Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli wizyta przedadopcyjna wypali - to moja koleżanka będzie zawozić Dedala z Wrocławia do Warszawy. O ile się nie mylę, ten pociąg będzie jechać przez Łódź. Może w drodze powrotnej zabrałaby (razem ze swoją nową buldożką Szyszką) i Suzi? Mogę zapytać. To byłoby w sobotę. Ale Państwo musieliby ją odebrać z dworca.

Posted

nigdzie jej nie ma a noc mrozna :-( mała biedna żabka oby koś ją zabrał do domciu pod kołderkę tylko tym sie pocieszam bo tak wogóle to jestem załamana :placz:przez te prawie trzy miesiace tak siedo niej przyzwyczaiłam , że nie potrafie już sama spac:shake: ucieszyłam się ze moja żabcia mała bedzie miała fajny domek a teraz :-( idę jej szukac może zdarzy się cud

Posted

Ale ja tu czegoś nie rozumiem...czytam.."Suzi ma domek, jedzie do nowego domku"..itp..a tu nagle ni stad ni zowąd informacja zupełnie lakoniczna- że Suzi zaginęła..jak??Kiedy?? Dlaczego????Jestem w szoku!!Ogloszenia o zaginieciu u mnie przynajmniej sie w ogole nie otwieraja- wskakuje jakas inna stronka:-(O co w tym chodzi?/Czyżby jakies posty u mnie się nie wyswietlały????Ps. Niedawno zagonęła w Szczecinie Zulka..ODNALAZŁA SIĘ PO DWOCH CHYBA TYGODNIACH.. a Suzi jest zachipowana???To wlasnie chip pomogl w odnalezieniu tamtej Suni...

Posted

Suzi nigdy nie uciekała, w sobote pod nieobecnosc opiekunki wyszła z podwórka. Dzisiaj miała jechac do nowego domu. Niewiem o jakim linku do ogłoszeniń mówisz. Byłysmy wczoraj szukac i rozwieszac plakty w okolicy,ale sunia zapadła sie pod ziemie. Pozostaje tylko prasa. Suzi jest zachipowana.

Posted

dla wyjaśnienia żeby Niewiasta nie miała nieprzyjemności przezemnie przez prawie 3 miechy byłam bez pracy więc żabcia była ze mną cały czas razem spałyśmy jadłyśmy i chodziłyśmy po dzieci do szkoły na początku tamtego tygodnia znalazłam robotę 12 godzin dziennie plus dojazdy furtka była zamknięta a a zaba przeszła pod nią i tu zaczął się dramat mój bo dostaje pomieszania zmysłów gdzie ona jest i jej jeśli nikt jej nie przygarnął :-( dzisiaj też nic nikt z moich znajomych jej nie widział:placz:Jezu jeszcze nigdy przez tyle lat nie zginął mi pies żaden ani mój ani tymczas dla mnie to wielka tragedia nie mogę sobie dać z tym rady :placz:

Posted

Miałam telefon, ze do schronu przywiezli pieska, według mnie tylko kolor sie zgadza, zadzwonila jakas Pani z ogłoszenia.
Ale według jej opisu tamten pies miał dłuzsza siersc.
Kto moze to jutro sprawdzic ?
Ja uziemniona jestem.