Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sherrunia ma się dobrze, ma swoje posłanko, miseczkę pełną jedzenia, swój kąt, niby ma wszystko, brakuje jej tylko człowieka...
Nikt się o nią nie pyta, nikt. Aż żal serce ściska, że taka kochana sunia już prawie rok czeka na dom. Sherry ma same zalety, jest taka radosna, taka zapatrzona w człowieka, ale to widać ciągle za mało...

Posted

Sherry była ogłaszana wszędzie i to kilkakrotnie,nikt się nie zgłosił oprócz dwóch "amatorów", ale faktycznie, ostatnio nowych ogłoszeń nie było.
Zrobimy, aczkolwiek ja już straciłam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto pokocha tę sunię.

Posted

[quote name='m_orsetti']Pani Jolu- pytała o to wcześniej-ale ponawiam: dlaczego Sherry nie ma ogłoszeń poza allegro i nk?
Myślę, że przydałaby się suni porcja nowych anonsów.

M.

Sherry ma troszkę ogłoszeń, np:

ojej.pl
ale.gratka.pl
neeon.pl
eoferty.pl
gumtree.pl
e-zwierzak.pl
kupiepsa.pl

Oczywiście ogłoszeń nigdy nie za wiele, dlatego będziemy robić następne.
W ostatnich dniach miałam obiecujące zapytanie o Sherry z Tychów, ankieta przedadopcyjna została wypełniona, wizyta umówiona - no i dostałam maila, że "to już nieaktualne"...
Szukamy więc dalej domku dla suni.

Posted

[SIZE=2]wybaczcie proszę offa:

BARDZO PROSZĘ O POMOC!

PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!!
WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/

postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady...
proszę o pomoc dla BARONA!!!
proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe
(choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-(
z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

:lol: doczekała się!! po niemal roku tułaczki Sherry ma dom :) swoją panią poznała w środę i odtąd pani Magda przyjeżdżała codziennie do hotelu, zabierając Sherry na spacer i zdobywając jej zaufanie. dziewczyny złapały świetny kontakt, jakby się znały od zawsze.

Sherry nie trzeba było długo namawiać na wejście do samochodu. chyba wiedziała, że jedzie do lepszego życia. do mieszkania weszła jak do swojego domu, skorzystała ze swoich miseczek, położyła się na swoim posłanku, które zaraz potem olała na rzecz pięknej białej kanapy i szklanej ławy, pod którą próbowała zmieścić swój wielki tyłek :diabloti: wyszłyśmy wszystkie jeszcze potem na spacerek, a po kilku krokach Sherry już stała pod swoją klatką i czekała na wejście do swojego domu :)

myślę, że właśnie na taki dom dla Sherry czekałyśmy :)

a tu zdjęcia z środy, pierwszego spotkania dziewczyn:

Posted

Alojzyna napisał(a):
łza się oku kręci jak się czyta takie wieści :lol:

Szczęśliwego życia dla obu pań :loveu: :loveu:

Oj tak, Sherry szczególnie to się należy...Przyznam, że był taki czas, kiedy myslałam, że Sherry zostanie naszym fundacyjnym psem juz do końca, nikt nigdy o nią nie pytał, oprócz dwóch nawiedzonych facetów szukających agresywnego psa...Sherry mieszka niedaleko nas, dosłownie o rzut beretem, w związku z czym będziemy mieć zawsze kontakt z jej Panią.
Tak bardzo sie cieszę!:multi: