Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 5 miesięcy, od małego znałam tylko ulicę, a potem balkon. Mieszkałam u starszego pana, który sam ze sobą miał problemy i trzymał mnie na balkonie. Nie wolno mi było wchodzić do mieszkania. czasami dał mi pić oranżady, nakarmił landrynkami i suchym chlebem:p Karmili mnie sąsiedzi, dawali pić, jak słońce świeciło chowałam się za kawałkiem drewna. Jak było zimno, kuliłam.:-(

Przyszła fajna Pani, która co jakiś czas rozmawiała z moim opiekunem, zabrała mnie do siebie.:lol:

Teraz uczę sie wołać siku, i inne rzeczy. :roll:Staram się nie nabrudzić w domu. Bardzo nie lubię jak zostawiają mnie samą, krzyczę wtedy pod drzwiami ile sił w płucach, aż nie wrócą. Czasmi nawet z wysiłku nasiusiam.:oops:

Szukam domku, który mnie pokocha i już nie odda. Nie skrzywdzi, da posłąnie, miskę ze smakołykami i będzie mnie rozpieszczał.

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co to znowu za człowiek :shake: ... jak można opiekować się psem nic o nim nie wiedząć... zachowując sie gorzej niż dziecko... oranżada, landrynki i chleb istną uczte miał maluszek:mad:

PS. tytuł oznacza mixa : pudel x york?

czia masz może zdjęcia?

Posted

mam zdjęcia, wyślę na meila, bo tu nie umiem wstawić, chyba że ktoś pomoże.

Mała kruszyna waży około 2 kg, jest niewielka, włos jak u yorka, trochę krótszy, zostanie malutka.
Zaczyna oswajać się ustawiać koty po kątach, wylizuje im pyszczki. Zaprzyjaźniła się z wielkim kudłaczem, briardem- wyglądają komicznie, mały i duży kudłacz:evil_lol:.

Szczegóły adopcji - tylko na pw. zainteresowanym.
Kontrola będzie bardzo szczegółowa.:razz: Umowa adopcyjna parafowana przez prawnika:cool3:

Posted

czia jak wyslesz maila ze zdjeciami to napisz sprawdze pocztę i wstawie zdjecia na wątek

a jeszcze napisz czy to sunia czy piesek? (bo chyba ślepne i niewidzę nigdzie info o tym)

Posted

nie, choć pyszczek faktycznie troszkę, szpiczasty, ale taka jest jak wyższy York, a mniejsza od mini pudla. Włos nie wychodzi, czeszemy raz na tydzień. Pozwala się czesać, choć szybko ją to nudzi.:evil_lol:

Posted

nie ma, zaczynam w weekend robić ogłoszenia, najlepiej by było żeby tarfiła do forumowego domku, umowa adopcyjna konieczna, kontrola poadopcyjna, transport - zobaczymy. Zależy gdzie!