salibinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 samoglow napisał(a):Rozumiem Cie, mnie Kinga chyba tez nie kocha, no bo nic o tym nie pisze... Przynajmniej raźniej, jak się człowiek ze zrozumieniem spotyka:evil_lol:. Quote
kinga Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Wam tylko miłość w głowie: kocha, nie kocha...:shake: - a mi serce krwawi :placz: Tymczas wzięłam na tymczas. Do kojca. Wszystkie dotychczasowe tymczasy były domowe, ba!, bardziej kanapowe, niż rezydenci. Ale tym razem mój Lipton oświadczył: - po moim trupie on TU wejdzie. A raczej po JEGO trupie. no, Camara, kobieta skądinąd doświadczona i mądra, doradziła: - wiosna idzie...słoneczko, ciepło, długie dni, dobrze mu będzie w kojcu :loveu: Posłuchałam. no i mam :placz:: śniegi, zamiecie i zawieje, w porywach ulewy i wichury, w kojcu błocko, a ta sierota zamist schować sie w budzie - siedzi pod chmurką, przyprószony śniegiem/zmoczony deszczem/zawiany wichurą - i czeka na mnie...:placz: .................................. To taka mała dygresja a propos Malty :roll:, której zdjęcia, mam nadzieję, wkrótce wkleję ;) Quote
salibinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 kinga napisał(a):Wam tylko miłość w głowie: kocha, nie kocha...:shake: - a mi serce krwawi :placz: Tymczas wzięłam na tymczas. Do kojca. Wszystkie dotychczasowe tymczasy były domowe, ba!, bardziej kanapowe, niż rezydenci. Ale tym razem mój Lipton oświadczył: - po moim trupie on TU wejdzie. A raczej po JEGO trupie. no, Camara, kobieta skądinąd doświadczona i mądra, doradziła: - wiosna idzie...słoneczko, ciepło, długie dni, dobrze mu będzie w kojcu :loveu: Posłuchałam. no i mam :placz:: śniegi, zamiecie i zawieje, w porywach ulewy i wichury, w kojcu błocko, a ta sierota zamist schować sie w budzie - siedzi pod chmurką, przyprószony śniegiem/zmoczony deszczem/zawiany wichurą - i czeka na mnie...:placz: .................................. To taka mała dygresja a propos Malty :roll:, której zdjęcia, mam nadzieję, wkrótce wkleję ;) Rozumiem Cię (teraz czas rozumienia;)). Mam to samo, tylko bez opcji - kojec - więc cała zabawa w "po moim trupie" odbywa się w domu:lol:. Na szczęście są drzwi między pokojami. Będę, będę, będę czekać na wieści o dt i fotki... Quote
Camara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 kinga napisał(a): ...Posłuchałam... jeść porządnie dostaje? dostaje kojec ma rozmiary boiska do siatkówki? ma spacery ma? ma i dostęp do Dobra Nadzywczajnego o Imieniu Kinga ma? ma i to codziennie więc nie rycz tylko popatrz tydzień wstecz gdzie był i co miał i się nie przyzyczajaj bo to Pies Do Adopcji JEST i mówię ci to jako ex-DT po emocjonalnych przejściach które doprowadziły do tego, że DT jest ex zbieractwo to choroba!!! Quote
samoglow Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja sie pogubilam :placz: Kinga co Ty masz na tymczasie?!:crazyeye: I dlaczego to nie jest Malta, ani Netopyrek? :shake: Quote
kinga Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 samoglow napisał(a):Ja sie pogubilam :placz: Kinga co Ty masz na tymczasie?!:crazyeye: I dlaczego to nie jest Malta, ani Netopyrek? :shake: ...bo w schronie jest prawie 200 psów :niewiem: a budę w kojcu mam jedną :placz: - a TEN był w kolejce od dawna, tylko czekał, aby mój mąż ochłonął po szczeniorze :p Quote
PaulinaT Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kinga napisał(a):...bo w schronie jest prawie 200 psów :niewiem: a budę w kojcu mam jedną :placz: kochana! skoro to kwestia budy tylko to znajdzie się na to sposób! O taki na przykład: Świst Shop On-line Zrzucimy się... ....prawda? :razz: Już widzę, jak sobie ustawisz rządek takich bud w ogródku tudzież kojcu (-ach)... :roll: Quote
samoglow Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kinga napisał(a):... - a TEN był w kolejce od dawna, tylko czekał, aby mój mąż ochłonął po szczeniorze :p TEN to znaczy?.......... Quote
salibinka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kinga napisał(a):...bo w schronie jest prawie 200 psów :niewiem: a budę w kojcu mam jedną :placz: - a TEN był w kolejce od dawna, tylko czekał, aby mój mąż ochłonął po szczeniorze :p Dobre serduszko masz, Kinga:loveu:. I jak tu decydować, kiedy się stoi przed setkami psów a miejsce jest jedno:shake:. A TEN;) ma gdzieś swój wątek na dogo? Quote
salibinka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 samoglow napisał(a):TEN to znaczy?.......... To znaczy - bardzo ładne imię dla psiaka:lol: - Ten, Tenuś, Tenulek... Quote
kinga Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 PaulinaT napisał(a):kochana! skoro to kwestia budy tylko to znajdzie się na to sposób! O taki na przykład: Świst Shop On-line Zrzucimy się... ....prawda? :razz: Już widzę, jak sobie ustawisz rządek takich bud w ogródku tudzież kojcu (-ach)... :roll: kochana. Nie zamierzam trzymać całej armii pinczerków, dla jasności :diabloti: - bo mi taką śmiesznie małą budkę pokazałaś, jak dla chomika. ŹLE widzisz ten mój ogródek, oj, źle... :shake: ...już dzisiaj mój Nr 4 - postanowił zrobić kupę... w małej sosence na działce. nie bacząc, ze na trasie do sosenki właśnie wschodziły cebulki tulipanów :placz: Quote
samoglow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Malta, Malteczka - kochana sunieczka :diabloti: A ja nadal pytam - TEN....czyli kto? Quote
salibinka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Piękna ona jest i przeraźliwie smutna:-(. Sprawia wrażenie właśnie takiej wycofanej... Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 samoglow napisał(a): A ja nadal pytam - TEN....czyli kto? samoglow - ciekawość pierwszym krokiem do...:roll: wszystko w swoim czasie. :p będzie w weekend słoneczko, porobię mu piękne zdjecia za dnia, założę wątek, i będę się do Was umizgiwała o zainteresowanie tematem ;) Quote
samoglow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ciekawe czym nas przekupisz? :razz: Co to jest "sloneczko"? :niewiem: Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 salibinka napisał(a):Piękna ona jest i przeraźliwie smutna:-(. Sprawia wrażenie właśnie takiej wycofanej... przykre to. ona by chciała zobaczyć, JAK to jest z tym człowiekiem - widać w niej tę wielką gotowość i ciekawość... no ale po drodze jest wiele: ale. - dominujące suki - nieoczekiwane hałasy - smakołyk, który przerzucony przez ogrodzenie - leci w jej kierunku, i nie wiadomo, czy będzie smakołykiem, czy uderzy? więc bezpieczniej jest w budzie. za budą. pod budą, w wykopanych jamach. Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 samoglow napisał(a): Co to jest "sloneczko"? :niewiem: to jest to, co świeci dobrym ludziom :p. np. u mnie - od dwóch dni ...:siara: Quote
mar.gajko Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kinga napisał(a):to jest to, co świeci dobrym ludziom :p. np. u mnie - od dwóch dni ...:siara: No, no, no:diabloti: Od dwóch dni jesteś DOBRYM człowiekiem??? Quote
samoglow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mar.gajko napisał(a):No, no, no:diabloti: Od dwóch dni jesteś DOBRYM człowiekiem??? :loveu::loveu::loveu: nie za dlugi ten staz...... Quote
salibinka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Bo to nie ilość jest ważna a jakość. W dwa dni to można tyle dobrego narobić, że potrzebny filtr UV. A u nas w Krakowie chmury...:hmmmm: Quote
kinga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 salibinka napisał(a): A u nas w Krakowie chmury...:hmmmm: ha! wiem :diabloti:. bo kol. mar.gajko w wielce nieparlamentarnych słowach opisywała wczoraj krakowska aurę :cool1: ...ale wrodzona delikatność powstrzymała mnie od zasugerowania, ze moze u Was coś nie za bardzo z empatią i miłosierdziem ? :p Quote
Recommended Posts