GrubbaRybba Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 W pewnej wsi pod Warszawą urodziły się 3 szczeniaki. Jeden znalazł już dom. Zostały dwa - sunia i piesek. Wszystkie były niechciane, niekochane, nieplanowane... Ale są, urodziły się i przeżyły. Teraz musimy im pomóc. Ich mama ma już umówioną sterylkę. A dwa maluchy czekają na nowe domy. Są odrobaczone, kochane, przyzwyczajone do kotów, dzieci i mieszkania w bloku. Będą duże. Szczeniaki mają już 3,5 miesiąca. Od dwóch miesięcy szukają domów i nic... NIKT ICH NIE CHCE. :( __________________________________________________________ REJA znalazła dom. Gafel nadal szuka. Sytuacja jest tragiczna. Tymczasowa opiekunka Gafla złamała nogę. Ma pod swoją opieką dziecko, dwa koty i szczeniaka, a nawet nie może się ruszyć z łóżka. POMOCY! Pomóżcie w ogłoszeniach Gafla. [SIZE=5]GAFEL SZUKA DOMU!!! 1. GAFEL - chłopczyk - w wieku 6 tygodni i a tu ma 4 miesiące 2. [SIZE=5]MA DOM! 3. [SIZE=5]MA DOM! Numer telefonu do osoby, która opiekuje się psami: 601 422 278. Quote
GrubbaRybba Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Więcej zdjęć rodzeństwa: Quote
beka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ale piękne, myślę że przez allegro szybko znajdą domy.... Robić im ogłoszenia? Najlepiej może z Twoim nr bo odrazu przepytasz odpowiednio kandydatów.... Co myślisz ? Quote
GrubbaRybba Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Podnoszę.... kto pomoże w ogłoszeniach? Quote
beka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Toż pytam czy robić..... daj swój nr tel i maila... Quote
GrubbaRybba Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 beka napisał(a):Ale piękne, myślę że przez allegro szybko znajdą domy.... Robić im ogłoszenia? Najlepiej może z Twoim nr bo odrazu przepytasz odpowiednio kandydatów.... Co myślisz ? Beka, nie zauważyłam. :oops: Jeśli możesz, zrób. Będę wdzięczna. Numer możesz podać ten, co w pierwszym poście. Już przeszkoliłam właścicieli, jak rozpoznać dobry dom. Myślę, że sobie poradzą. Quote
GrubbaRybba Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Zrobiłam alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1700657_szczeniaki_szukaja_dobrych_domow.html Quote
BasiaD Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Psinki do góry prosić cioteczki o pomoc! Quote
beka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 miałam problemy z netem. dziś porobię... Quote
beka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 wrzuciłam na kupiepsa, tresura.pl 4lapy i ojej (czeka na aktywację) Quote
GrubbaRybba Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Beka, dziękuję pięknie. :loveu: Jak znajdę chwilę, zrobię im allegro. Quote
Gonitwa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kochana- jakiej wielkości oone urosną? Jak ON mniej więcej? Jeśli tak to jestem zainteresowana suczką, lecz odebrać mogłabym ją w niedzielę 12go października na dworcu głównym w warszawie bo będę wracała z krakowa pociągiem... Chyba, że jutro przyjadę do domu ze schroniska z psinką, to wtedy niestety... Quote
GrubbaRybba Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Gonitwa, nie miała netu od kilku dni. :( Szczeniaki będą spore, mama jest wielkości labka. Myślę, że nie będzie problemy, aby ktoś dowiózł sunię na dworzec. Najlepiej będzie, jak zadzwonisz do właścicielki i się z nią umówisz. Mnie niestety nie będzie w weekend w Warszawie, wyjeżdżam na urlop. Napisz coś o domku dla suni. Gdzie jest? Jakie warunki? Co z umową? Co ze sterylką? Quote
Gonitwa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kochana niestety, ale wzięłam szczeniaka z pod elbląskiego schroniska, a na 3 psy narazie nie mam czasu:( Quote
GrubbaRybba Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Mam chętnego pana na sunię. Pan mieszka w Warszawie. Ma jeszcze porozmawiać z żoną i pokazać jej zdjęcia. Czekamy na decyzję... Quote
GrubbaRybba Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Właśnie się dowiedziałam, że psiaki w weekend zostaną przewiezione do Warszawy. Nie mogą już zostać na wsi. Psiaki będą na Saskiej Kępie. Będzie je można tam obejrzeć. Quote
dolores181 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To ja pomoge w podnoszeniu , hoop maluchy Quote
GrubbaRybba Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Co to za pan, który przyjeżdża po białego psa? Dolores, podobno coś wiesz. Jutro zrobię ogłoszenia psiakom. Dziś już nie dam rady, bo zaraz znikam z pracy, a net tylko w pracy mam. Quote
dolores181 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Rybciu napisałam ci juz na gg,domek napewno dobry Quote
GrubbaRybba Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Biały pies z łatą na oku ma dom. Zamieszkał w Warszawie z cudowną rodziną. Jeszcze czarno-biały pies i szara sunia szukają domów!!! Quote
GrubbaRybba Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Zrobiłam ogłoszenia. allegro: Reja i Gafel - piękne szczeniaki szukają domów (461784544) - Aukcje internetowe Allegro alegratkę i 4 lapy. Quote
Recommended Posts