Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agacia - slodka jest slodka ehh szkoda ze ja nie moge moich galganow tak puszczac luzem.

Agnieszka dzieki za fotki mam nadzieje ze Drako tez wyrosnie na takiego fajnego pieska jak Paco, no i juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogl go podpiac do rowerku , z dwoma psiakami to bedzie jazda.

• 3 months later...
Posted

Odkopalam stary topic,bo nie chcialam zakladac nowego.
Takie pytanie.Czy zna ktos przypadek husky ktory dostal na wystawie doskonala pomimo braku 3 zebow P1??? czy raczej taki pies wyzej bdb nie podskoczy??
z gory dzieki za informacje..

Posted

Teraz sędziowie coraz częściej sprawdzają tylko poprawnośc zgryzu u psa nie patrzą jak kiedyś z taką dokładnością na brak P1. Jeszcze parę lat temu za brak 3 x P1 to byłaby nawet ocena dobra.

Posted

no to mnie pocieszyliscie... :wink: anuk nie ma 3 P1, byl wystawiany tylko raz,ocenial go sedzia boryczko i wlasciwie to byla jedyna wada jaka odnotowal w karcie oceny... :-? a zgryz anus ma ok...
no to w takim razie moze tego swojego cieniasa w wakacje wystawie...
I jeszcze jedno.Czy w jakims stopniu mozna poprawic sposob poruszania sie psa,np przez czeste cwiczenia w klusie??Chodzi mi o to ze anuk jak nie musi to nie biega wyciagnietym klusem na smyczy i musialabym go tego nauczyc,zeby ladnie klusowal i wyciagal...bo on najladniej sie prezentuje luzem:D