Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czia, chodziło mi o to, żebyś wywiesiła np u siebie. A gdzie teraz jest suńka? można zawsze wywiesić w najbliższej okolicy miejsca, gdzie sunia przebywa.

Posted

jasne, to poproszę o ogłoszenie, możesz przesłać mi meilem, podam na priv, wydrukuję i porozwieszam.:lol: Choć mówiono mi, że już ktoś się tym zajął. Masz rację lepiej samemu.

Posted

Julia 07 pytała, ale nie ma transportu. Jeśli ktoś przywiózł by briarda - kudłacza z likwidowanego schroniska, bo to chyba jedna miejscowośc, to moze Julia by reflektowała na Sabcię. Połżczyć transport?

Mam 1 zapytanie od starszej pani tu na miejscu, muszę sprawdzić warunki.

Posted

To briard by do Ciebie przyjechal na DT? Bo nie bardzo rozumiem. A julia nie jest z poznanskiego, o ile wiem, tylko ze Slaska. Po sprawdzeniu domku przez jaka dogomaniaczke zawsze transport jakos mozna kombinowac.

Posted

Briardem są zainteresowani Niemcy, pośredniczę w tym - w niedzielę ma transport do Niemiec, czekam na decyzję szczurosławy, ja myślałam że briard jest też w jastrzębiu zdroju, bo Julia mówiła, że wyprowadza go na spacer?:cool3: juz sama nie wiem, gubię się. Gdzie on jest, w którym schronisku?

Wiem, że pisała do mnie na priv w sprawie Saby, ale zraziła mnie odległość, ja nie mam możliwości teraz jechać tak daleko. A ona nie podjęła dalej tematu. Czekam. Gdyby był transport- kto wie.;)

Posted

jeszcze nie, na razie pytałam po znajomych i tu na dogo, miałam robić ogłoszenia w weekend ale dzieci popsuły komputer. W pracy nie mam tyle czasu:shake:

Posted

witam znalazlam ten wątek ta psinka jest piekna ja niedawno stracilam swjego psinke :-( niestety byla chora na nerki i musialam ja uspic do tej pory nie moge sie z tym pogodzic choc mineło pare miesiecy bardzo bym chciala wziasc pieska i ta mala bardzo mnie urzekla jestem ciekawa gdzie teraz piesek przebywa? w jakim miescie?