Crazy@ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Witam. Poszukuje wykazu krajów gdzie jest już zakaz wystawiania psów z ciętym uchem i ogonem ur. po 1.01.2008r. Czy jesteście w stanie pomóc?? Quote
maxxel Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Crazy@ napisał(a):Witam. Poszukuje wykazu krajów gdzie jest już zakaz wystawiania psów z ciętym uchem i ogonem ur. po 1.01.2008r. Czy jesteście w stanie pomóc?? wejdz na watek o kopiowaniu,tam az sie pala by Ci ten wykaz przedstawic :lol: Wydaje mi sie ,ze od wskazanej przez Ciebie daty-bedzie min.Austria.. Quote
kwiatek82 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 z tego co wiem to tez Niemcy i Czechy Quote
Crazy@ Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Bardziej interesuje mnie Grecja, Cypr Nigdzie nie mogłam znaleźć czy tam jest zakaz. Quote
maxxel Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Crazy@ napisał(a):Bardziej interesuje mnie Grecja, Cypr Nigdzie nie mogłam znaleźć czy tam jest zakaz. z greckiej strony nie mozna sie nic dowiedziec,bo w przebudowie. Na stronie cypryjskiej tez nic nie znalazlem /www.cypruskennelclub.net/ Quote
Tascha Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 O- ze jak tak póxno trafiłam- w Grecji mozna wystawiac kopiowane- pisałam do nich i odpisali ze mozna:multi: a kto sie wybiera? mam chęć sie wybrac we wrzesniu ale nie mam jeszcze opcji czym Quote
Recommended Posts