salibinka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Z największą przyjemnością dołożę 20zł miesięcznie na karmę dla Malty:lol:. Tak się cieszę, że koniec schronu:loveu: No i jestem bardzo ciekawa, jakie to ziółko kochane się z Malty okaże przy bliższym poznaniu w warunkach domowych:lol: Quote
PaulinaT Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No bo tak już jest. Na tej dogomanii. Tylko o UŻYTECZNYCH koleżankach się pamięta... :roll: kinga napisał(a):w odpowiedzi dostałam mało budującego smsa pt: O RETY :eek2: ... się ciesz, że prowadziłam i nie napisałam więcej :eviltong: W sobotę czekam na Was :) Quote
Angelika8 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [..gdyby zebrało się z pięć osób, które mogłyby wpłacać po 20 zł miesięcznie? przez, powiedzmy, jakieś 2-3 miesiące? ...co Wy na to?......] Ja się deklaruję:p Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Angelika8 napisał(a):[..gdyby zebrało się z pięć osób, które mogłyby wpłacać po 20 zł miesięcznie? przez, powiedzmy, jakieś 2-3 miesiące? ...co Wy na to?......] Ja się deklaruję:p A to z Malty robi sie posazna panna!!! :loveu: Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hej Krezusy i bogacze - rzućta forsą - niech Kinga nie placze! :evil_lol: Quote
karina1002 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 PaulinaT napisał(a): ... się ciesz, że prowadziłam i nie napisałam więcej :eviltong: Napiszesz jak już ochłoniesz i dostaniesz przesyłkę, i będziesz miała na nią "oko" :evil_lol: Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='kinga']No to super :multi: Podsumuję Hojnych Draczyńców, choć branża księgowa to - rany boskie - nie moja domena :shake:. OSOBY DEKLARUJĄCE ZRZUTKĘ NA WIKT I OPIERUNEK MALTY NA TYMCZASIE (miesięcznie): - salibinka - 20 zł - samoglow - 20 zł - Angelika8 - 20 zł - "moja" Gośka - 20 zł .................................... razem jak na razie: 80 zł hmmmmm...jakby jeszcze ktoś? :p jakieś 20 zł? :p ......................................... (gwoli wytłumaczenia, czemu ja wolałabym nie partycypować: - bo mam w tej chwili Merlina na tymczasie - z całym dobrodziejstwem posiadania 30 kg Merlina tudzież jego pcheł, kleszczy, robali i żołądka, który trzeba zapełnić - bo dość często wyciągam ze schronu psy, płacąc za nie z własnej kieszeni :oops: ( np. taką Maltę :eviltong:) - bo mój wyjazd do Poznania (250 km w jedną stronę) też szarpnie mnie finansowo, a jego cel oficjalny - kupowanie krzaków do ogródka - jakoś nie brzmi wiarygodnie dla nikogo ( z moim mężem włącznie :placz:) - bo kto normalny jedzie taki kawał drogi po krzaki... ... no ale Malta się sama nie dowiezie :niewiem:) Hej Krezusy i bogacze - rzućta forsą - niech Kinga nie placze! :evil_lol: Quote
kinga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 No to super :multi: Podsumuję Hojnych Draczyńców, choć branża księgowa to - rany boskie - nie moja domena :shake:. OSOBY DEKLARUJĄCE ZRZUTKĘ NA WIKT I OPIERUNEK MALTY NA TYMCZASIE (miesięcznie): - salibinka - 20 zł - samoglow - 20 zł - Angelika8 - 20 zł - "moja" Gośka - 20 zł .................................... razem jak na razie: 80 zł hmmmmm...jakby jeszcze ktoś? :p jakieś 20 zł? :p ......................................... (gwoli wytłumaczenia, czemu ja wolałabym nie partycypować: - bo mam w tej chwili Merlina na tymczasie - z całym dobrodziejstwem posiadania 30 kg Merlina tudzież jego pcheł, kleszczy, robali i żołądka, który trzeba zapełnić - bo dość często wyciągam ze schronu psy, płacąc za nie z własnej kieszeni :oops: ( np. taką Maltę :eviltong:) - bo mój wyjazd do Poznania (250 km w jedną stronę) też szarpnie mnie finansowo, a jego cel oficjalny - kupowanie krzaków do ogródka - jakoś nie brzmi wiarygodnie dla nikogo ( z moim mężem włącznie :placz:) - bo kto normalny jedzie taki kawał drogi po krzaki... ... no ale Malta się sama nie dowiezie :niewiem:) Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dzien bez przeskakiwana postow, to dzien stracony, jak widac...:roll: Quote
kinga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 karina1002 napisał(a):Napiszesz jak już ochłoniesz i dostaniesz przesyłkę, i będziesz miała na nią "oko" :evil_lol: ale kochana, PO CZYM Paulina ma ochłonąc? :crazyeye: ...czyżby od dobrych paru lat nie miała Ulubionej Kolezanki w Koszalinie? :p a Ulubiona Koleżanka - koszalińskich psów? :p ...toż to rutyna, dla takiej Pauliny :diabloti: Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kinga, te krzaki to rzeczywiscie malo przekonujaco brzmia...i do Swarzedza po krzaki? :crazyeye: Do Swarzedza jedziesz po nowe MEBLE, nigdzie nie robia takich pieknych jak w Swarzedzu! :evil_lol: Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Meble DO domu, krzaki WOKOL :multi: a jakie te krzaki? Quote
samoglow Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='kinga']samoglow - najlepiej zadzwon do mojego meża i podziel się tymi wątpliwościami...:razz: nie chcę żywopłotu z mebli swarzędzkich :shake: chcę z krzaków :loveu: Strasznie jestes konserwatywna jak na artystke :shake: Co Ci przeszkadza zywoplot z ....krzesel? Toz to pomysl oryginalny, nietuzinkowy, wycieczki beda przyjezdzac do Ciebie i studenci na praktyki.....:evil_lol: Quote
kinga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='samoglow']Kinga, te krzaki to rzeczywiscie malo przekonujaco brzmia...i do Swarzedza po krzaki? :crazyeye: Do Swarzedza jedziesz po nowe MEBLE, nigdzie nie robia takich pieknych jak w Swarzedzu! :evil_lol: samoglow - najlepiej zadzwon do mojego meża i podziel się tymi wątpliwościami...:razz: nie chcę żywopłotu z mebli swarzędzkich :shake: chcę z krzaków :loveu: Quote
karina1002 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='samoglow']Kinga, te krzaki to rzeczywiscie malo przekonujaco brzmia...i do Swarzedza po krzaki? :crazyeye: Do Swarzedza jedziesz po nowe MEBLE, nigdzie nie robia takich pieknych jak w Swarzedzu! :evil_lol: Ależ samogłow, myślę że już cała rodzina się przyzwyczaiła do dziwnych celów podróżniczych Kingi, o różnych porach roku..... :p Quote
kinga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='karina1002']Ależ samogłow, myślę że już cała rodzina się przyzwyczaiła do dziwnych celów podróżniczych Kingi, o różnych porach roku..... :p ...i zakupów :oops::oops: 14-go lutego br zadzwoniłam do mojego męża: - kochanie, niniejszym informuję, ze na Walentynki kupiłam ci dwa szczeniaki - będą duże :p 21-go marca zadzwoniłam: - z okazji pierwszego dnia wiosny kupiłam sobie psa - takiego jak nasz Lipton dziś zadzwoniłam: - właśnie kupiłam sobie 3-tygodniowego kotka. ................... wywali mnie w końcu z domu? czy nie wywali? :niewiem: Quote
PaulinaT Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 kinga napisał(a):wywali mnie w końcu z domu? czy nie wywali? :niewiem: hm... na dwoje babka wróżyła wywali albo... się wyprowadzi :p jaki masz teraz stan łap? Quote
salibinka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dzisiaj sobota (jeszcze przez chwilę) a Malta w dt:multi: I jak? I jak? I namiary do wpłat poproszę. I domku tymczasowy - :Rose::Rose::Rose: Quote
samoglow Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Czekamy, czekamy na Maltowe opowiesci :multi: Quote
salibinka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 samoglow napisał(a):Czekamy, czekamy na Maltowe opowiesci :multi: Czekamy... czekamy:evil_lol: Quote
Inaczka11 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f96/malta-ktora-cale-zycie-spedzila-w-schronisku-uciekla-podczas-podrozy-do-dt-137479/#post12268276 Quote
Recommended Posts