k.iwona Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Juz zaczoł się poniedziałek a ja specjalnie czakałam zeby być pierwsza !!! dziś BIG BANG kończy 10 LAT :new-bday: :BIG: :tort: Z tej okazji córeczka TORA życzy Tatuśkowi : CO NAJMNIEJ KOLEJNYCH 10 LAT W DOSKONAŁEJ FORMIE I ZDROWIU , NAJLEPSZYCH SMAKUSÓW W MISECZCE , NAJCIEKAWSZYCH SPACERÓW W NIEZNANE, NAJWYGODNIEJSZYCH PODUSZEJ JAKIE ZNAJDA SIE W ZASIEGU WZROKU , DZIENNIE CONAJMNIEJ JEDNEGO KOTA DO POGONIENIA , CONAJMNIEJ 10 INTRUZÓW DO POSTRASZENIA ORAZ WSPANIAŁEJ ZABAWY URODZINOWEJ . życzy córeczka Multi Ch. Twoja Trzpiotka :) do zyczeń przyłanczam sie Ja , Sebastian oraz cała zgraja wnucząt :Rose::Rose::Rose: Quote
ewa.c Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 WOW!!! :crazyeye: :multi: Dziękujemy za życzenia i taki miły prezent :loveu::lol: normalnie nie wierzyłam, jak zobaczyłam ten post :lol: Dzisiaj "Jeffie" skończył 10 lat :new-bday: psia imprezka była udana :lol: Jeffie prywatnie odpoczywa na zasłużonej emeryturze i ogląda sukcesy swoich dzieci, a ma ich sporo :lol:. Mam nadzieję,że długo z nami będzie. Żaden mój afgan nie umie tak jak Jeffie "rozmawiać" przed pójściem spać, "śpiewać w kąpieli" i "wygryzać" ojca z poduszki... ;) Jeffiego dzieciom, wnukom, pra-wnukom... itd życzę dużych sukcesów wystawowych :loveu: A teraz kilka fotek BIS Weteranów Będzin 2007 :lol: Quote
Gośka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 100 LAT dla Jeffiego:multi:!!! Ewa Jeffie prezentuje się super. Pozdrowienia od rówieśnika Forda, zaledwie kilka m-cy starszego:p Quote
ewa.c Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dziękuję! Miło Cię widzieć na afgańskim forum :loveu: Jeffie jest teraz na bardzo zasłużonej emeryturze, siedzi i odpoczywa w domu :p a ja jeżdżę z rudym na wystawy :lol: Buziaki dla Forda i całej rodzinki :lol::loveu: Gośka napisał(a):100 LAT dla Jeffiego:multi:!!! Ewa Jeffie prezentuje się super. Pozdrowienia od rówieśnika Forda, zaledwie kilka m-cy starszego:p Quote
Gośka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ciebie po nicku nie poznałam, zmieniłaś nazwisko;), ale Jeffie wciąż ten sam - PIĘKNY!!!:loveu: Quote
flashka-g Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 I ja również życzę STO LAT!!:multi::multi::loveu::loveu: a dokladnie ja i Pentu- ten duży pudel z 2 lokaty z fotki w Będzina;) Quote
EMT Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Jubilata ! Równie doskonałej formy przez kolejne 10 lat ! Quote
ewa.c Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dziękuję EMTi flashka-g za życzenia. EMT - super zdjęcia ( domyślam się,że to Będzin i Zabrze ). flashka-g - pozdrowienia dla kudłacza Pentu :lol: a oto cała Trójca "psia" na pudłach :evil_lol: Quote
Joanna G Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Córeczka DIVA DA CAPO Varius Avis równiez przyłącza się do urodzinowych zyczeń :) Jak i również 2 wnuczki :) STO LAT Jeffi . Quote
Recommended Posts