czia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 mam transport w piątek do Łodzi, gdyby ktoś chciał z tamtych stron?:cool3:;) Quote
LadyS Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 czia mogę zrobić ogłoszenie wywieszane takie ze zrywanymi karteczkami z kontaktem, gdybyś chciała np. u weta powiesić itp. Quote
czia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 dzięki kochana, tylko kto ją zawiezie ode mnie do Zamościa? to 10 godzin jazdy samochodem.:shake: Quote
LadyS Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 czia, chodziło mi o to, żebyś wywiesiła np u siebie. A gdzie teraz jest suńka? można zawsze wywiesić w najbliższej okolicy miejsca, gdzie sunia przebywa. Quote
czia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 jasne, to poproszę o ogłoszenie, możesz przesłać mi meilem, podam na priv, wydrukuję i porozwieszam.:lol: Choć mówiono mi, że już ktoś się tym zajął. Masz rację lepiej samemu. Quote
czia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 przypominamy się i gdzie te kolejki za małą?:evil_lol::shake: Quote
monika55 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nie chcialo mnie Dogo wpuscic.:shake: I co? nikt tu nie zaglada? Taka sliczna sunia i nie ma chetnych? Na Dogo bedzie trudno. Byli jacys chetni? Quote
czia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Julia 07 pytała, ale nie ma transportu. Jeśli ktoś przywiózł by briarda - kudłacza z likwidowanego schroniska, bo to chyba jedna miejscowośc, to moze Julia by reflektowała na Sabcię. Połżczyć transport? Mam 1 zapytanie od starszej pani tu na miejscu, muszę sprawdzić warunki. Quote
monika55 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To briard by do Ciebie przyjechal na DT? Bo nie bardzo rozumiem. A julia nie jest z poznanskiego, o ile wiem, tylko ze Slaska. Po sprawdzeniu domku przez jaka dogomaniaczke zawsze transport jakos mozna kombinowac. Quote
czia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Briardem są zainteresowani Niemcy, pośredniczę w tym - w niedzielę ma transport do Niemiec, czekam na decyzję szczurosławy, ja myślałam że briard jest też w jastrzębiu zdroju, bo Julia mówiła, że wyprowadza go na spacer?:cool3: juz sama nie wiem, gubię się. Gdzie on jest, w którym schronisku? Wiem, że pisała do mnie na priv w sprawie Saby, ale zraziła mnie odległość, ja nie mam możliwości teraz jechać tak daleko. A ona nie podjęła dalej tematu. Czekam. Gdyby był transport- kto wie.;) Quote
czia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Nikt o nas nie pyta.:shake::crazyeye: Quote
bogusika1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 sliczne malenstwo,podnosze,hop hop:loveu::loveu: Quote
monika55 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No nie da sie wejsc na Dogo. Chinskie krzaczory mi sie pokazuja.Oglaszalas gdzies malutka? Bo tu pewnie domu nie znajdzie. Tyle tu pokrzywdzonych psow. Quote
czia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 jeszcze nie, na razie pytałam po znajomych i tu na dogo, miałam robić ogłoszenia w weekend ale dzieci popsuły komputer. W pracy nie mam tyle czasu:shake: Quote
czia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 podnosimy malutką, nikt nie szuka w typie yorka? Quote
agata:25 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 witam znalazlam ten wątek ta psinka jest piekna ja niedawno stracilam swjego psinke :-( niestety byla chora na nerki i musialam ja uspic do tej pory nie moge sie z tym pogodzic choc mineło pare miesiecy bardzo bym chciala wziasc pieska i ta mala bardzo mnie urzekla jestem ciekawa gdzie teraz piesek przebywa? w jakim miescie? Quote
monika55 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Sliczna psinko przypomnij sie. No niech ten dobry domek sie znajdzie. Quote
Recommended Posts