dolores181 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Wielkie przeogromne dzięki Rybciu , jesteś kochana :multi: Quote
GrubbaRybba Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Szczeniaki mają 3 obserwatorów na allegro. Oby się udało. Quote
Rene@Rabik Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Szczeniory są ładne - takie duże kluchy ;) Oby szybko znalazły domy, jakby ktoś u nas pytał o duze maluchy to dam znać, na razie "idą" małe. Quote
Rene@Rabik Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nie ma za co u nas w ciągu 2 tygodni poszło 6 szczeniaków, a ludzie się jeszcze na pewno będa pytać, więc może komuś wpadną w oko. Dam znać jeszcze tylko Supergodze, żeby to miała na względzie. p.s. Napisała do mnie pani w sprawie szczeniaka, a tak jak wspomniałam wyżej my juz nie mamy żadnego, podałam jej ten wątek. Moze kluchy rzucą jej się w oczy.:razz: Quote
dolores181 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Oby ktoś adoptował te maluchy , bo zasługuja na dobry domek , maluchy do góry Quote
Rene@Rabik Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Piękne, duże szczeniory czekaja na domki :razz: Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Podniosę klusiorki. Może ktoś się zakocha. Psiaki mają 3 obserwatorów na allegro. Quote
GrubbaRybba Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Podnoszę!!! Kto pomoże w ogłoszeniach? Kto pomoże w szukaniu domów? Quote
Rene@Rabik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Szczeniorki o oryginalnej urodzie szukają domków - zostały brat i siostra, kazde inne :razz: Quote
Rene@Rabik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Poprosiłam vena@vivi o zrobienie szczylom ogłoszeń. Quote
vena&vivi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Już się za nie zabieram :) temu psiakowi o niskim podwoziu:evil_lol: już zrobiłam:p Będe tu dodawać jak się uda bo ostatnio linki mi się jakoś dziwnie na dogo knocą:) Reja i Gafel - pi To miał być link a widzicie co mi wychodzi:placz::angryy: [URL]http://www.eoferty.com.pl/id95203.html Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies różne Warszawa Og [URL]http://petsy.pl/ogloszenia/2/1_Psy/34_Wielorasowe/1433_Reja_i_Gafel_pi_kne_szczeniaki_szukaj_dom_w.html Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj [url=http://www.znajda.org.pl/component/option,com_adsmanager/page,show_ad/adid,599/catid,2/Itemid,2/]www.znajda.org.pl - beta - Og Zrobiłam kilka ogloszeń ale nie wiem czemu w niektorych linki nie wchodzą:shake: Quote
GrubbaRybba Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dziekuję za ogłoszenia! :loveu: Przy okazji podnoszę maluchy. Oby szybko znalazły domki. Quote
GrubbaRybba Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Mam chętny dom dla psa - Gafla. Dom jest w Lublinie. Czy ktoś z Lublina mógłby sprawdzić warunki? Quote
Rene@Rabik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ciotka Talcott jest z Lublina, napisz do niej Quote
GrubbaRybba Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Napisałam PW do dziewczyn z Lublina. Do Tiger, anielicy, ladySwallow, Aggie_Ibn, Masza4. Mam nadzieję, że któraś zgodzi się na przeprowadzenie wizyty. Quote
Tiger Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Coś mam pochrzanione z PW , że nie mogę odpowiadać .....:angryy: Djacie mi na PW adres i telefon do tej dziewczyny . zobaczę , która z nas ma najbliżej do miejsca zamieszkania nowego domku dla Gafla(?) i na pewno któaś z nas podjedzie . Quote
GrubbaRybba Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Tiger napisał(a):Coś mam pochrzanione z PW , że nie mogę odpowiadać .....:angryy: Djacie mi na PW adres i telefon do tej dziewczyny . zobaczę , która z nas ma najbliżej do miejsca zamieszkania nowego domku dla Gafla(?) i na pewno któaś z nas podjedzie . Tiger, dziękuję za szybką odpowiedź. PW z adresem już jest w twojej skrzynce. Quote
GrubbaRybba Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Podnoszę. Piesek ma realną szansę na domek. Choć wszystko wyjaśni się po wizycie. W sprawie suni niestety jeszcze nikt nie dzwonił. :shake: Quote
Masza4 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja również mogę przejść się do tej dziewczyny. Quote
Tiger Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Masza , jak możesz to zrób tę wizytę przedadopcyjną , bo ja teraz krucho z czasem stoję bardzo :( Footra mi chorują i jeżdzę po wetach , a jak nie jeżdzę to dawkuję leki ..... Quote
Recommended Posts