Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki bardzo Adiraja,ja własnie wczoraj zamówiłam w Karusku,ale masz rację nie mają akurat takiej jak pokazałaś tylko taką tańszą dla kotów chyba za 30 zł.Na razie chociaż taka musi mi wystarczyć bo chcę jak najszybciej zacząć uczyć małą.

A właśnie utkwiło mi w pamięci,że widziałam tutaj gdzieś taką ładną przezroczystą,chyba nawet ktoś z Forumowiczów ją pokazywał i mówił,że jest taka wymyślna i droga:)i,że są tańsze.No nic będę jeszcze szperała może gdzieś ją wykopie :-?

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amando , lepiej było poczekać... te kocie nadają się nie powiem do czego... szkoda pieniędzy :-?

Ja i kilka innych osób zaczynaliśmy od dużej plastikowej tacy wyłożonej gazetami - jak tam psiak się nauczy , to i kuwetę załapie :lol:

Posted
Amando , lepiej było poczekać... te kocie nadają się nie powiem do czego... szkoda pieniędzy

A dlaczego? :o

Fleur od początku korzysta właśnie z takiej kuwety (a nawet z kilku, 2 mamy w domu, 1 w pracy) i jest ok.

Nauczyła się wszystkiego co potrzeba i grzecznie załatwia do kuwet wszystkie swoje potrzeby. Ja płaciłam coś ok. 25 zł za jedną. I jestem zadowolona. :D

Posted

Ale,Adiraja nie wiem czy się zrozumiałyśmy bo ta kocia,którą zamówiłam w Karusku to też jest z podwójnym dnem więc może nie będzie tak żle,a z resztą mam też trzy koty więc się nie zmarnuje w razie czego :D

No w każdym razie nie odmówię już jej :-?

Posted

Się zrozumiałyśmy :)

Te kocie ( z podwójnym dnem) są bardzo miękkie i "załamują się" - może przy maluszku się sprawdzą - nie wiem...

Ja miałam dwie kocie - zwykłą i z podwójnym dnem...

Pierwszą wywaliłam , bo była za wysoka i Vikulina nie chciała do niej wchodzić... drugą z wyżej wymienionego powodu :-?

Ta "karuskowa" jest całkiem , całkiem... trochę drogawa jak na taki wynalazek , ale sprawdza się... psiulek nie moczy siuśkami łapek 8)

Chociaż teraz tylko sobie leży i czeka... na następnego malucha :)

Posted

Amando,

Estetka z Ciebie :) A nie lepiej nie widziec co jest w srodku? ;)

Adiraja,

Tiaaa z babelkami i pozytywka ;) To nawet ja takiego WC nie mam :lol:

pozdrawiam,

Posted

Hahahaha... Wind , my nie musimy mieć... co innego nasze pociechy! :lol: :lol: :lol: :wink:

Amanda, żartujemy sobie!!! :wink:

Ale poważnie - chyba Gosiek o takich bajeranckich pisała. Wpadnie tu , to powie , czy mam rację , czy coś pokiełbasiłam :wink:

Posted

no tak....przyznaję sie do winy - to ja pisałam o takich wymyślnych kuwetkach :lol: :lol:

Będfę w tym tygodniu w owym zoologiku (średnio bywam tam raz na tydzień :wink: ) wiec zobaczę czy jeszcze są takowe kuwetki - oraz białe lub szare.....dam znać

Posted

Dzielnica Ursus - mówi Ci to coś?

Mam fantastyczny sklep zoo - sprzedawczyni przywozi mi różne nowinki - nieraz sama ja proszę by się rozejrzała za czymś - ostatnio przywiozła paski z algami, kosteczki z L-carnityną a nawet jej córka podczas wycieczki do niemiec kupiła specjalnie dla mnie kabanoski "Vitakraft z witaminkami i L-carnitynką" więc sama widzisz - lepszego sklepu nie znajdziesz :wink: :lol: :lol:

Posted

o matko...super sklep..wiem gdzie jest ta dzielnica...a mozeszmi podac adres sklepu....jka chcesz to na priva,ale nie wydaje mi sie zeby to bylo tajemnica:) a ma papiloty(tanie:P jelsi w ogole)

Posted
Te kocie ( z podwójnym dnem) są bardzo miękkie i "załamują się" - może przy maluszku się sprawdzą - nie wiem...

Coś jesteście uprzedzone do tych kuwetek! :wink:

Fleur korzysta właśnie z takiej kociej z podwójnym dnem, waży teraz ok. 2,50 kg i nic się pod nią nie załamuje. :D

Posted

Gosiek super,w takim razie czekam na jakieś wiadomości o kuwetce,tylko widzisz,ja jestem z 3miasta więc do Wawki specjalnie po kuwetkę nie pognam :( Jak możesz to zapytaj tej miłej Pani czy byłaby możliwośc,aby mi ją wysłała? :roll:

Posted

No wiec tak.....nie wiem czy w tym tygodniu sie tam wybiorę :-?

Dziecko mi się pochorowało - więc siedzimy w domku. Ale moze w piątek wpadnę i popytam.....postaram sie przynajmniej.

Wysyłka? - to nie problem....przecież ja tez mogę wysłać, no nie?

Posted

O.K. Gosiek :D aż tak bardzo mi się z tą kuwetką nie śpieszy także luzik-kuruj dzieciaczka,a co do wysyłki to super,dzięki, bardzo się cieszę,że nie będzie to dla Ciebie problemem żeby mi to cudo wysłać(jak będzie oczywiście).

• 2 months later...
Posted

Czekam na mojego pieska , który już się urodził . Chciałabym jak najwięcej o nim wiedzieć , gdy zawita w naszym domu . Proszę was wszystkich o porady. Mam pytanie. Jak nauczyć szczeniaczka korzystać z kuwety? :P

Posted

A ja jeszcze raz ponaglę że zanim założysz temat sprawdź dokładnie czy nie był już poruszany bo to usprawni nam nasze forum, nie potrzebne nam nowe tematy mówiące o tym samym i zaśmiecające forum... :-?

Posted

witaj,

ja kilk atygodni temu też byłam nowa, tak jak ty i tez nie wiedziałam. dobrze, że ktoś cię odesłał do tego spisu wszytskich ważnych topików;) sama chciałam ci go podsunąć. bardzo się przydaje.
a kiedy ma się pojawić ten twoj psi ogonek? mój za 3 dni;)

pozdrawiam rzaba :multi: