milkada Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Proszę o informację co to takiego. Właśnie usłyszałam od mojego weterynarza podejrzenie o zespół Woblera u mojego 5 miesięcznego psa. Jakie są objawy? Z góry dziękuję. Quote
taks Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 to nie tyle jest jednostka chorobowa a bardziej właśnie zespół objawów świadczących o zaburzeniu ( ucisku ?) w obrębie rdzenia kręgowego i "korzonków" czyli nerwów od tegoż rdzenia odchodzących. Quote
Drako Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Przepraszam :D Pomyliłem osoby i źle wysłałem :P A tak z innej beczki... wiecie jak wstawić link, żeby był cały, bez gwiazdek? Quote
Chefrenek Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='milkada']Proszę o informację co to takiego. Właśnie usłyszałam od mojego weterynarza podejrzenie o zespół Woblera u mojego 5 miesięcznego psa. Jakie są objawy? Z góry dziękuję. http://www.vetpol.org.pl/ZW2005/2005-01_Zespol_chwiejnosci_u_psow.pdf Quote
Chefrenek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 milkada napisał(a):Chefrenek- serdeczne dzięki... Nie ma za co.;) Quote
Recommended Posts