kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 a, zaryzykuję. posądzenie o ten straszny spam. i wkleję link do Camarowego allegro ;). Allegro Malty, rzecz jasna. http://www.allegro.pl/item450664228_prosze_zapamietaj_to_imie.html Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='mar.gajko']Wklejaj kochana. Te linki. My tez chcemy zobaczyć. Obie. czytam w twoich myślach ;) - zanim wyartykuowałaś - już było wklejone. no, to teraz moja koteczka :loveu:. (mar.gajko jej nie chce :shake:, nie wiem, dlaczego... :placz:. To moze po tej aukcji skruszy się...) Moja kotka Bazylia :loveu::loveu::loveu:: http://www.allegro.pl/item450562444_koteczka_bazylia_wysmienita_przyprawa_do_zycia.html Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Piękna. Ta aukcja. Piękna. Sama bym wzięła tę Maltę. Taka piękna jest. Aukcja. Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 mar.gajko napisał(a):Piękna. Ta aukcja. Piękna. Sama bym wzięła tę Maltę. Taka piękna jest. Aukcja. mar.gajko - jak Ty sobie radziłaś w szkole z wypracowaniami z polskiego? :crazyeye: wiesz, rozbudowane zdania, itp... :-o Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kinga napisał(a):mar.gajko - jak Ty sobie radziłaś w szkole z wypracowaniami z polskiego? :crazyeye: wiesz, rozbudowane zdania, itp... :-o Rozwiewając twoje watpliwości, dotyczące umiejętności posługiwania się mową ojczystą w piśmie zwłaszcza, informuję, iż ze słowem pisanym jak i czytanym, a dodam także ze zrozumieniem tekstu pisanego nie mam problemów. Jednakże, biorąc pod uwagę odbiorców niniejszego formum, śmiem twierdzić, iż pisanie krótkich zwięzłych zdań, znacznie poprawi możliwość komunikacji pomiędzy nimi a mną. Nie chcąc utrudniać ani zrywac pomostu porozumienia między wyżej wspomnianymi, posługuję sie powszechnie stosowanymi formami przekazu, który ułatwia, a nawet niektórym umożliwa zrozumienie tego co chcę przekazać. Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 mar.gajko napisał(a): Sama bym wzięła tę Maltę. Taka piękna jest. . Nawiązując do powyższego. Krótko. Zwięźle. Zapraszałaś mnie. Do siebie. Przedwczoraj. Późnym wieczorem. Przybędę. Z Maltą. Najszybciej, jak się da. Adres znam. Oczekuj. Quote
Camara Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tiaaaa.... :hmmmm: Porozumienie. Ważna rzecz. Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kinga napisał(a):Nawiązując do powyższego. Krótko. Zwięźle. Zapraszałaś mnie. Do siebie. Przedwczoraj. Późnym wieczorem. Przybędę. Z Maltą. Najszybciej, jak się da. Adres znam. Oczekuj. Zapraszałam. Bez psa. Podtrzymuję. OBA. Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Camara napisał(a):tiaaaa.... :hmmmm: Porozumienie. Ważna rzecz. Nie musisz nazywać tego wprost. Słowami. Wiem, o co chodzi. Jadąc do mar.gajko podrzucę Ci kotkę. Mieszkacie na szczęście opodal. :multi: Quote
salibinka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Allegro piękne, tylko ma na celu "znalezienie domu kotu" ;). Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 salibinka napisał(a):Allegro piękne, tylko ma na celu "znalezienie domu kotu" ;). A to niedobrze??? Że chcą kotu dom znaleźć???? Quote
salibinka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Bardzo, bardzo dobrze. Malto, przepraszam, jakoś inaczej o tobie myślałam, że ty... bura suka jesteś. Quote
PaulinaT Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Piękne allegro. I Malty. I Bazylii. Swoją drogą - ciekawe czy ktoś kupuje przyprawy na allegro? I czy wtedy kieruje go na aukcję koteczki? Swoją drogą 2 - skąd ona ma pomarańczowe oczy, ta koteczka? Mój burasek-pręgusek ma zielone... i chyba wszystkie buraski-pręguski mają zielone. A ona nie. Ona ma pomarańczowe :o Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 salibinka napisał(a):Allegro piękne, tylko ma na celu "znalezienie domu kotu" ;). Boże :crazyeye:. Jakby ta Camara mniej klęła przez telefon, a bardziej się skupiała na allegro - to by takich głupot nie było :placz:. WSZYSTKIE wyjdziemy na skończone idiotki, co to psa od kota nie potrafią odróżnić :oops: - ale tylko MOJE namiary są tam podane...:oops::oops: Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 PaulinaT napisał(a): Swoją drogą 2 - skąd ona ma pomarańczowe oczy, ta koteczka?:o ha! - skrzyżowana z pomarańczą jest :loveu: Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kinga napisał(a):ha! - skrzyżowana z pomarańczą jest :loveu: A może z nagietkiem? Ona. Skrzyżowana jest. Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 salibinka napisał(a):No, bardzo dobrze, tylko ja o Malcie inaczej myślałam do tej pory - że to... bura suka jest:lying:;) ja też tak myślałam :oops:. ale widocznie Camara myślała INACZEJ ;). Quote
kinga Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 mar.gajko napisał(a):A może z nagietkiem? Ona. Skrzyżowana jest. GŁUPIA. to kot, zwykły kot, kot skrzyżowany z kotem. ...potem na wątek wejdą POSTRONNI, przeczytają jakieś głupoty o nagietkach i innych badylach - i nie dośc, ze Malty nie wydam - to jeszcze kota :placz:. ...a codziennie, patrząc mojemu mężowi dzielnie w oczy - mówię przekonywująco, ze wydam LADA MOMENCIK... :oops: Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kinguś, nie okłamuj męża :( To nieładnie :( Quote
PaulinaT Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To "pod Koszalinem" to znaczy, że u Ciebie? Ta koteczka jest? :o Normalnie mówią, że ktoś zszedł na psy. Ale ty na tym nie poprzestałaś - z psów na koty zeszłaś :crazyeye: To ile tych kocich futer teraz u Ciebie na kanapach się wałkoni? Quote
Camara Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kotu, psu, co za różnica :diabloti: niech se wszystkie domy znajdują! byle daleko ode mnie - najlepiej w Koszalinie :diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ale dziwnie tak by było. Jakby naraz te wszystkie psy i koty, co to je kinga MASOWO po Polsce rozwozi miały w Koszalinie zostawać... tosz by się w nawale tych futer koszalinianie topili... :siara: Quote
kinga Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 salibinka napisał(a):Zrobić jej plakat? Zasadniczo - tak, jak najbardziej, bardzo pięknie proszę :loveu: ...ale pomyślałam realnie :roll:. Ja w swoim harmonogramie dnia nie wcisnę opcji: wieszanie plakatów :-(. Za Boga, nie dam rady, choćbym padła :oops:. ...moze znajdzie się ktoś z Koszalina i okolic, kto dałby radę to zrobić? - bo bez "wieszacza" - ...no, to nie wiem :shake: Quote
Recommended Posts