Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe nie bylo mnie tu juz pare dni no bo rozpoczecie roku szkolnego a wogole to mi internet nie dziala czasami hehe itd.. Witam Cie Szamanka :) moj piesek ma 2 miesiace wiec tez ma mleczaki jeszcze i moje rece tez cale pogryzione hehe :P Dzis wlasnie pierwszy raz zostal na jakies 3 godzinki sam w ogrodzie na podworku (jakby co to ciocia mieszka obok i nic by sie nie stalo) i z tego co mowili to nie bylo tak zle - w koncu trzeba go przezwyczajac - tylko troszke wyl :P ale dobrze bylo jak na pierwszy raz :) Nie mogl sie nudzic go ma tam swoje zabawki i kosci a poza tym to jeszcze przeciez czesto spi :) pozdrawiam wszystkich :)

Posted

Hehe nie bylo mnie tu juz pare dni no bo rozpoczecie roku szkolnego a wogole to mi internet nie dziala czasami hehe itd.. Witam Cie Szamanka :) moj piesek ma 2 miesiace wiec tez ma mleczaki jeszcze i moje rece tez cale pogryzione hehe :P Dzis wlasnie pierwszy raz zostal na jakies 3 godzinki sam w ogrodzie na podworku (jakby co to ciocia mieszka obok i nic by sie nie stalo) i z tego co mowili to nie bylo tak zle - w koncu trzeba go przezwyczajac - tylko troszke wyl :P ale dobrze bylo jak na pierwszy raz :) Nie mogl sie nudzic bo ma tam swoje zabawki i kosci a poza tym to jeszcze przeciez czesto spi :)

pozdrawiam wszystkich :)

Posted

ja rowniez witam Szamanke ;))

nic sie nie martw, mlode haszczki to straaszne lobuzy ;))

wyrosnie ;))

a teraz ma swoich faworytow (zabawki min. duzego kubusia puchatka i tygryzka

moj ma krolika :lol:

Posted

Dziękujemy za ciepłe przywitanie :)

że haszczaki to łobuzy - zdązyłam się przekonać. Szaman swoimi sposobami łobuzowania naprawdę mnie zadziwia. Jego pomysłowość nie zna granic :wink:

Nie mogę się doczekać kidy to gryzienie stanie się mniej uciążliwe...ech..no ale grunt to cierpliwość..

Jak na razie - został sam w domu tylko raz - na godzinę. Jednak zdążył zrobić małą demolkę :wink: nie wspominając już o wyciu.

pozdrówka :)