Dada Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Zamawiam właśnie Acanę - sport. ktoś ma doświadczenia w karmieniu nia bardzo aktywnego psa o wrażliwym układzie pokarmowym? Z L&R nie było problemów, super ją trawił, teraz przez pewien czas był znowu na Royal canin, ale jeżeli Acana sport się sprawdzi, to do końca roku na pewno na niej zostaniemy Quote
saJo Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Powtorze sie, ale dla mnie hitem nadal jest acana extreme (professional, te dwie nazyw funkcjnuja). Po dluzszej przerwie (na BARFa i sprawdzenie dwoch nowych karm) kupilam wor acany. Moj nadpobudliwiec sportowy majacy bardzo duze zapotrzebowanie na energie (bardzo szybka przemiana materii + bardzo duzy wysilek na treningach kazdego dnia + treningi kondycyjne ) ma ta karme, i ma juz 2 miesiace i dopiero dno widac. Dziennie dostaje ok 250 g w zaleznosci od tego ile pracowal daneg dnia (+ 500 g podrobow na sladach), ma mnostwo energi i nie spada z wagi. Ostatnio testowalismy belcando i bewi dog high energy i masakra byla! Prawie 400 g dziennie, a to poza sezonem bylo gdzie tego ruchu pies ma troszke mniej. Quote
Dada Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 A ja się głupia zastanawiałam między Acaną sport i extreme, trudno, zamówię następnym razem Quote
zakla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja kupilam sporta, bo podobno extreme nie mieli...:roll: Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Mój po sporcie miał uczulenie... Cały czas jesteśmy na Adult Largee Bred i jestem bardzo zadowolona :) mój niejadek wciana ją ze smakiem :p Quote
Talia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Czy karmi ktoś może Acana Extreme? Jesli tak to mogę poprosić o wstawienie zdjęcia granulek?:cool3: Quote
Recommended Posts