kwiatek82 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Witam interesuje mnie co robicie z gratisową karmą ktorą często sie dostaje od sponsorów na wystawie? czesto sa to dosyc duze worki (10-15 kg) . Karmicie nią swoje psy ? oddajecie do schroniska? Jesli pies je na co dzien inny rodzaj jedzenia to co wtedy, zmieniacie karme? pytam z czystej ciekawosci :) Quote
iza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja daje moim kotom i kotom sąsiada - wiekszość to znajdy Quote
Jogurt Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nam dali w Ustroniu taka karme :diabloti::diabloti: ze poszla do schroniska ;) Quote
Talagia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 To zalezy od karmy :) Jezeli jest porządniejsza to mamy miesiąc jedzenia dla jednego psa gratis. W innym przypadku ktos jest obdarowany ;) Quote
Frytela Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ja zazwyczaj podkarmiam zwierzaki sasiadow ;) bidule.. hyba ze cos co moje jedza, lub niedawno jadly, to wtedy im zostawiam ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja zwykle mieszam z karmą którą jedzą na codzień albo dokarmiam bidulki na wsi. Quote
Shetanka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja narazie tylko dostałam próbkę, to wzięłam Chrupkowi na smaczki ;) A o większych paczkach narazie nie mam co gdybać bo na JH raczej nie dają :p Quote
Recommended Posts