mar.gajko Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 samoglow napisał(a):Nie obrazaj sie. Kinga jak kogos lubi, to go wyzywa. Nawet sie martwie, ze mnie nie, bo to by znaczylo, ze jestem jej obojetna. Ot, i serce zlamane :-( TY Samoglow, ty goopia jesteś. Tez mi powód do radości ,ajk cię ktos PUBLICZNIE wyzywa. Phi. Quote
samoglow Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 taka to juz ze mnie samoglowaczka-dziwaczka :diabloti: zastanawiam sie dlaczego Kinga farbuje sobie wlosy w zwiazku z problemami z Toba :shake: Cos Ty uczynila, Mariolu z jej plereza?!!!! No i tak przy okazji: hop, Malta! :razz: Quote
salibinka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No i proszę, jak się wątek ożywił :evillaug: Quote
Angelika8 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Malta dzisiaj żwawa ponad miarę:cool3:,koleżanki i koledzy z wybiegu ospali,a Ona:lol:. Dziewczyna do tańca i do różańca:evil_lol:,stróżka z niej też dobra będzie Quote
kinga Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='samoglow']Nie obrazaj sie. Kinga jak kogos lubi, to go wyzywa. :-( :mdleje: czytam - i oczom mym nie wierzę :crazyeye::crazyeye: ...a swoją drogą, to mogłybyście przenieść się - byle bez głupot :razz: - na wątek do salibinki, bo ma na tymczasie Tulę z Krężla... http://www.dogomania.pl/forum/f28/krezlowska-tula-nie-kazde-pieklo-trwa-wiecznie-123668/ ...salibinko, rozumiesz - muszę, MUSZĘ odciążyc trochę wątek Malty z uroczych koleżanek :diabloti:. Ty się też z nimi pomęcz, skoroś nierozważnie wdepnęła w TO towarzystwo :roll: Quote
salibinka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Widzę, Kingo, że lubisz się dzielić :evil_lol: Zapraszam serdecznie :) Quote
Camara Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 salibinka napisał(a): Zapraszam serdecznie :) o żesz... ale chyba i tak za późno :krolik: Quote
samoglow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Angelika8 napisał(a):Malta z rana :p ...jak smietana! :diabloti: Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Przyszłam odpocząć po tych kipiących, niewypowiedzianych emocjach. U Malty tak spokojnie, aż za. Quote
mar.gajko Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kinga lubi. Jak spokojnie tu. Ona celowo TULĘ na pastwe naszą wydała. Po watku Grandy, to ja jej się nei dziwię, nawet tak bardzo. Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kinga lubi. A Wy? Lubicie?:evilgrin: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Kinga lubi. Jak spokojnie tu. Ona celowo TULĘ na pastwe naszą wydała. Po watku Grandy, to ja jej się nei dziwię, nawet tak bardzo. watek Grandy? Ty sobie przypomnij watek Brutusa :diabloti::loveu: Quote
Camara Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 samoglow napisał(a):watek Grandy? Ty sobie przypomnij watek Brutusa :diabloti::loveu: Lepiej go nie wspominajcie :diabloti: wątku, rzecz jasna. Bo Brutusek cudeńko :loveu: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Camara napisał(a):Lepiej go nie wspominajcie :diabloti: wątku, rzecz jasna. Bo Brutusek cudeńko :loveu: Gosiu, watek Brutuska, to jest majstersztyk :lol: Quote
maarit Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :shake:I u Malty cisza na wątku....:shake: Quote
mar.gajko Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Gonia13 napisał(a)::shake:I u Malty cisza na wątku....:shake: Ni echcemy się narazić na zarzuty obezsensowne pisanie o kozach. Na przykład:p Quote
samoglow Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No wlasnie, juz wiem czego mi TU brakowalo - KOZICH ZDJEC! :evil_lol: Quote
kinga Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Ni echcemy się narazić na zarzuty obezsensowne pisanie o kozach. Na przykład:p głupieście Wy są. nie każdy musi wiedzieć o praktykach, które uskuteczniamy od lat na forum, czyli pisanie o wszystkim i niczym, obojętnie na którym z "naszych" wątków. I nie każdy musi wiedzieć, ze my akurat, będąc od lat na tym forum, wiemy, że właściwie mało który pies znajduje domy POPRZEZ wątek na dogomanii - i że tego domu szukamy mu przede wszystkim POZA forum, poprzez inne ogłoszenia. I ludzie mają prawo, wchodząc na wątek, reklamowany poprzez banerki, irytować się, ze zamiast informacji o danym psie - trafiają w sam środek towarzyskich pogaduszek zaprzyjaźnionego grona - BYNAJMNIEJ nie o psie. a kol. mar.gajko nie obraża się - tylko pomyśli... i wyciągnie stosowne wnioski. Quote
mar.gajko Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kinga napisał(a): a kol. mar.gajko nie obraża się - tylko pomyśli... i wyciągnie stosowne wnioski. mar.gajko nie obraża się. Nie ma na to sił za bardzo. Quote
samoglow Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mar.gajko napisał(a):mar.gajko nie obraża się. Nie ma na to sił za bardzo. :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts