:placz::placz::placz:

Całe szczęście, że ja nie z Krakowa :p

Bo mam nadzieję, że o mnie nie mówisz :razz:

Posted

[quote name='salibinka']Nie, nie, to na pewno się coś musiało zepsuć:shake: - albo się aura wytarła i nie działa... bo akurat od miłosierdzie i empatii to tu aż swędzi w kolano.

salibinko - też tak myślałam... kiedyś :-(

Ty myślisz, ze czemu ja się kręcę w tych krakowskich klimatach?
od dawien dawna?
dla tego smoka wawelskiego czy sukiennic, na zwiedzanie których NIKT mnie zresztą nie zaprosił?
- bynajmniej :roll:.

zawsze najpierw patrzyłam na lokalizację danego usera dogo - i jak był: Kraków - to ok, uznawałam, będziemy sukcesywnie zapełniać te wygłodzone pokłady miłosierdzia i empatii :loveu:.
- bo u mnie ludnośc napływowa, bez żadnych DOBRYCH tradycji :shake:

i co ja sie nawkładałam trudu i wysiłku, aby owocnie otoczyć się ową lokalizacją: Kraków, szkoda gadać...
:razz:

Posted

karina1002 napisał(a):
Całe szczęście, że ja nie z Krakowa :p

Bo mam nadzieję, że o mnie nie mówisz :razz:

a Wy tam, na kresach - TEŻ macie głębokie, niewykorzystane pokłady miłosierdzia i empatii?? :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='kinga']salibinko - też tak myślałam... kiedyś :-(

Ty myślisz, ze czemu ja się kręcę w tych krakowskich klimatach?
od dawien dawna?
dla tego smoka wawelskiego czy sukiennic, na zwiedzanie których NIKT mnie zresztą nie zaprosił?
- bynajmniej :roll:.

zawsze najpierw patrzyłam na lokalizację danego usera dogo - i jak był: Kraków - to ok, uznawałam, będziemy sukcesywnie zapełniać te wygłodzone pokłady miłosierdzia i empatii :loveu:.
- bo u mnie ludnośc napływowa, bez żadnych DOBRYCH tradycji :shake:

i co ja sie nawkładałam trudu i wysiłku, aby owocnie otoczyć się ową lokalizacją: Kraków, szkoda gadać...
:razz:

O NIE, nie. Nie, nie, nie, Kinga. Wygłodzone pokłady są - bardzo wygłodzone:evilbat::evilbat::evilbat: - ale nie owocnie tylko odpowiednio trzeba je zapełniać;).
Napisz np. "Kochani, robimy drugą edycję promocyjną Malty - raz, dwa - nowe teksty, ogłoszenia, plakaty, zbieramy na dt, wszystko od nowa!" i zobaczysz - już Kraków stoi na baczność - gotowy do działania. Prawda, Kraków?

A co do smoka wawelskiego - to on nudny jest, naprawdę. W Jamie Michalikowej podali letnią zupę, na Wawel nikogo nie stać, pod Wawelem wszyscy psy puszczają luzem i takie łódki odwrócone stoją, że jak się pies tam schowa, to nie możesz znaleźć i... w ogóle:shake:. Nie żałuj:lol:;)

Posted

Pięc dni w tygodniu empatia "idzie ze mną w parze":p, dzisiaj trochę luzu (czyt.praca:evil_lol:) zaglądam na dogo i ...co drugi post zawiera słowo "empatia",brr. dajcie życ:placz:

Malta cudowna, brac,tulic i kochac:loveu:

Ps. Gosiu, mam Twoja książkę:p, proszę o adres do wysyłki.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Kinga, mam Ci zabrać Maltę na tymczas ?

masz :diabloti:

Elza - podaj mi na pw Twój telefon ( jak nie, to wydębię od Camary :eviltong:), zadzwonię

ps: zawsze mówiłam Camarze, ze opłaca mi sie z nią trzymać, bo ma bardzo użyteczne kolezanki :loveu:

Posted

kochane wielbicielki ( i wielbiciele, jeśli są) Malty.

niniejszym ogłaszam, ze w najbliższą sobotę Malta opuszcza nasz szacowny schron i udaje się na DT do Milicza.

...oczywiście transport odbędzie sie systemem łańcuszkowym :p - w związku z czym musiałam uruchomić nieco przykurzone przyjaźnie :eviltong:, czyli np. zapewnić o swej niezmiennej sympatii - i wyrazić nadzieję, ze moja Odkurzona Przyjaciółka zywi do mnie - i do MOICH psów, co ważniejsze :roll: - równie wielką sympatię :loveu:.

w odpowiedzi dostałam mało budującego smsa pt: O RETY :eek2:

...ale koniec końców - chyba wszystko dopniemy na ostatni guzik ;).

Tymczas będzie moderowała kochana ElzaMilicz :loveu::loveu::loveu:

...ale nie jest to tymczas u samej Elzy, tylko zaprzyjaźniony.

Obiecałam :oops:, że uzbieramy na karmę dla Malty, bo trochę nieładnie wpychać komuś prawie-owczarka na pełen wikt i opierunek :oops:.

W związku z tym mam ogromną prośbę o pomoc :modla:

...gdyby zebrało się z pięć osób, które mogłyby wpłacać po 20 zł miesięcznie?
przez, powiedzmy, jakieś 2-3 miesiące?
...co Wy na to?.................................

( ja mam już pierwszą zadeklarowaną Wielbicielkę Malty, nie zalogowaną na dogo)

Posted

[quote name='samoglow']No dobra, daje 20 zl. co miesiac :razz:

a odebralas moj mail?

bardzo dziękuje :multi::multi:

Jak mi dobrze wychodzi zarabianie pieniędzy :loveu::loveu::loveu:
Nie swoich :roll:.

samoglow - żadnego :crazyeye: maila nie dostałam :shake: