Tagir Posted September 29, 2004 Author Posted September 29, 2004 Zdjęcia już są oto link zeby było prosciej..:) http://ja-mar.webpark.pl/mioty.html A bez czipów z tego co wiem to chyba do Angli nie wpuszczają..?!? Quote
Dag Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 a ja muszę zachipować moją świnię A dlaczego musisz? Czy sam tatuaż nie wystarczy? Chciałam zabrać moją świnię do Londynu, ale mi przeszło. Zresztą pewnie wrócę szybciej, niż świnia uzyska certyfikat uprawniający ją do przekroczenia granicy GB. Przerąbane na maxa z tymi angielskimi przepisami :evil: . Nie wiem, jak ja bez niej wytrzymam, no ale cóż... :cry: Quote
lapis Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Obejrzałam te maluszki wszystkie są prześliczne. Nie wiem jak Wy potraficie dokonać wyboru którego wziąć – ja bym wzięła wszystkie Quote
tufi Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 No jak to lapis? :lol: Rudy to najlepszy kolor na swiecie, tricolory sa rzadkie, wiec unikalne i ciekawe, a biale to sie szybko brudza :lol: Wybor prosty, no nie? :D Ciocia tufi bierze duza torbe, co by wyniesc kilka swinek, ale ciiii ;) Quote
Tagir Posted September 30, 2004 Author Posted September 30, 2004 Białe sa baaaaaaardzo praktyczne przecież ! Jak idziesz z takim białasem na spacer zima do parku to spokojnie mozesz go puścić luzem nikt i tak nie zauważy...hahaha;) Acha Szelma cos ostatnio bardzo cieta na torby sie stala..hmmm ciekawe dlaczego??? :ices_bla: Quote
emmara Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Zgadzam się z Tobą Jahu w 100% :D , nie ma jak biały buliś - no jak dla mnie - może być jeszcze dodatkowo trochę czarnym liźnięty tu i ówdzie w okolicy pycha, wtedy to już prawdziwe bulikowe cudeńko jest :loveu: Quote
XXL Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 jezu ona sa piekne ! hexa piekna jest ! haha i dobre komentarze pod fotkami :D tez chce takie maluszki :D :lol: :wink: dawaj minimum 20 fotek dzienie hahah :D :D Quote
lapis Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 No jak to lapis? :lol: Rudy to najlepszy kolor na swiecie Tufi ja sobie zdaję sprawę z tego, a świadczy o tym choćby kolor moich włosów :lol: :lol: a tak na serio, dobrze że Lapidło był jeden bo nie wiem czy potrafiłabym wybrać Quote
tufi Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 Wlasnie wrocilismy od jahowych bullatek - dzis maja dokladnie tydzien. Szczeniaki sa przeurocze, wygladaja teraz jak swinki morskie :D Sa takie slodkie! Bylismy przy dwoch karmieniach - wielka nagroda nalezy sie Szelmince - jeszcze tak cierpliwej i oddanej mamuski nie widzialam! Wspaniale sie opiekuje maluszkami, a te tak mlaszcza, ciamkaja, piszcza przy karmieniu... To odglosy podobne do stada foczek :lol: Wspanialosci, cudenka normalnie! Ja dzis nie zasne... znowu powroca sny o bullach :lol: Ale zeby nie zapeszyc - paskudztwa okropne! ;) Quote
MSMIMI Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 :o :o :o tyle maleństw???? :D o wszystkim dowiedziałam się telefonicznie, gdyż w tym czasie nie było mnie w domu. jahu, gdybym wiedziała, zrezygnowałabym z bieszczadów i przyjechała do ciebie na etat niańki :fadein: skąd jednak miałąm wiedzieć, ekhm... usg wykazało ..ile? 3 maleństwa??? :lol: :lol: ale i tak ciocia nadciągnie na początku listopada wyściskać :fadein: 0X :new-bday: GRATULACJE :BIG: Quote
Recommended Posts