kinga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 mar.gajko napisał(a):Kinguś, to NIE MÓJ hotel. Wiesz, on nei mój jest. On jest KOMERCYJNY, CUDZY. a wiesz, to NIE SĄ MOJE psy. one są państwowe. albo bezpaństwowe. niczyje. transport na drugi koniec Polski jakimś dziwnym trafem NIE JEST refundowany przez państwo nasze. a allegro też zupełnie przez przypadek NIE JEST Camary. plakaty także NIE stanowią własności salibinki. ...wiec wszystko ok. nie martw się, ze NARUSZYSZ czyjąś własność :p Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 NO, biorąc pod uwagę KOSZTA hotelu, to te psy MOJE są. Zazwyczaj KOSZT przerasta WARTOŚĆ rasowego psa. WIęc... Biorąc pod uwagę wszelakie okoliczności. Po przemyśleniach głebokich, długich i męczących, mówię: NIE, DZIĘKUJĘ. Quote
kinga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='mar.gajko'] Po przemyśleniach głebokich, długich i męczących, mówię: NIE, DZIĘKUJĘ. Phi, kazdy tak moze powiedzieć. W dobie znieczulicy. a co Ci taka Malta zrobiła? ze odwracasz się od niej na pięcie? nawet NIE PRÓBUJĄC pomóc? :placz: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='kinga']Phi, kazdy tak moze powiedzieć. W dobie znieczulicy. a co Ci taka Malta zrobiła? ze odwracasz się od niej na pięcie? nawet NIE PRÓBUJĄC pomóc? :placz: Jeszcze nic, i niech tak pozostanie :p Quote
maarit Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ........................................ Quote
maarit Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Maltuś to może tradycyjny spacer do góry:cool3: Quote
maarit Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Maltuś to znowu ja i znowu "tylko" do góry!:shake: Quote
Angelika8 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Witaj Maltuniu, twardzielko kochana;) Quote
maarit Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :Dog_run:I znowu ja i znowu tylko do góry Quote
Angelika8 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Goni z rana pomogę i Malcie dzień dobry powiem:p Quote
samoglow Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Gonia13 napisał(a):i kolejny dzień minął.....:shake: ...a Kingi ani widu, ani slychu....:-( Quote
samoglow Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cos mi sie widzi, ze wiekszosc z nas dopadlo jesienno-zimowe zniechecenie.... jako jedna z dopadnietych, dobrze to rozumiem :-( Quote
mar.gajko Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 A, bo poczekamy, az bedzie stara, chora, taka do niczego. Wtedy jakoś, jakoś się jej dom znajdzie. Quote
kinga Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 a, bo tak zupełnie nie mam pomysłu na tę Maltę, z nawet nie chce mi się zerkać tu bezproduktywnie :shake: Quote
samoglow Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Camaro - gdybys wznowila aukcje na allegro, ktora taka piekna byla, to bym skopiowala tresc do alegratki. Leniwa jestem...:oops: Quote
kinga Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='samoglow']Camaro - gdybys wznowila aukcje na allegro, ktora taka piekna byla, to bym skopiowala tresc do alegratki. Leniwa jestem...:oops: Camaro :razz: czy Ty NIE wznowiłaś Malcie allegro? :crazyeye: :mad::mad: ...bo mi się nawet nie chce tam zerkać... :oops: :eviltong: Quote
salibinka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Camaro, jakbyś wznowiła, to wrzuć mi nr konta na pw. Wiele nie pomogę, chociaż tyle, troszkę - bo ta Malta, ta Malta - o nią trzeba wołać, tytułem po oczach , bo to jedna z tych "cichych tragedii" - najtragiczniejszych tak naprawdę, bo nie jest spektakularna, nie szokuje, nie pośpiesza do działania... I po cichu się... dzieje:-( Quote
kinga Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Camaro - czy Ty w ogóle nas czytasz???? ...bo już telefonu - to nie odbierasz... :placz: Quote
kinga Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 salibinka napisał(a):Camaro, jakbyś wznowiła, to wrzuć mi nr konta na pw. Wiele nie pomogę, chociaż tyle, troszkę - bo ta Malta, ta Malta - o nią trzeba wołać, tytułem po oczach , bo to jedna z tych "cichych tragedii" - najtragiczniejszych tak naprawdę, bo nie jest spektakularna, nie szokuje, nie pośpiesza do działania... I po cichu się... dzieje:-( a już serio - to dużo w tym prawdy, co napisałaś, salibinko. ja przez ten czas zdążyłam "wyadoptować" ze schroniska sporo psów. Tych bardziej spektakularnych, w każdym tego słowa znaczeniu. tych, "których spojrzenie i wyraz starego pyszczka" nie pozwalały pani myśleć o niczym innym. tych, których szyja poharatana od wnyk doprowadziła ludzi do łez i blyskawicznego działania tych, które musiały opuścić schronisko jak najszybciej, bo widać było, ze jakieś świństwo od środka je drąży tych w moim typie - wielkich i kudłatych tych... i powiem z całą brutalnością. Malta do zadnej z tych kategorii się nie zalicza Malta NIE MUSI, o ironio, na cito... :shake: Quote
maarit Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja mam "czas" to podrzucam (bez sensu bo tylko zaśmiecam:roll:) wydaje mi się że może będzie bardziej "widoczna":roll: Quote
Recommended Posts