Jenny19 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ogłoszenia dla suni: alegratka eoferty kupsprzedaj adopcje.org 4łapy kupiepsa.pl ogłoszenia24polska polskastrefa.eu dwukropek.pl ojej.pl bono-polska animalia.pl wegetarianie.pl gumtree autogiełda.pl rozgłos.net najpewniej.pl interpress.net Mam nadzieję,że ktoś ślicznotkę wypatrzy;) Quote
jola od jadzi Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cioteczki, dzięki wielkie, że zaglądacie! A Sherry cierpliwie czeka... Quote
Helga72 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Joluś ja jestem na bieżąco w sprawie bojowej suczy nawet wczoraj jak dzwoniła Moriaaa też wspominałyśmy szkoda , że domku nie ma :-( ale po artykule , który wyczytałam spirala lęku się nakręca i wiesz jak ludzie reagują :shake: a przecież ona przebywała z maleńkimi dziećmi i nic się nie działo ona ma anielską cierpliwość do maluszków kocha takie małe berbecie a te dosłownie wchodzą jej na głowę :loveu: a , że do kotów i innych suk trochę nieprzyjemna no cóż nikt nie jest ideałem :eviltong: Do góry asta napewno jest ktoś kto na ciebie czeka i wkrótce cię wypatrzy :multi: Quote
katya Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jenny 19, ślicznie dziękujemy za ogłoszenia :loveu: Quote
Alojzyna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 i to ma być groźny pies :loveu::loveu: Quote
jola od jadzi Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sherry nigdy nie była i nie będzie groźna.To sama słodycz, wierność i radość, kiedy ma człowieka u boku... Quote
m_orsetti Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dlatego nigdy nie powinna paść ofiarą lęku przed "groźnym psem". Bo po prostu nie jest groźna... M. Quote
Tengusia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Alojzyna']i to ma być groźny pies :loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/278/80ca9038719d2e64.jpg no jak to nie widzisz jak sie oblizuje zeby pozrec swoja ofiare :evilbat: :eviltong: Quote
Helga72 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 i do góry malutka :multi:tyle kochanych cioteczek do psicy zagląda będzie dobrze :lol: Quote
m_orsetti Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bo psica warta zaglądania i zainteresowania:) M. Quote
jola od jadzi Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ...nikt, kompletnie nikt nie pyta o Sherry :-( Quote
m_orsetti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nie wolno tracić nadziei. Ja ja wciąż mam i trzymam kciuki za tę absolutnie niezwykłą sunię. Monika Quote
m_orsetti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wieczorem też się należy sikanie:))) :painting: Quote
agaga21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 wyczytałam że domek bez innych psów-czyli nie lubi żadnych czy jednego nie polubiła?jak to z nią jest? Quote
jola od jadzi Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No i właśnie tak to wygląda...Smutno, bo nikt nie pyta o Sherry. I tak trwa to już pół roku...Ale ja wierzę, że i do naszej dziewczynki uśmiechnie się szczęście! Quote
m_orsetti Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Poranne podnoszenie. Nie zapominajmy o tym psiku. On siedzi w hotelikowym boksie i czeka. M. Quote
jola od jadzi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 agaga21 napisał(a):wyczytałam że domek bez innych psów-czyli nie lubi żadnych czy jednego nie polubiła?jak to z nią jest? Trudno wyczuć czy chodziło tylko o tego jednego, czy o wszystkie, wolimy dmuchać na zimne, dlatego szukamy domku bez innych zwierząt. Za to w stosunku do ludzi Sherry jest tak słodka, urokliwa, że aż przykro, że dotąd jest bez swojego człowieka. Quote
agaga21 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 szkoda...brałam ją pod uwagę dla siebie pod koniec wiosny:shake:(gdyby do tej pory domku nie znalazła) ale mam psa astka ale pewnie do tej pory i tak znajdzie domek! Quote
Helga72 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Agaga 21 jeżeli chodzi o suki i koty to z góry wiadomo nienawidzi :angryy: co do samców to trzeba obserwowac są dwa punkty zapalne micha i pańcio :diabloti: sucz jest bojowa pod waruniem , że czuje swoją przewagę tak było z Pokerem natomiast jeżeli chodzi o cc to wiedziała , że nie należy z nim zadzierać bo nie wygra się więc zrobiła się malutka i pokorna :oops: piszesz , że masz psa asta zakładam , że znasz rasę ale na wszelki wypadek może ciotki poproszą o radę zaprzyjaznioną behawiorystkę;) i jeszcze jedno jeżeli suka wpadnie w amok walki to ciężko ją zatrzymać wyłazi z niej Terminator :shake: dlatego tak jak napisano wcześniej przyszły właściciel musi być bardzo odpowiedzialnym człowiekiem . Quote
Recommended Posts