kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Camara']ta pogoda to na pewno dlatego, że nie chcemy koszalińskich psów :shake: no popatrz - uderz w stół...a Camara wyrośnie spod ziemi. czy ja skąś znam takie przysłowie: głodnemu chleb na myśli? :hmmmm: Quote
Camara Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kinga napisał(a): ...ale wrodzona delikatność powstrzymała mnie od zasugerowania, ze moze u Was coś nie za bardzo z empatią i miłosierdziem ? :p ta pogoda to na pewno dlatego, że nie chcemy koszalińskich psów :shake: Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ale swoją drogą - to CO Wy robicie na TYM forum? :crazyeye::crazyeye: wklepywałam wczoraj przez pół nocy zdjecia tej biednej Malty. i nikt, NIKT - oprócz salibinki :loveu: - nie zająknął się jakoś bardziej refleksyjnie na jej temat :mad::mad: ( bo samoglow to na odczepnego, tylko po to, aby się dowiedziec, co mam na tymczasie...:cool3:) Quote
samoglow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kinga napisał(a): ( bo samoglow to na odczepnego, tylko po to, aby się dowiedziec, co mam na tymczasie...:cool3:) Moze i na odczepnego, ale za to do rymu! :diabloti: Quote
salibinka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kinga napisał(a):ha! wiem :diabloti:. bo kol. mar.gajko w wielce nieparlamentarnych słowach opisywała wczoraj krakowska aurę :cool1: ...ale wrodzona delikatność powstrzymała mnie od zasugerowania, ze moze u Was coś nie za bardzo z empatią i miłosierdziem ? :p Nie, nie, to na pewno się coś musiało zepsuć:shake: - albo się aura wytarła i nie działa... bo akurat od miłosierdzie i empatii to tu aż swędzi w kolano. Quote
karina1002 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kinga napisał(a):wniosek z lat mojej praktyki jest następujący: - jeśli coś Wam wychodzi dobrze - to asertywne mówienie: NIE. :placz::placz::placz: Całe szczęście, że ja nie z Krakowa :p Bo mam nadzieję, że o mnie nie mówisz :razz: Quote
karina1002 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A w Koszalinie to chyba inna godzina jest..... Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='salibinka']Nie, nie, to na pewno się coś musiało zepsuć:shake: - albo się aura wytarła i nie działa... bo akurat od miłosierdzie i empatii to tu aż swędzi w kolano. salibinko - też tak myślałam... kiedyś :-( Ty myślisz, ze czemu ja się kręcę w tych krakowskich klimatach? od dawien dawna? dla tego smoka wawelskiego czy sukiennic, na zwiedzanie których NIKT mnie zresztą nie zaprosił? - bynajmniej :roll:. zawsze najpierw patrzyłam na lokalizację danego usera dogo - i jak był: Kraków - to ok, uznawałam, będziemy sukcesywnie zapełniać te wygłodzone pokłady miłosierdzia i empatii :loveu:. - bo u mnie ludnośc napływowa, bez żadnych DOBRYCH tradycji :shake: i co ja sie nawkładałam trudu i wysiłku, aby owocnie otoczyć się ową lokalizacją: Kraków, szkoda gadać... :razz: wniosek z lat mojej praktyki jest następujący: - jeśli coś Wam wychodzi dobrze - to asertywne mówienie: NIE. :placz::placz::placz: Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 karina1002 napisał(a):Całe szczęście, że ja nie z Krakowa :p Bo mam nadzieję, że o mnie nie mówisz :razz: a Wy tam, na kresach - TEŻ macie głębokie, niewykorzystane pokłady miłosierdzia i empatii?? :multi::multi::multi: Quote
salibinka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='kinga']salibinko - też tak myślałam... kiedyś :-( Ty myślisz, ze czemu ja się kręcę w tych krakowskich klimatach? od dawien dawna? dla tego smoka wawelskiego czy sukiennic, na zwiedzanie których NIKT mnie zresztą nie zaprosił? - bynajmniej :roll:. zawsze najpierw patrzyłam na lokalizację danego usera dogo - i jak był: Kraków - to ok, uznawałam, będziemy sukcesywnie zapełniać te wygłodzone pokłady miłosierdzia i empatii :loveu:. - bo u mnie ludnośc napływowa, bez żadnych DOBRYCH tradycji :shake: i co ja sie nawkładałam trudu i wysiłku, aby owocnie otoczyć się ową lokalizacją: Kraków, szkoda gadać... :razz: wniosek z lat mojej praktyki jest następujący: - jeśli coś Wam wychodzi dobrze - to asertywne mówienie: NIE. :placz::placz::placz: O NIE, nie. Nie, nie, nie, Kinga. Wygłodzone pokłady są - bardzo wygłodzone:evilbat::evilbat::evilbat: - ale nie owocnie tylko odpowiednio trzeba je zapełniać;). Napisz np. "Kochani, robimy drugą edycję promocyjną Malty - raz, dwa - nowe teksty, ogłoszenia, plakaty, zbieramy na dt, wszystko od nowa!" i zobaczysz - już Kraków stoi na baczność - gotowy do działania. Prawda, Kraków? A co do smoka wawelskiego - to on nudny jest, naprawdę. W Jamie Michalikowej podali letnią zupę, na Wawel nikogo nie stać, pod Wawelem wszyscy psy puszczają luzem i takie łódki odwrócone stoją, że jak się pies tam schowa, to nie możesz znaleźć i... w ogóle:shake:. Nie żałuj:lol:;) Quote
karina1002 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kinga napisał(a):a Wy tam, na kresach - TEŻ macie głębokie, niewykorzystane pokłady miłosierdzia i empatii?? :multi::multi::multi: Powiem tak: boję się odpowiedzieć :evil_lol: Quote
Angelika8 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pięc dni w tygodniu empatia "idzie ze mną w parze":p, dzisiaj trochę luzu (czyt.praca:evil_lol:) zaglądam na dogo i ...co drugi post zawiera słowo "empatia",brr. dajcie życ:placz: Malta cudowna, brac,tulic i kochac:loveu: Ps. Gosiu, mam Twoja książkę:p, proszę o adres do wysyłki. Quote
PaulinaT Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nie znoszę empatii. No co ona komu? Życie utrudnia tylko. A Malta... cudo. Quote
kinga Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='salibinka'] A TEN;) ma gdzieś swój wątek na dogo? ...ma :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/koszalin-merlin-prawie-owczarek-belgijski-czyli-moje-wiezienne-love-story-134779/ Quote
lunarmermaid Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jaka ona śliczna!!! Tylko taka smutna!!! Quote
salibinka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Malta, psiaku, pragnę i życzę Tobie, żeby te święta były ostatnie w tych warunkach dla Ciebie. Wkurza mnie bezradność, 700 km Polski... Znajdź dom, proszę... Quote
kinga Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Kinga, mam Ci zabrać Maltę na tymczas ? masz :diabloti: Elza - podaj mi na pw Twój telefon ( jak nie, to wydębię od Camary :eviltong:), zadzwonię ps: zawsze mówiłam Camarze, ze opłaca mi sie z nią trzymać, bo ma bardzo użyteczne kolezanki :loveu: Quote
salibinka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Kinga, mam Ci zabrać Maltę na tymczas ? Naprawdę?! Malcie szykuje się dt? :multi: Quote
kinga Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 kochane wielbicielki ( i wielbiciele, jeśli są) Malty. niniejszym ogłaszam, ze w najbliższą sobotę Malta opuszcza nasz szacowny schron i udaje się na DT do Milicza. ...oczywiście transport odbędzie sie systemem łańcuszkowym :p - w związku z czym musiałam uruchomić nieco przykurzone przyjaźnie :eviltong:, czyli np. zapewnić o swej niezmiennej sympatii - i wyrazić nadzieję, ze moja Odkurzona Przyjaciółka zywi do mnie - i do MOICH psów, co ważniejsze :roll: - równie wielką sympatię :loveu:. w odpowiedzi dostałam mało budującego smsa pt: O RETY :eek2: ...ale koniec końców - chyba wszystko dopniemy na ostatni guzik ;). Tymczas będzie moderowała kochana ElzaMilicz :loveu::loveu::loveu: ...ale nie jest to tymczas u samej Elzy, tylko zaprzyjaźniony. Obiecałam :oops:, że uzbieramy na karmę dla Malty, bo trochę nieładnie wpychać komuś prawie-owczarka na pełen wikt i opierunek :oops:. W związku z tym mam ogromną prośbę o pomoc :modla: ...gdyby zebrało się z pięć osób, które mogłyby wpłacać po 20 zł miesięcznie? przez, powiedzmy, jakieś 2-3 miesiące? ...co Wy na to?................................. ( ja mam już pierwszą zadeklarowaną Wielbicielkę Malty, nie zalogowaną na dogo) Quote
kinga Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='samoglow']No dobra, daje 20 zl. co miesiac :razz: a odebralas moj mail? bardzo dziękuje :multi::multi: Jak mi dobrze wychodzi zarabianie pieniędzy :loveu::loveu::loveu: Nie swoich :roll:. samoglow - żadnego :crazyeye: maila nie dostałam :shake: Quote
samoglow Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No dobra, daje 20 zl. co miesiac :razz: a odebralas moj mail? Quote
Recommended Posts