m_orsetti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jak tam Sherry wiosną się ma?;) (Bo ja tam wierzę, że już wiosna!!!!) M. Quote
jola od jadzi Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 U Sherry nic się nie zmieniło, czeka bidulka aż znajdzie się ktoś, kto się nią zachwyci, tak jak my. Quote
m_orsetti Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ja sobie myślę, że ludziska boją się astów ze względu na zły PR medialny. A z nimi jest tak, jak z innymi- musisz swojego psa dobrze znać, żeby z nim dobrze współpracować. Wymagają empatii i zmysłu obserwacji- ale czy to taki kłopot...? Jako właścicielka i znawca ras tzw. "groźnych" oferuję osobistą pomoc w prowadzeniu suni- jeśli tylko ktoś zdecyduje się przygarnąć Sherry. Naprawdę- to się uda. Jeśli masz serce i chcesz- uda Ci się. Zwłaszcza, że ten pies naprawdę potrafi odpłacać za miłością i szacunkiem... M. Quote
m_orsetti Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Czy naprawdę nikt nie chce przytulić się do tego wspaniałego psa...? M. Quote
jola od jadzi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pani Moniko, nikt nie chce i w tym jest problem...:-( Quote
m_orsetti Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Czy Sherry ma swoje ogłoszenia- poza allegro? M. Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 m_orsetti napisał(a):Czy naprawdę nikt nie chce przytulić się do tego wspaniałego psa...? M. niektórzy chcieliby ale nie mogą...:shake::-( Quote
katya Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 m_orsetti napisał(a):Czy Sherry ma swoje ogłoszenia- poza allegro? M. Ma, Kalina (sukkubi) zrobiła jej kiedyś pulę. Ale ogłoszeń nigdy za wiele. Quote
m_orsetti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Wiem, że są tu- na dogomanii osoby, które się zajmują ogłoszeniami- może warto się do nich zwrócić? Ja- niestety - nie mam możliwości się tym zająć- ale wiem, że taka dobra porcja mogłaby wiele pomóc... Katya- może warto zwrócić się do takiej osoby- bo ja nie widziałam Sherry nigdzie poza allegro i naszą klasą.... M. Quote
jola od jadzi Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cisza...Był jeden kandydat ale po wizycie przedadopcyjnej trafił na czarne kwiatki. Sherry nadal czeka... Quote
m_orsetti Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Podnosimy. Sherry jest naprawdę cudownym psem. Nie zasługuje na astową dolę- siedzenie w ciasnym boksie... Bo hotelik to także taki box. Niech się ktoś zmiłuje nad tym cudnym psem... M. Quote
agaga21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 co ta ślicznotka robi jeszcze u was -bez domku???:shake: czy ktoś w ogóle się nią interesuje? Quote
jola od jadzi Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Sherry jest naprawdę wspaniałym, radosnym psem,uwielbia ludzi ale to widać za mało...Nikt, kompletnie nikt o nią nie pyta... Quote
Alojzyna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 może jescze jej ludź się o niej nie dowiedział...;) Quote
Recommended Posts