Camara Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 na wszelki wypadek, jakby te tłumy chętnych nie wiedziały jeszcze, że chcą Maltę - to odnowiłam aukcję na allegro Quote
salibinka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Taki wyskrobałam. Jeśli może być, to wstawię link do pdf-u i można sobie drukować. Quote
PaulinaT Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Salibinka - ależ z Ciebie zdolniacha :o Quote
salibinka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 PLAKAT_MALTY.pdf - File Shared from Box.net - Free Online File Storage Pod tym linkiem - pdf do wydruku, serdecznie zapraszam do dystrybucji ;) Quote
kinga Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='salibinka']PLAKAT_MALTY.pdf - File Shared from Box.net - Free Online File Storage Pod tym linkiem - pdf do wydruku, serdecznie zapraszam do dystrybucji ;) piękny jest, wielkie dzięki :loveu: salibinko - mała korekta - zanim go podrukuję: popraw, proszę, mój adres mailowy, bo ludzie będą pisac, pisać, pisać... :roll: a ja będę czekać, czekać, czekac... :oops: drachma97@gazeta.pl, przez ce ha :lol: Quote
salibinka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :lying::oops: Oczywiście, poprawię wieczorem. Gdzie by trafił tłum chętnych bez "c" :shake:. Nie jest dobrze, nie dowidzę. Quote
kinga Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='salibinka']:lying::oops: Oczywiście, poprawię wieczorem. Gdzie by trafił tłum chętnych bez "c" :shake:. Nie jest dobrze, nie dowidzę. dziękuję, kochana. na szczęście, ci, co niedowidzą :oops: - nie są tacy zupełnie beznadziejni...:evil_lol: Quote
salibinka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://www.box.net/shared/bblumhoiy4 - plakat Malty Link do brakującego "c" ;). Quote
kinga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Melduję, ze dystrybucja plakatów rozpoczęta. Spotkane w schronisku zaprzyjaźnione panie nauczycielki obiecały, ze przywieszą Maltę w Stosownym Miejscu - i zachęcały, aby zawsze coś przynosić do powieszenia :multi: ( wniosek z tego taki, że panie liczą na szybką adopcję Malty :oops:) Karolina ze schroniska wzięła następny plik plakatów, obiecując obwieszanie kolejnych stosownych miejsc A ja sobie Maltę pooglądałam w jesiennym słoneczku - i trochę odszczekuję te burą sukę :oops:. Na szczęście dla niej, i pomimo swej nieufności, swej "burowatości" - Malta zdecydowanie ma w sobie to "COS". ...takiego subtelnego, niepowtarzalnego... w wyrazie pyska. Chwyta za serce, naprawdę. Quote
salibinka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Pewnie, że ma w sobie coś wyjątkowego. Malta, wiś krótko i SKUTECZNIE :) Quote
kinga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 i Malta dzisiejsza - zdjecie robione dużym zoomem, bo na jej wybiegu są inne, dominujace suki, które pchają się po trupach do ludzi... - więc Malta grzecznie siadła sobie na samym końcu, skoro ją odganiali :-(. ...śliczne ma spojrzenie? :oops: Quote
mar.gajko Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jakaś tłusta ona jest. A spojrzenie to ma jakby się naćpała. Quote
PaulinaT Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Naćpała! :mad: Ona ma spojrzenie miodowych oczu jak jedna moja suka co ma miodowe oczy... nie powiem która :p Piękne spojrzenie. Ale koleżance mar.gajko trzeba wybaczyć - głodnemu pewnie chleb na myśli... :siara: Quote
mar.gajko Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Z tym chlebem, dosłownie nei w przenośni, to i owszem. Cokolwiek bym zjadła. Chętnie. Quote
mar.gajko Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='kinga']i No same popatrzcie. Mętny wzrok, półprzymknięte powieki, tępe spojrzenie. Quote
salibinka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Jakaś tłusta ona jest. A spojrzenie to ma jakby się naćpała. eksterier wybitny, postawa stabilna - siła i delikatna, nie zaburzająca harmonii, dysproporcja głowy do reszty ciała - mile zobaczone. Spojrzenie MELANCHOLIJNE ale i nonszalanckie z iskrą inteligencji... Quote
kinga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 mar.gajko - Malta jest super. a Ty jesteś głupia :niewiem:. ona ma powłóczyste spojrzenie. melancholijne. kontestujące. jesienne. nostalgiczne. bezradne. ujmujące. elektryzujące. niepowtarzalne. przykuwające uwagę. będące zapowiedzią tego wszystkiego, co można przeżyć razem... nie zdarzyło Ci się NIGDY stracić głowy dla TAKIEGO spojrzenia? :crazyeye: Quote
salibinka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Aksamitne. Onieśmielające. Głębokie. Wyraziste. Nieutylitarne. Bursztynowe. Znamienne. Poruszające. Potencjalizujące. Kuszące. Piękne spojrzenie :eggface: Quote
samoglow Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Kingo, Salibinko, ktora z Was ja przygarnie, aby miec to spojrzenie na codzien? :evil_lol: Te plakaty to w Gdyni tez rozwieszac ? Moze daloby sie wmowic Kasie, ze Malta to mlody kaukaz?:???::niewiem::hmmmm: Quote
Angelika8 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Wlepiam wzrok i mało i mało, jest boska (drugie zdjęcie jest najlepsze),a te okulary:cool3: gdzie Ona "bura s":-o Quote
kinga Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 No i co z tą Maltą będzie? na pocieszenie: poza niewyważonymi opiniami :angryy: jednej z forumowiczek nt ostatnich Maltowych zdjęć :placz: - otrzymałam również telefon od innej, dość surowej w ocenie, kolezanki z dogo - z, uwaga, wyrazami uznania dla urody Malty (:calus:) - co mnie cieszy tym bardziej, że poprzednio na moje pytanie, - czy Malta ładna? - w telefonie zaległa cisza... :oops: samoglow - chyba jednak nie plakatuj Gdyni, z całym szacunkiem. To może być jednak trochę trudna suka do adopcji - lepiej, zeby takie trudniejsze - były pod bokiem... Quote
Recommended Posts