kikou Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 zrobiłam allegro dla Niusia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=451620359 PROSZĘ O POMOC W OGŁOSZENIACH!! Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ODGAPIALAM i dalam na gumtree wroclaw, drobne.centurmofert.pl to narazie tylko tyle Quote
kikou Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 bardzo dziękuję!! to biedactwo naprawde potrzebuje cudu... Quote
Zofia.Sasza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Qrka, jaki biduś. Miałabym dla niego miejsce w hoteliku u Murki (opłacone oczywiście), ale dopiero od końca listopada, no i daleko - Janów Lubelski... Jakby nic się do tej pory nie znalazło - polecam się. Quote
iwa77 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jaki biedulek malutki ... do gory psineczko ! Quote
kikou Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 zofia&sasza napisał(a):Qrka, jaki biduś. Miałabym dla niego miejsce w hoteliku u Murki (opłacone oczywiście), ale dopiero od końca listopada, no i daleko - Janów Lubelski... Jakby nic się do tej pory nie znalazło - polecam się. ale jak by to było Jesteś w stanie utrzymać go w hoteliku? to starszy piesek , dom nie znajdzie sie w 5 minutek...pewnie potrwa to , a poza tym wymaga leczenia... no i Murka przeznaczyła tylko dwa miejsca na stare psy....czy zgodziłaby się go przyjąć? Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 hm jakos spac nie mogé , to podniose cié piesku Quote
Zofia.Sasza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ja mam u Murki stałe miejsce sponsorskie dla małego psa. Teraz jest tam Blacky Blue, która prawdopodobnie w końcu listopada zostanie Niemką. Jak wiekowy jest ten biedaczek? Z ciekawości pytam, bo na fotkach prezentuje się dziarsko dosyć. Quote
iwa77 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wiek Niusia oszacowano na +/- 8 latek Chodź piesku przejdziemy się . Może i dla ciebie zaświeci słoneczko - ten hotel to byłoby wybawienie ! Quote
kikou Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 zofia&sasza napisał(a):Ja mam u Murki stałe miejsce sponsorskie dla małego psa. Teraz jest tam Blacky Blue, która prawdopodobnie w końcu listopada zostanie Niemką. Jak wiekowy jest ten biedaczek? Z ciekawości pytam, bo na fotkach prezentuje się dziarsko dosyć. byłoby naprawde wspaniale gdybyś mogła mu pomóc.... Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wiec jesli tylko to mozliwe prosimy o miejsce dla niego :-( Quote
iwa77 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Biedaczku malutki oby się udało z tym hotelikiem dla ciebie ! Quote
Zofia.Sasza Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No to trzymajcie kciuki za "zniemczenie" Blacky Blue! Właśnie się dowiedziałam, że Blacky jedzie 21.11 :multi:. Quote
iwa77 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czy to oznacza , że nasz maleńki Niunio mógłby zostać rezydentem w hoteliku po 21.11 ??? Byłoby super ! Ale co z nim do tego czasu - to ponad miesiąc , a w jego stanie to wieczność :shake: Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 moze ktos slonko jeszcze wypatrzy , bo hoteli to znak zapytania a on bidok wciaz w schronie Quote
kikou Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 pytalam lekarza i mowil, ze podejrzewa malego o kaszel kanelowy... czy to jest zarazliwe? Quote
Recommended Posts