Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Ja też się dziwię,że takie pięknoty nie mają domków...Ludzie są ślepi czy co? Czy one są na tymczasie czy tam gdzie się urodziły? Nikt ich nie wyrzuci mam nadzieję???

Tam jest sytuacja, której trochę nie rozumiem. Ta pani, u której są szczeniaki ma na wsi domek, gdzie nie mieszka. Mieszka tam za to jakiś wujek, czy ktoś inny. Tam się urodziły szczeniaki, a gdy miały 2 miesiące ta pani, właścicielka domu je zabrała. I teraz są u niej w Warszawie. Mogą tam zostać, ale tej pani nie jest lekko. Mieszka w kawalerce, ma kilka kotów znajd, dwa dorastające szczeniaki i dzieci. A wszystko na 30 m.kw. Tam się dzieje jakieś wariactwo, szczeniaki ganiają koty, gryzą meble i sikają w domu, do tego dzieci małe i koty, które boją się psów. Wszystkim wiec zależy, aby psiaki jak najszybciej znalazły domy.
Jeśli możecie, pomóżcie w ogłoszeniach.

Posted

Sytuacja co najmniej patologiczna...Czy ta pani powariowała,żeby takie szczeniaki zabierać do domu? Nie mogły być tam gdzie się urodziły,w tym domu? No,chyba,że tam im coś groziło to mogę to zrozumieć.
Trzeba im szybko znależć nowe domki,one są śliczne!!!

Posted

Nie mogły tam być, bo pewnie zaraz uciekłyby przez jakąś dziurę i rozjechałby je samochód. A jeśli by ich nie rozjechał, zdziczałyby. Tam psy żyją na podwórku. Z człowiekiem mają kontakt, gdy ten je karmi. Ta pani kocha zwierzęta, ale ten pan, który tam mieszka, tylko psy karmi i już. Te psy mają większy kontakt z człowiekiem, tylko gdy ta pani tam przyjeżdża, a to niestety nie często. Więc lepiej, że szczeniaki są w domu z ludźmi. Tylko faktycznie tam nie ma dla nich miejsca i warunków. Ta pani myślała, że je weźmie, a one w ciągu tygodnia - dwóch znajdą domy, a tu taka lipa... :-( Ja obiecałam pomóc i niestety sama nie daję rady. Nikt nie odpowiada na ogłoszenia. Zerowe zainteresowanie... :-(

Posted

Dostałam wiadomość od pani, że sunia już w nowym domku. Wizyta przebiegła pomyślnie. Sunia zamieszkała w mieszkaniu z nową panią, jej mamą i bodajże dwoma kotami. :multi::multi::multi:

Został jeszcze Gafel...