Harpagon Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Większość nas już zna :cool3: ale postanowiłam założyć Belli osobny wątek ;) tak więc: MATKA ZWMŁ NUKA BULDOŻER OJCIEC CHPL MOZART BULDOŻER a poniżej nasza CHPL MŁCHPL BELLA BLUE - BELL HARPAGON ;) www.harpagon.com.pl Quote
Anna k Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Oleńko raz jeszcze serdeczne gratulacje i pozdrowienia, jesteśmy dumni, że nasza Dark Lady pochodzi z tak doskonałej hodowli :multi: Quote
Canaveral-staff Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 widzę że tytuł CHAMPION POLSKI zmobilizował Cię Olu do założenia suni tematu :lol::lol: witam PIĘKNĄ BELLĘ:multi: Quote
Harpagon Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Szczerze sama nie wiem dlaczego zwlekałam :oops: w końcu szczeniaki z Aspenkiem mają wspólne ;) Pozdrawiamy www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wielkie gratki!!!:multi::multi::multi: Bella prezetuje sie bardzo dumnie z medalem na szyji:lol::loveu: Quote
Harpagon Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 AGNIESZKO bardzo DZIĘKUJEMY ;):loveu: za prezent :multi: POZDRAWIAMY :lol: www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 O..wreszcie i Bella doczkekała się własnego wątku ..;-) Witamy ślicznotkę . Quote
agastaffbull Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Bardzo ładna suka, dokładnie taka, jakie najbardziej lubię! Gratuluję serdecznie championatu! A czy masz może zdjęcie MOZARTA Buldożer? Jeśli tak, to będę bardzo wdzięczna za wklejenie! Quote
Harpagon Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 agastaffbull napisał(a):Bardzo ładna suka, dokładnie taka, jakie najbardziej lubię! Gratuluję serdecznie championatu! A czy masz może zdjęcie MOZARTA Buldożer? Jeśli tak, to będę bardzo wdzięczna za wklejenie! oj niestety nie, ale może coś Ewa posiada - zapytam ;) pozdrawiamy i dziękujemy :lol: Quote
Harpagon Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 A tutaj Bella z moją córeczką Martynką :loveu: i wspólny odpoczynek :cool3: POZDRAWIAMY ;) www.harpagon.com.pl Quote
Asztir Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Super dziewczyny razem wyglądają :D a napisz mi prosze czy Twoje stafiki cały czas małą lizały a jak tak to czy w końcu przestały jak mała zaczęła raczkować? :evil_lol: pytam bo mam nadzieje, że ciągłe lizanie Marty w końcu ustąpi :evil_lol: Quote
Harpagon Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Asztir']Super dziewczyny razem wyglądają :D a napisz mi prosze czy Twoje stafiki cały czas małą lizały a jak tak to czy w końcu przestały jak mała zaczęła raczkować? :evil_lol: pytam bo mam nadzieje, że ciągłe lizanie Marty w końcu ustąpi :evil_lol: :lol:Asztir - cały czas i nawet się nie zanosi na to , że przestaną :loveu: A ona to bardzo lubi , jak któryś podchodzi to Mała zamyka oczy i czeka :cool3::loveu: Tak więc nie liczyłabym na to , że u Ciebie będzie inaczej ;) a odnośnie raczkowania to synek nie raczkował :roll: i Martynka narazie też nie raczkuje :roll:chodzi w chodziku - chyba nie mam szczęścia do raczkujących dzieci :evil_lol: pozdrawiamy www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://img362.imageshack.us/img362/3366/003resizeob2.jpg Uwielbiam takie fotki:loveu: ale jak fajnie dzidzia zlapala belle za klata delikatnie,cala piastka:cool3: mala chodowczyni rosnie:loveu: Ach te staffiki to sa takie lizusy,mojemu Bullitowi to bez roznicy czy dziecko czy dorosly...:evil_lol:,jakby mu pozwolic to godzinami tak moze mlaskac i lizac:razz: u Vesper jescze sie narodzil ten nawyk:multi: Pozdrawiamy;) Quote
Asztir Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 hym... no to przechlapane... bo Rava nigdy nie przestaje :D jak ktoś jej się pozwoli lizać to będzie siedzieć i ślimtać , jej rekord to ponad 40min, ale w końcu ja nie wytrzymałam ;) no cóż będą się musiały z Martą dogadać na ten temat ;) bo Kajtek to taki delikatny misiulek pod tym względem :loveu: ale po prostu dzieciaczki ze staffiorami to cudeńka :loveu: Quote
BeaC Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :multi::multi::multi: witamy i tutaj a to http://img362.imageshack.us/img362/3366/003resizeob2.jpg jest słoooooooooooodkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Canaveral-staff Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Olu zdjęcie z dzieciaczkiem rozbarające:loveu::loveu: jeszcze znalazłam jedną fotkę z wystawy we Wrocławiu pozdrawiam K.Z. Quote
Harpagon Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Kasiu - dzięki serdeczne za fotkę :lol: Pozdrawiam i do zobaczenia ;) www.harpagon.com.pl Quote
Harpagon Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 A tutaj troszkę malutkiej Belli :loveu: www.harpagon.com.pl Quote
Harpagon Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 :lol: POZDROWIONKA :loveu: www.harpagon.com.pl Quote
BeaC Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 przyszliśmy się przywitać z mamuską:loveu::loveu::loveu: Quote
Harpagon Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [B]CACIB POZNAŃ 2008[/B] ;) Nasza [B][COLOR=blue]BELLA BLUE BELL otrzymała ocenę dosk. lok I - CWC :multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [IMG]http://img353.imageshack.us/img353/803/048resizegj3.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/4700/049resizesq5.jpg[/IMG] POZDRAWIAMY !!! [URL="http://www.harpagon.com.pl"]www.harpagon.com.pl[/URL] Quote
BeaC Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [COLOR=DarkRed][B]gratulujemy!!!!:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
anilla Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]gratulujemy!!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] [/quote] się przyłączamy do gratulacji!! Quote
hun Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [B]OGROMIASTE GRATULACJE[/B] [I]dla mojej wnusi[/I] Family Buldożer Quote
Recommended Posts