nordic blue Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :-(:-( trzymaj się Martuś ! jak o tym myślę tez mi jest bardzo przykro:placz: Quote
sh_maniak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dzis w nocy odeszła, pomoglismy jej, nowotwór wygrał :-(:-(:-( W niecały rok dwa kochane , dobre pieski ... staszne :-(:-(:-( Kuleczko ukochany Puchatku ... kochany na zawsze ... Ostatnie zdjęcie :-(:-(:-( Quote
Cyraneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Boże, tak mi przykro...:-( Trzymaj się Marta! Ona już nie cierpi i to jest najważniejsze. Dołączyła do swojego tatusia i teraz razem biegają za Tęczowym Mostem... Quote
efra-husky Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Matruś, tak potwornie nam przykro :(:(:( Nie mogłam uwierzyć, że to prawda :shake: :placz::bigcry: Taką ją zapamiętamy :loveu: :(:(:( Quote
nordic blue Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Martuś, brakuje mi słów aby opisać jak bardzo boli mnie serce z rozpaczy :-( wypłakałam od wczoraj wiele łez, Jestem razem z Tobą!!! Trzymaj sie Martuniu :candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle: Quote
SH Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nadchodzi nieuchronnie, lecz zawsze za wcześnie... :-( Quote
Recommended Posts