moli1111 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzisiaj zamowilam Nutre Gold Adult Lamb&Rice:razz: Mam nadzieje ,ze Morisowi bedzie pasowac:razz: Quote
kalif1921 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='moli1111']Co o niej sadzicie?:razz: Jeśli chodzi o smakowitość karmy to psy chętniej jedzą karmę z łosoś: link usunięty przez moderatora Quote
asher Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja karmię swoje psy (ON 9 lat imix ON 10 lat) Nutrą Gold Senior. I jestem bardzo zadowolona. Do tej pory wypróbowałam wiele karm i do każdej mialam jakieś "ale". Teraz zjadają juz bodajże 4, czy 5 worek Nutry i jak na razie brak uwag (no, może poza tym, że jedzą sporo więcej, niż sugerowana dawka na opakowaniu ;) ). Polecam. Quote
asher Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Myśmy się przestawili na Nutrę Gold Lamb&Rice, bo w seniorze, choć psy tolerowały go znakomicie, jednak białka zwierzęcego nie było za dużo. Nadal jestem bardzo zadowolona z karmy, psom smakuje, kupki ok (trochę dużo tych kupek, ale burki mają tak na każdej karmie), sierść ok. Polecam :) Quote
Recommended Posts