Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sobie myślę, że ludziska boją się astów ze względu na zły PR medialny. A z nimi jest tak, jak z innymi- musisz swojego psa dobrze znać, żeby z nim dobrze współpracować. Wymagają empatii i zmysłu obserwacji- ale czy to taki kłopot...?

Jako właścicielka i znawca ras tzw. "groźnych" oferuję osobistą pomoc w prowadzeniu suni- jeśli tylko ktoś zdecyduje się przygarnąć Sherry. Naprawdę- to się uda. Jeśli masz serce i chcesz- uda Ci się. Zwłaszcza, że ten pies naprawdę potrafi odpłacać za miłością i szacunkiem...

M.

Posted

m_orsetti napisał(a):
Czy Sherry ma swoje ogłoszenia- poza allegro?

M.

Ma, Kalina (sukkubi) zrobiła jej kiedyś pulę.
Ale ogłoszeń nigdy za wiele.

Posted

Wiem, że są tu- na dogomanii osoby, które się zajmują ogłoszeniami- może warto się do nich zwrócić? Ja- niestety - nie mam możliwości się tym zająć- ale wiem, że taka dobra porcja mogłaby wiele pomóc...

Katya- może warto zwrócić się do takiej osoby- bo ja nie widziałam Sherry nigdzie poza allegro i naszą klasą....

M.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Podnosimy.

Sherry jest naprawdę cudownym psem. Nie zasługuje na astową dolę- siedzenie w ciasnym boksie... Bo hotelik to także taki box. Niech się ktoś zmiłuje nad tym cudnym psem...

M.