Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joluś ja jestem na bieżąco w sprawie bojowej suczy nawet wczoraj jak dzwoniła Moriaaa też wspominałyśmy szkoda , że domku nie ma :-( ale po artykule , który wyczytałam spirala lęku się nakręca i wiesz jak ludzie reagują :shake: a przecież ona przebywała z maleńkimi dziećmi i nic się nie działo ona ma anielską cierpliwość do maluszków kocha takie małe berbecie a te dosłownie wchodzą jej na głowę :loveu: a , że do kotów i innych suk trochę nieprzyjemna no cóż nikt nie jest ideałem :eviltong: Do góry asta napewno jest ktoś kto na ciebie czeka i wkrótce cię wypatrzy :multi:

Posted

agaga21 napisał(a):
wyczytałam że domek bez innych psów-czyli nie lubi żadnych czy jednego nie polubiła?jak to z nią jest?

Trudno wyczuć czy chodziło tylko o tego jednego, czy o wszystkie, wolimy dmuchać na zimne, dlatego szukamy domku bez innych zwierząt.
Za to w stosunku do ludzi Sherry jest tak słodka, urokliwa, że aż przykro, że dotąd jest bez swojego człowieka.

Posted

szkoda...brałam ją pod uwagę dla siebie pod koniec wiosny:shake:(gdyby do tej pory domku nie znalazła) ale mam psa astka
ale pewnie do tej pory i tak znajdzie domek!

Posted

Agaga 21 jeżeli chodzi o suki i koty to z góry wiadomo nienawidzi :angryy: co do samców to trzeba obserwowac są dwa punkty zapalne micha i pańcio :diabloti: sucz jest bojowa pod waruniem , że czuje swoją przewagę tak było z Pokerem natomiast jeżeli chodzi o cc to wiedziała , że nie należy z nim zadzierać bo nie wygra się więc zrobiła się malutka i pokorna :oops: piszesz , że masz psa asta zakładam , że znasz rasę ale na wszelki wypadek może ciotki poproszą o radę zaprzyjaznioną behawiorystkę;) i jeszcze jedno jeżeli suka wpadnie w amok walki to ciężko ją zatrzymać wyłazi z niej Terminator :shake: dlatego tak jak napisano wcześniej przyszły właściciel musi być bardzo odpowiedzialnym człowiekiem .