Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mar.gajko napisał(a):
No to zobacz, czy ona jeszcze bardziej, nei daj Boże, nei przytyła.

bo ona sobie brak miłości rekompensuje jedzeniem :-(

nie wiesz? - to jest stwierdzona przez naukowców przypadłość naszych czasów :roll:

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzyj, zajrzyj do Malty. Moze dom sobie znalazla, bez naszej pomocy :oops:
A dowiedz sie tez o tego duzego kudlacza, co mial miec Allegro, a teraz musi poczekac do polowy listopada :razz:

Posted

[quote name='samoglow']Zajrzyj, zajrzyj do Malty. Moze dom sobie znalazla, bez naszej pomocy :oops:
A dowiedz sie tez o tego duzego kudlacza, co mial miec Allegro, a teraz musi poczekac do polowy listopada :razz:

duży kudłacz nadal jest - ale ja sobie umyśliłam, ze w połowie listopada zrobisz ponowne allegro małemu kudłaczowi - Krakersowi, dobrze?
On już siedzi... 1,5 roku :crazyeye: - a przecież dopiero przyszedł, i taki piękny, i taki kudłaty, i myślałam, ze w try miga pójdzie... :shake: - dziś postaram się zrobić mu nowe zdjęcia :roll:

- a Malta, jeśli kiedykolwiek znajdzie dom, to...

chyba na pewno BEZ Waszej pomocy, moje kochane kolezanki :oops:

Posted

[quote name='samoglow']Salibinko dawaj tekscik po angielsku. Zaznacz, ze w Polsce. Rozlepie w Belgii. Ale by bylo jakby zadzwonili :evil_lol: :eviltong:

myślisz, że sprostałabym konwersacji po flamandzku? :hmmmm:

Posted

kinga napisał(a):
a może KTÓRĄKOLWIEK z drogich czytelniczek wątku Malty interesuje COKOLWIEK o samej Malcie?
tak sobie pomyślałam... :oops:
- bo bedę ją dziś widziała w realu, więc jakby ktokolwiek chciał coś wiedzieć -

Kinga, byłaś? Widziałaś? I co u Dziewczyny?:p

Posted

Angelika8 napisał(a):
Kinga, byłaś? Widziałaś? I co u Dziewczyny?:p

dziewczyna jest fajna.
cała uśmiechnięta, podbiega na mój widok pod siatkę, merdając ogonem.

tyle tylko, ze niestety jest na wybiegu m. in. z bardzo dominującą suką, która żadnego psa nie dopuszcza do tej siatki, sama skacząc przy niej jak sprężynka ( taki pies ogrodnika: sama nie zje i drugiemu nie da - bo jak się ją chce pogłaskać - to od razu prezentuje garnitur zębów, bynajmniej nie w uśmiechu)

Malta sie nie dopcha w takim układzie.
więc kontakt z Maltą mam, jakby to nazwać, zdalny :cool3:.
za mało.
:placz:

Posted

samoglow napisał(a):
Bravo, brawo, Salibinko....kontynuuj, please, to moze jeszcze zdaze rozwiesic :diabloti:

Udawałam, pomóż w translacji :calus:;) to zamienię tak jak Maltę i porozwieszasz po świecie, co?

Posted

[quote name='salibinka']i porozwieszasz po świecie, co?

:mdleje:

ale KTO ją potem po tym świecie będzie rozwoził?

ps: salibinko. porozmawiam z Tobą jak blondynka :oops:, techniczna.
moja służbowa drukarka drukuje tę Maltę na plakatach bardzo ciemno, zwłaszcza to zdjęcie portretowe jest niemal nieczytelne.
zlituj się nad moją ignorancją - i rozjaśnij te zdjęcia, jeli mozesz :oops: ( ja umiem takie sztuczki na "zwykłych" fotkach robić, ale w PDF - to cóś nie bardzo :placz:)
... i obiecuję, ze już nigdy nie będę marudziła :p

Posted

A teraz pytam wyjatkowo powaznie: Zagraniczne adopcje wchodza w gre?

Oczywiscie z transportem to kaplica, ale tak w ogole - co na to Koszalinski schron? Oprocz Niemiec psy jezdzily jeszcze gdzies po swiecie?

Posted

Zdjęcia wstawiłam ciemne po blondyńsku :evil_lol: - poprawię, rozjaśnię oczywiście.

Przetłumaczę plakat na gdyński, koszaliński i brukselski i na każdy inny:diabloti:, ale... niech ktoś się w Malcie zakocha i zabierze do domu :-(

Nikt nie dzwonił, nie pisał w jej sprawie? Cisza?