samoglow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Hopaj Malto kochana i z wieczora, i z rana :diabloti: Quote
maarit Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mar.gajko napisał(a):Ni echcemy się narazić na zarzuty obezsensowne pisanie o kozach. Na przykład:p Chyba się nie obraziłaś? :cool3: Jak napisałam miałam wtedy kiepski dzień. A do kóz nie mam nic!!!!:evil_lol::evil_lol: Na wsi mieszkam.:diabloti: Quote
samoglow Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Koza....znaczy sie Malta:razz: z rana jak smietana :diabloti: Quote
Camara Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 to ja oświadczam, że siem nie obraziłam - ani za kozy ani za nic. Mam doła jak rów maryiański :-( i z powodu mariolowego ciapka.. i atosa, któremu na gwałt trzeba szukać DT a wczoraj dostałam telefon - myszka wraca z adopcji... po ponad pól roku :cool1: moja kochana mysza - stara, kulawa i stachliwa, wyć mi sie chce z rozpaczy :placz: a i jeszcze - erka miała wypadek.. jej psy są bez opieki :cool1: Quote
maarit Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Camara napisał(a):to ja oświadczam, że siem nie obraziłam - ani za kozy ani za nic. Mam doła jak rów maryiański :-( i z powodu mariolowego ciapka.. i atosa, któremu na gwałt trzeba szukać DT a wczoraj dostałam telefon - myszka wraca z adopcji... po ponad pól roku :cool1: moja kochana mysza - stara, kulawa i stachliwa, wyć mi sie chce z rozpaczy :placz: a i jeszcze - erka miała wypadek.. jej psy są bez opieki :cool1: No to witaj w klubie zdołowanych!!! Są dni,że aż się człowiek cieszy bo widzi że jakaś bidusia domek znalazła a są dni - jak mój dzisiaj kiedy się dowiedziałam,że 2 psiaki,które mi jakoś szczególnie leżały na sercu są już za TM. Opałek i Maksiu. Jeszcze ten wypadek Erki.... Oj nie ma sprawiedliwości na świecie.... Quote
salibinka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Co u Malty? DT bardzo potrzebny. Gdyby znalazł się jakimś cudem, Maltusia miałaby o niebo większą szansę na adopcję. Jest taka piękna i młodziutka:-(, mądra sunia. Może trzeba napisać w tytule o dt. Czy ma jeszcze Allegro? (niewiele mogę, ale chętnie opłacę wyróżnione ). Żeby KTOŚ ją wreszcie zauważył... żeby ta zima taka schronowa nie była... A może były już jakieś telefony w jej sprawie? Quote
kinga Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 salibinka napisał(a):Co u Malty? DT bardzo potrzebny. Gdyby znalazł się jakimś cudem, Maltusia miałaby o niebo większą szansę na adopcję. Jest taka piękna i młodziutka:-(, mądra sunia. Może trzeba napisać w tytule o dt. Czy ma jeszcze Allegro? (niewiele mogę, ale chętnie opłacę wyróżnione ). Żeby KTOŚ ją wreszcie zauważył... żeby ta zima taka schronowa nie była... A może były już jakieś telefony w jej sprawie? cisza. w sprawie Malty. jakiś straszny nieurodzaj :-(. Camara wystawia jej allegro, do niej należy decyzja z tym wyróżnieniem ( salibinko - bardzo dziękuję :loveu:) KTO ją chce na DT? ...Ci z Krakowa wstępnie TEZ się mogą zgłaszać :p, prawdopodobnie będę miała możliwość przerzutu przez całą Polskę... nie tylko Malty zresztą ;). Taka okazja szybko się nie trafi... Tylko proszę, bardzo proszę o ten las rąk :lol: ...a co u Malty? właściwie bez zmian. kolejna wilczurowata, spora suka w schronisku. W tej aurze zupełnie zlewająca się z otoczeniem. nie jest jakoś specjalnie zaszczuta, nie jest zaglodzona ( jak zauważyliśmy, wrecz przeciwnie), przebywa na w miarę dużym wybiegu, wiec choć to minimum ruchu ma. ...i w ten sposób, niepostrzeżenie, zaczął jej przemijać kolejny rok. ech...:shake: Quote
samoglow Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 popatrzcie :crazyeye: Psy giganty - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL Quote
PaulinaT Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Skomantowałam u siebie. Co by wątku Malty nie zaśmiecać :siara: Quote
mar.gajko Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No ale czasem się odezwac można. Wiadomo, suka młoda, ma dużó życia przed sobą... aby nie w schronie, do końca tego życia.:shake: Quote
salibinka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Camaro, jakbyś zdecydowała dla Malty Allegro wyróżnione (jeśli nie ma), to daj znać. Zmieńmy tytuł... co? Że Malta potrzebuje dt. No, chociaż tyle. Ja wiem, że Malta jest normalna, zdrowa, młoda i ladna - nie budzi na dogo sensacji - ale czy to jej wina :-(. Może warto zawołać, może ktoś sie odezwie. Święta - wcianamy pierożki z grzybami a Malta siedzi w schronie i też wcina... się w kąt z zimna :-(:-(:-( Quote
Camara Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Malcie właśnie kończy się druga edycja allegro z bajerami: Proszę, zapamiętaj to imię... (489003210) - Aukcje internetowe Allegro i szczerze mówiąc to zainteresowanie jest - żadne. nawet oglądaczy niewielu, nieco ponad 200 wejść :shake: w porównaniu do poprzedniej (bo teraz też jest nowa) edycji Buki, który miał ponad 4tyś. oglądaczy, widać jakim zainteresowaniem cieszą się bure suki :cool1: Inna sprawa, że mimo takiej oglądalności aukcji o Bukę nikt nawet nie zapytał... Quote
salibinka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :-(:-(:-( A może zmienić taktykę - opisać ją, jako jedyną, wyjątkową, piękną i z dramatyczną historią. Bure suki nie budzą zainteresowania, ale piękne Malty... Quote
PaulinaT Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ilość wejść ilością wejść - byleby wreszcie weszła TA osoba. O Colę miałam przez pół roku 1 zapytanie... TO zapytanie. Malcie też się uda. Musi! Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 PaulinaT napisał(a):Ilość wejść ilością wejść - byleby wreszcie weszła TA osoba. O Colę miałam przez pół roku 1 zapytanie... TO zapytanie. Malcie też się uda. Musi! A coś Ty taka optmistka:crazyeye: Uda sie albo i nie. Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To sie chyba nazywa : " kubel zimnej wody na glowe " :cool3: Quote
kinga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 mar.gajko napisał(a):A coś Ty taka optmistka:crazyeye: Uda sie albo i nie. a coś Ty taka realistka :roll: ... w razie czego mamy hotel w Wieliczce :p Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='kinga'] ... w razie czego mamy hotel w Wieliczce :p To ja o czymś nei wiem. naprawdę MAMY???? Quote
kinga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='mar.gajko']To ja o czymś nei wiem. naprawdę MAMY???? MAMY, MAMY. ...wiesz, to się nazywa Przyjacielska Kooperacja. 1. jedni mają hotel 2. drudzy mają psy do tego hotelu 3., 4. trzeci i czwarci zapewniają allegro, plakaty, etc. Ja obstawiam punkt nr 2. Ty dostałaś zaszczytny punkt nr 1 - ...bo chyba nie chcesz być zupełnie bezużyteczna? :shake: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='kinga']MAMY, MAMY. ...wiesz, to się nazywa Przyjacielska Kooperacja. 1. jedni mają hotel 2. drudzy mają psy do tego hotelu 3., 4. trzeci i czwarci zapewniają allegro, plakaty, etc. Ja obstawiam punkt nr 2. Ty dostałaś zaszczytny punkt nr 1 - ...bo chyba nie chcesz być zupełnie bezużyteczna? :shake: Kinguś, to NIE MÓJ hotel. Wiesz, on nei mój jest. On jest KOMERCYJNY, CUDZY. Quote
Recommended Posts