mirra57 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :Dog_run:Witam jestem nowa. ;)W sierpniu ze schronu adoptowalam Sonię , mix owczarka niemieckiego. Powiedziani mi, ze ma trzy lata. Czy to mozliwe, zeby taki młody pies mial siwy pyszczek? Proszo radę i uwagi. Pozdrawiam. PS Nie wiem jak na forum wkleić zdjęcie suni, czy jest taka możliwość. Quote
Guest Agata_B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Witaj. Jasne, ze to możliwe, moja koleżanka ma psa, który ma 1,5 roku i ma siwe włosy na pysiu, całkiem sporo. Na 100% jest młody bo ona ma go od szczeniaka :cool1: Ludzie myślą, że ma 6-7, ale on ma nieco ponad 1. :) Pozdrawiam Quote
Sawanna Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Mojemu psu pyszczek zaczął siwieć jak miał 6-7miesięcy teraz ma 3lata:p Quote
bonsai_88 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Miałam psiaka, który od urodzenia miał już "siwy" pyszczek ;). Tak miał po prostu ubarwienie i tyle :) Quote
Recommended Posts