Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja muszę zachipować moją świnię

A dlaczego musisz? Czy sam tatuaż nie wystarczy?

Chciałam zabrać moją świnię do Londynu, ale mi przeszło. Zresztą pewnie wrócę szybciej, niż świnia uzyska certyfikat uprawniający ją do przekroczenia granicy GB.

Przerąbane na maxa z tymi angielskimi przepisami :evil: .

Nie wiem, jak ja bez niej wytrzymam, no ale cóż... :cry:

Posted

No jak to lapis? :lol:

Rudy to najlepszy kolor na swiecie, tricolory sa rzadkie, wiec unikalne i ciekawe, a biale to sie szybko brudza :lol: Wybor prosty, no nie? :D

Ciocia tufi bierze duza torbe, co by wyniesc kilka swinek, ale ciiii ;)

Posted

Białe sa baaaaaaardzo praktyczne przecież ! Jak idziesz z takim białasem na spacer zima do parku to spokojnie mozesz go puścić luzem nikt i tak nie zauważy...hahaha;)

Acha Szelma cos ostatnio bardzo cieta na torby sie stala..hmmm ciekawe dlaczego??? :ices_bla:

Posted

Zgadzam się z Tobą Jahu w 100% :D , nie ma jak biały buliś - no jak dla mnie - może być jeszcze dodatkowo trochę czarnym liźnięty tu i ówdzie w okolicy pycha, wtedy to już prawdziwe bulikowe cudeńko jest :loveu:

Posted

jezu ona sa piekne ! hexa piekna jest ! haha i dobre komentarze pod fotkami :D

tez chce takie maluszki :D :lol: :wink: dawaj minimum 20 fotek dzienie hahah :D :D

Posted
No jak to lapis? :lol:

Rudy to najlepszy kolor na swiecie

Tufi ja sobie zdaję sprawę z tego, a świadczy o tym choćby kolor moich włosów :lol: :lol:

a tak na serio, dobrze że Lapidło był jeden bo nie wiem czy potrafiłabym wybrać

Posted

Wlasnie wrocilismy od jahowych bullatek - dzis maja dokladnie tydzien.

Szczeniaki sa przeurocze, wygladaja teraz jak swinki morskie :D Sa takie slodkie! Bylismy przy dwoch karmieniach - wielka nagroda nalezy sie Szelmince - jeszcze tak cierpliwej i oddanej mamuski nie widzialam! Wspaniale sie opiekuje maluszkami, a te tak mlaszcza, ciamkaja, piszcza przy karmieniu... To odglosy podobne do stada foczek :lol:

Wspanialosci, cudenka normalnie!

Ja dzis nie zasne... znowu powroca sny o bullach :lol:

Ale zeby nie zapeszyc - paskudztwa okropne! ;)

Posted

:o :o :o

tyle maleństw???? :D

o wszystkim dowiedziałam się telefonicznie, gdyż w tym czasie nie było mnie w domu. jahu, gdybym wiedziała, zrezygnowałabym z bieszczadów i przyjechała do ciebie na etat niańki :fadein:

skąd jednak miałąm wiedzieć, ekhm... usg wykazało ..ile? 3 maleństwa??? :lol: :lol:

ale i tak ciocia nadciągnie na początku listopada wyściskać :fadein: 0X

:new-bday: GRATULACJE :BIG: