czia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 malutka jest pod Gorzowem Wlkp.. A Ty skąd jesteś i jakie warunki suni zaoferujesz? Wiesz, że umowa adopcyjna tu obowiązuje? 22.10 jadę do Warszawy na konferencję, więc wszystko jest możliwe;):cool3: Quote
wanda szostek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czia napisał(a):malutka jest pod Gorzowem Wlkp.. A Ty skąd jesteś i jakie warunki suni zaoferujesz? Wiesz, że umowa adopcyjna tu obowiązuje? 22.10 jadę do Warszawy na konferencję, więc wszystko jest możliwe;):cool3: I nie tylko umowa. Również wizyta przed adopcyjna i po adopcyjne i wiadomości i zdjęcia na wątku. Quote
agata:25 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 przepraszam ze dopiero odpisuje ale nie moglam wejsc na forum jest chyba duzo ludzi tutaj bo ciezko jest sie dostac wieczorem to juz katastrofa tak ja jestem z Warszawy wiec kawalek drogi mamy do siebie tak jak pisalam mialam juz pieska nawet dwa wiec wiem jak trzeba sie nimi opiekowac nie jest to dla mnie nic nowego wiem ze piesek to obowiazek i jak juz decydujemy sie na zwierzaka to trzeba mu zapewnic opieke jak jest chory to musimy go leczyc a nie wyrzucic jak smiecia co wiele osob niestety robi ja tego nie rozumiem czemu tak sie dzieje dla mnie pies to członek rodziny tak jak pisalam stracilam nie dawno swojego psa i strasznie to boli ale wiem ze juz nie cierpi a ja chce miec znow pieska ktorego obdarze miloscia i dam mu domek ktorego potrzebuje a to chyba najwaniejsze mieszkam wogole w bloku Quote
czia Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 wszystko w porządku, fajnie ze chcesz dać domek pieskowi w potrzebie. Najważniejsze pytanie: warunki adopcji- wizyta kontrolna, sterylizacja.:cool3: Mieszkasz sama, z rodzicami, mężem? Czy zgadzają się na szczenię, Saba jeszcze brudzi, trwa nauka czystości, czy zaakceptują to?:roll: Jadę do Warszawy 22.10, więc mogę przywieźć Sabę osobiście! Nie ma problemu.:lol: Co się stało z drugim pieskiem? Quote
malagos Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 i w Warszawie jest sporo ciotek, które chetnie obejrza dom i pogadaja o piesku :cool3: - to sie nazywa wizyta przedadopcyjna :cool3: Quote
czia Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 No i jak? Decydujesz się? Mamy tydzień żeby cioteczki zbadały teren i Saba może jechć.:loveu: Quote
agata:25 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ja mieszkam z rodzicami mamie pokazalam zdjecie pieska podobala sie jej wiem ze to szczeniaczek jeszcze ja takie wole pieski dla mnie nie ma problemu zeby ktos do mnie przyszedl porozmawial i sprawdzil warunki naprawde tez pani musi miec pewnosc ze pies trafi do odpowiedniego domu i do odpowiednich osob chce mu pani znalezc dom odpowiedni bo na to zasluzyl czyli psinka nazywa sie saba podoba mi sie jest sliczna odrazu jak ja zobaczylam urzekla mnie moja ostatnia psinka byla mieszancem pudelka i dlatego mam slabosc do takich pieskow z dluzsza sierscia uwazam ze sa one bardzo przywiazane do wlasciciela i madre a drugi piesek mial 18 lat i odszedl ze starosci musielismy ja uspic zbytnio sie meczyla lata robia swoje ale dlugo z nami byla miala dobry dom i zyczylabym tego kazdemu pieskowi bardzo dobrze sie sklada ze pani bedzie tu w warszawie Quote
agata:25 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 nie zawsze moge tu wejsc niestety chyba za duze przepelnienie podam swoje gg 677059 i mejla czarnulka83@amorki.pl Quote
agata:25 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wogole to ta mala wyglada na zdjeciach na dosyc duza? ale zdjecia nie raz powiekszaja Quote
czia Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 zdjęcia powiększają, Saba ma teraz około 6-7 miesięcy. Zostałą odebrana włąścicielowi za złe traktowanie, stąd to sikanie w domu. Nie była dobrze traktowana i to są tego skutki. jak czytałaś, był trzymana od maleńkości na balkonie bez legowiska, kocyka i zabawek. Zmierzę ją dziś dokładnie i zrobię nowe zdjęcia. Bardzo proszę o odpowiedzialne podjęcie decyzji. Proszę o adres na pw i telefon kontaktowy, żebym mogła wysłać którąś z cioteczek na wizytę przedadopcyjną. Nie mogę małej zabrać i potem jechać z nią na konferencję! To musi być pewniak. Mała bardziej przypomina teraz mini pudla z prostym włosem albo mini grzywacza chińskiego?;) Quote
agata:25 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 wyslalam prywatna wiadomosc z adresem i numerem mam nadzieje ze doszla odpisze pani czy doszla? Quote
monika55 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Trzymam kciuki, zeby mala znalazla najlepszy domek. Cioteczki dopilnuja zeby byl najlepszy.:cool3: Quote
czia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 tak dostałam wieczorem zadzwonię. Cioteczki, która się zgłasza na kontrolę przed adopcyjną?:cool3: Saba jest zdrowa, była szczepiona, jest radosna, chętna do zabawy, cętnie gryzie i biega ze swoimi zabawkami. Uwielbia spać w pościeli i przytulona do kolan, kiedy siedzimy na fotelach. Quote
czia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Saba czeka na potwierdzenie i kontrol chętnego domku. Cioteczki w niedzielę sprawdzą i zobaczymy czy zostanie warszawianką?;) Quote
monika55 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Trzymam mocno, zeby to byl ten domek.:thumbs: Quote
czia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Kontrol przeszła pozytywnie. Domek w ocenie cioteczka:evil_lol:, bo poszedł Qeram, będzie Sabcię rozpieszczał i to jedyny mankament. Tak więc Saba od środy będzie warszawianką.:loveu: Szykują umowę, samochód i w podróż o 4-5 rano 22.10. Quote
monika55 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Kudlatenko kochana zycze zeby cie bardzo kochali w nowym domku. Quote
al-ka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 O matko kochana!Jak to dobrze! Bardzo jakoś o tę maliznę się bałam..Ufff..wreszcie mi paznokcie odrosną:evil_lol:. Quote
agata:25 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witam dzisiaj saba dotarla do mnie jest naprawde swietna kochana naprawde urocza ujela wszystkich a ja jestem nia zachwycona :loveu: jest zadowolona bawi sie zabawkami jestem szczesliwa ze ja mam poprostu nie wiem jak ktos mogl ja tak traktowac ale teraz ma domek i bedzie szczesliwa bede tu zagladac i pisac co u niej Quote
al'akir Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 agata:25 napisał(a):Witam dzisiaj saba dotarla do mnie jest naprawde swietna kochana naprawde urocza ujela wszystkich a ja jestem nia zachwycona :loveu: jest zadowolona bawi sie zabawkami jestem szczesliwa ze ja mam poprostu nie wiem jak ktos mogl ja tak traktowac ale teraz ma domek i bedzie szczesliwa bede tu zagladac i pisac co u niej i dodawaj koniecznie zdjecia ślicznotki:loveu: wspaniale, że mała ma wkońcu cudowny, kochajacy domek:multi: Quote
monika55 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jak to dobrze, ze mala ma wreszcie dom. Pisz, pisz i zdjecia koniecznie. Pozdrawiam. Quote
al-ka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 agata:25 napisał(a):Witam dzisiaj saba dotarla do mnie jest naprawde swietna kochana naprawde urocza ujela wszystkich a ja jestem nia zachwycona :loveu: jest zadowolona bawi sie zabawkami jestem szczesliwa ze ja mam poprostu nie wiem jak ktos mogl ja tak traktowac ale teraz ma domek i bedzie szczesliwa bede tu zagladac i pisac co u niej Pisz,pisz kochana Agatko!I zdjątka mile widziane.Życzę Wam długich,pięknych,szczęśliwych lat! Quote
Recommended Posts