anetta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Czy ktoś zauważył spadek wagi u psa po Seniorze? Quote
anetta Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Oto chodzi że jamniczka była szczupła a po Boschu schudła jeszcze bardziej ;) I się zastanawialiśmy dlaczego bo ruchu nie na żadnego ;) No i stąd to pytanko. Wcześniej jadła Brita dla seniorów i nie było takich akcji. Quote
boksiedwa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 anetta napisał(a):Czy ktoś zauważył spadek wagi u psa po Seniorze? moja boksa 11 lat jest szczuplaczek, ale jest sterylizowana i ostrożnie dawkujemy karmę :p Quote
sepia21 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 witam, chce przestawić moją 9 letnia suczke (kundelek , 16 kg) na ta karme http://www.krakvet.pl/bosch-senior-125kg-p-1061.html uwazacie, ze to dobry pomysł? jak wam sie sprawdzila? z góry dzieki za opinie Quote
Light of Shin-Ra Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Właśnie z Opola przywiozłam na próbę Bosch light bo pan sędzia obmacał moją sucz i zapytał - co ona taka gruba?:placz: Gruba bo ona wygodna - dwa pozostałe szaleją a ona siedzi i patrzy, a poza tym jest straszny odkurzacz. Teraz koniec, zero dokarmiania i więcej spacerów na smyczy bo wtedy chcąc nie chcąc będzie się musiała ruszyć. Quote
boksiedwa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 moja babucha, 11 lat boksa jest na seniorze i wszystko ok. Jak widzę, że "optycznie" zbyt dużo przybrała to daję 2/3 dawki. Pyskuje mi wtedy i dziamga, że jest głodna, ale dostaje dzienną dawkę podzieloną na 2 posiłki. A poza wszystkim jest psem po zapaleniu żołądka a ta zaraza lubi wracać.. Quote
Recommended Posts