kinga Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 mar.gajko napisał(a):No to zobacz, czy ona jeszcze bardziej, nei daj Boże, nei przytyła. bo ona sobie brak miłości rekompensuje jedzeniem :-( nie wiesz? - to jest stwierdzona przez naukowców przypadłość naszych czasów :roll: Quote
samoglow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zajrzyj, zajrzyj do Malty. Moze dom sobie znalazla, bez naszej pomocy :oops: A dowiedz sie tez o tego duzego kudlacza, co mial miec Allegro, a teraz musi poczekac do polowy listopada :razz: Quote
kinga Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='samoglow']Zajrzyj, zajrzyj do Malty. Moze dom sobie znalazla, bez naszej pomocy :oops: A dowiedz sie tez o tego duzego kudlacza, co mial miec Allegro, a teraz musi poczekac do polowy listopada :razz: duży kudłacz nadal jest - ale ja sobie umyśliłam, ze w połowie listopada zrobisz ponowne allegro małemu kudłaczowi - Krakersowi, dobrze? On już siedzi... 1,5 roku :crazyeye: - a przecież dopiero przyszedł, i taki piękny, i taki kudłaty, i myślałam, ze w try miga pójdzie... :shake: - dziś postaram się zrobić mu nowe zdjęcia :roll: - a Malta, jeśli kiedykolwiek znajdzie dom, to... chyba na pewno BEZ Waszej pomocy, moje kochane kolezanki :oops: Quote
samoglow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kinga chyba nas nie lubi :placz: Maly kudlacz - zgoda :lol: Quote
salibinka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Doczytałam, że Maltę trzeba na plakacie wymienić na tę ładniejszą - oczywiście wymienię. Quote
salibinka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ...i pdf - do wydruku: PLAKAT_MALTYIIW.pdf - File Shared from Box.net - Free Online File Storage Quote
samoglow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tesknota za Wami jest wielka. Pozdowionka z Oostendy :p Quote
mar.gajko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Za nami i Maltą, niewątpliwie. A głównie za Maltą, zapewne. Quote
samoglow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No jacha :evil_lol: Malta w gore, hop! Quote
samoglow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Salibinko dawaj tekscik po angielsku. Zaznacz, ze w Polsce. Rozlepie w Belgii. Ale by bylo jakby zadzwonili :evil_lol: Mialabys Kingula, czym sie chwalic :eviltong: Quote
kinga Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='samoglow']Salibinko dawaj tekscik po angielsku. Zaznacz, ze w Polsce. Rozlepie w Belgii. Ale by bylo jakby zadzwonili :evil_lol: :eviltong: myślisz, że sprostałabym konwersacji po flamandzku? :hmmmm: Quote
samoglow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Moja wiara w Ciebie nie ma granic :razz: Jednak poszperaj troche w slowniku ... :p Quote
salibinka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gdynia is not a good place for Malta whereas Belgium... is the best one for bury question mark. Shall we translate it? :cool3: Quote
Angelika8 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 kinga napisał(a):a może KTÓRĄKOLWIEK z drogich czytelniczek wątku Malty interesuje COKOLWIEK o samej Malcie? tak sobie pomyślałam... :oops: - bo bedę ją dziś widziała w realu, więc jakby ktokolwiek chciał coś wiedzieć - Kinga, byłaś? Widziałaś? I co u Dziewczyny?:p Quote
samoglow Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bravo, brawo, Salibinko....kontynuuj, please, to moze jeszcze zdaze rozwiesic :diabloti: Quote
kinga Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Angelika8 napisał(a):Kinga, byłaś? Widziałaś? I co u Dziewczyny?:p dziewczyna jest fajna. cała uśmiechnięta, podbiega na mój widok pod siatkę, merdając ogonem. tyle tylko, ze niestety jest na wybiegu m. in. z bardzo dominującą suką, która żadnego psa nie dopuszcza do tej siatki, sama skacząc przy niej jak sprężynka ( taki pies ogrodnika: sama nie zje i drugiemu nie da - bo jak się ją chce pogłaskać - to od razu prezentuje garnitur zębów, bynajmniej nie w uśmiechu) Malta sie nie dopcha w takim układzie. więc kontakt z Maltą mam, jakby to nazwać, zdalny :cool3:. za mało. :placz: Quote
salibinka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 samoglow napisał(a):Bravo, brawo, Salibinko....kontynuuj, please, to moze jeszcze zdaze rozwiesic :diabloti: Udawałam, pomóż w translacji :calus:;) to zamienię tak jak Maltę i porozwieszasz po świecie, co? Quote
kinga Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='salibinka']i porozwieszasz po świecie, co? :mdleje: ale KTO ją potem po tym świecie będzie rozwoził? ps: salibinko. porozmawiam z Tobą jak blondynka :oops:, techniczna. moja służbowa drukarka drukuje tę Maltę na plakatach bardzo ciemno, zwłaszcza to zdjęcie portretowe jest niemal nieczytelne. zlituj się nad moją ignorancją - i rozjaśnij te zdjęcia, jeli mozesz :oops: ( ja umiem takie sztuczki na "zwykłych" fotkach robić, ale w PDF - to cóś nie bardzo :placz:) ... i obiecuję, ze już nigdy nie będę marudziła :p Quote
samoglow Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kinga napisał(a)::mdleje: ... i obiecuję, ze już nigdy nie będę marudziła :p Salibinko, czy jestes Dzieczyna Wielkiej Wiary?! :cool3: Quote
samoglow Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A teraz pytam wyjatkowo powaznie: Zagraniczne adopcje wchodza w gre? Oczywiscie z transportem to kaplica, ale tak w ogole - co na to Koszalinski schron? Oprocz Niemiec psy jezdzily jeszcze gdzies po swiecie? Quote
kinga Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='samoglow']Salibinko, czy jestes Dzieczyna Wielkiej Wiary?! :cool3: samoglow - czy mi się wydaje, czy Ty jesteś bardzo daleko? :mad: Quote
salibinka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Zdjęcia wstawiłam ciemne po blondyńsku :evil_lol: - poprawię, rozjaśnię oczywiście. Przetłumaczę plakat na gdyński, koszaliński i brukselski i na każdy inny:diabloti:, ale... niech ktoś się w Malcie zakocha i zabierze do domu :-( Nikt nie dzwonił, nie pisał w jej sprawie? Cisza? Quote
samoglow Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 kinga napisał(a):samoglow - czy mi się wydaje, czy Ty jesteś bardzo daleko? :mad: Baaardzo daleko i dlatego sem ne boim :diabloti: Quote
Recommended Posts