Martula_t Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Mam pytanie dotyczące Klubu sportowego Alpi .Poszukuję obozu szkoleniowego w zakresie agility frisbee na wakacje 2009. Czy ktoś może był na obozie organizowanym przez ten klub ,lub inny, jakie odniósł wrażenia? . (może zna takie oferty organizowane niekoniecznie przez ten klub sportowy na rok 2009 ). Wiem , że to może wcześnie , ale nie chcę tego przegapić.Proszę o odp. . Quote
zakla Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Zajecia frisbee prowadzi Michal (startuje od kilku lat ze swoimi borderami- np.Viva). Glownie sa cwiczenia rzucania, frisbee w grach zespolowych ludzkich, i dopiero jesli opanuje si epodstawowe rzuty, to do treningu jest wprowadzany pies. Ja ze swojej strony moge serdecznie polecic, nie tylko ze wzgledu na frisbee, ale caly oboz i atmosfere!:loveu: Quote
Martula_t Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Mam jeszcze pytanie , nie chcąc nikogo urazić w jakim wieku byli uczestnicy ? Quote
zakla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ogromna wiekszosc osob doroslych, dwie dziewczynki ok.12 lat z rodzicami, kilka osob 16-19. Szczerze moge polecic, ja jechalam z mieszanymi uczuciami, do tego z cieknaca suka, a okazalo sie byc pierwszorzednie!:loveu: I pycha zarcie:cool3: Quote
mona_27 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja też byłam na tym obozie, moją relacja razem z fotkami moge przesłac na priva, bo jest na innym forum zakla twoja sunia też się tu załapała :) Quote
zakla Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ojoj, jak milo Was tutaj zobaczyc:loveu: Pozdrow Tomka i wydrap potwory od tej szczekajacej, czekoladowej suki:evil_lol: A linki niestety, hmm, udziwnione i sie nie otwieraja:razz: Quote
zakla Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 http://forum. russell-terrier.org/viewtopic.php?t=99&postdays=0&postorder=asc&start=60 tutaj relacja z fotkami, tylko bez spacji pomiedzy forum. i russell... oraz tutaj- http://forum. russell-terrier.org/viewtopic.php?t=481 Quote
Recommended Posts