dzurga Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Słuchajcie, czy ktoś ma doświadczenia z psim aparatem na zęby? Tzn interesuje mnie czy pomogło, jaką pies miał wadę, w jakim wieku miał zakładany aparat, jak długo z nim chodził, ile cała "zabawa" kosztowała. A może ktos z południa kraju kojarzy klinikę, w której operacyjnie naprawiają zgryz i coś słyszał na temat dr Gawora z Krakowa? Quote
Flaire Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 W Polsce jest trzech weterynarzy, którzy specjalizują się w zębach - dwóch w Warszawie i Gawor w Krakowie. Mój wet jest jednym z tych w Warszawie i mówi, że Gawor jest bardzo dobry - ale jak widzisz, dużego wyboru nie masz, jeśli chcesz to robić w Polsce. :wink: Sporo gadałam z moim wetem na temat psich zębów i od niego wiem, że czy to podziała, czy nie bardzo zależy od tego, jaką wadę chcesz poprawiać, jak również w jakim wieku jest pies (choć to chyba jest mniej ważne). Quote
Flaire Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 A, jeszcze jedno - jak długo. U psa to kwestia miesięcy, nie - jak u ludzi - lat. Quote
dzurga Posted August 21, 2004 Author Posted August 21, 2004 Flaire, a mozesz mi podac jakies namiary na tego swojego weta? MOze byc na PW. A najfajniej by bylo jakbys miala namiary na wszystkich trzech. Quote
Flaire Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 A najfajniej by bylo jakbys miala namiary na wszystkich trzech.Służę :D . Tutaj znajdziesz namiary na wszystkich trzech (pierwsze trzy nazwiska na tej liście - z Sekcji Stomatologii PSLWMZ). Mój jest trzeci na liście (kolejność alfabetyczna :wink: ). Ale nie próbowałabym go na komórkę do końca miesiąca, bo jest na urlopie za granicą :wink: . Quote
Faro Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 dzurga - znam dr Gawora. Wiadomość przesłałam na PW. Quote
Flaire Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 dzurga - znam dr Gawora. Wiadomość przesłałam na PW.Faro, mi też, proszę? :D Quote
Faro Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Flaire - już wysyłam ( to co wiem z własnych doświadczeń ) . Quote
Ewa_ Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie mi tej informacji o tym doktorze z Krakowa? Pozdrawiam Ewa Quote
Recommended Posts