Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje podjadaja TOTW od 6 tygodni - wczesniej jadły CHS i zamiennie Biomill - poki co duzych roznic nie widze, łupiez niektore miały przez jakies 2 tygodnie, kupy troche mniejsze niz po CHS , i porownywane z po Biomillu. Bizon nie smakuje im wcale, kaczka srednio, ryba bedzie w przyszłym tygodniu.

Posted

U nas już któryś tam kolejny dzień na TOTW rybnym, kupeczki małe, zero bąków, pies zasuwa pięknie. Oby tak dalej, zobaczymy jaka będzie sierść bo właśnie ją wymienia.

Posted

A u mnie Sotek po 3-dniowej fascynacji,spowrotem wciąga Orijena :cool3:.A buldożka je dalej chętnie TOTW,ale bąki sadzi niemiłosierne :roll:.Kupy tez jakieś wielkie w porównaniu z tymi po Orijenie.Sierść ok.Mam nadzieję,ze bąki to nie na stałe ,bo zapach boski się roznosi po chałupie.Akurat podczas takiej przymusowej aromaterapii,kurier przywiózł mi paczkę.Jak wszedł i zaczerpnął powietrza,to mu na twarzy wszystkie kolory świata z zażenowania wystąpiły a ja myślałam,ze umrę ze wstydu :oops:.Cała transakcja trwała może z 30sek.Paczka,podpis i gościu zmykał szybciutko.
A ja wychodząc z załozenia,ze tłumaczą się tylko winni nic nie powiedziałam :oops:.Bo czy by uwierzył,że to nie ja tylko mój pies? :D:D:D

• 5 months later...
Posted

hmmm
przyszedł mi Taste of the Wild z bizonem i mam problem z dawkowaniem, tzn pies dorosły 30-40kg, dawkowanie 2-2 1/3 hmm i tu mam problem 2 kubki tylko jakie bo mam ich 2 ale nie z tej karmy... pomoże mi ktoś....:oops::oops::oops:

Posted

Na stronie ekarmy masz dawkowanie w gramach. To nie kubki tylko cup, miarka objętościowa u nas prawie niedostępna. Można kupić w Ikei.

Ze strony wynika że pies od 27 do 36 kg powinien zjeść 281 - 356 g karmy. To już sobie zważ na wadze kuchennej.

Posted

Bura napisał(a):
Na stronie ekarmy masz dawkowanie w gramach. To nie kubki tylko cup, miarka objętościowa u nas prawie niedostępna. Można kupić w Ikei.

Ze strony wynika że pies od 27 do 36 kg powinien zjeść 281 - 356 g karmy. To już sobie zważ na wadze kuchennej.

:multi:
dziekuje bardzo :):multi::multi: