Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam jej ogłoszenia na ( nie wrzucam linków bo dogo linkuje i efekt jest masakryczny:cool1:):

alegratka.pl
autogielda.pl
eoferty.com.pl
kupsprzedaj.pl
ogłoszenia.interpress.net.pl
ogloszenia.yellowpages.pl
przygarnijzwierzaka.pl
4lapy.pl
bono-polska.pl
lodz.gumtree.pl
kupiepsa.pl
ogloszenia.24polska.pl
dwukropek.pl
animalia.pl
etablica.com
drobne.centrumofert.pl

Później jej dorobię resztę,bo mój komputer strajkuje.

Posted

psica jest naprawdę super nic w domu nie niszczy nie hałasuje kocha ludzi i dzieci a co najważniejsze nigdy nie nabrudzi to czyścioszka po sterylce czuje sie dobrze jest gotowa do adopcji:cool3:

Posted

powala mnie brak zainteresowania amstaffami. wcześniej dzwonił jakiś przychlast pytając czy Sherry można wyszkolić żeby była agresywna, a dzisiaj pan w sprawie Doxy, który jak dowiedział się że nie jesteśmy w warszawie, to zrezygnował. no bo przecież mile świetlne dzielą te dwa miasta.

Posted

Trzeba było powiedzieć temu pierwszemu ciołkowi, że historia Sherry ma drugie dno i suka już zagryzła dwóch poprzednich właścicieli więc agresji ma w sobie aż nadto.
Fakt, w drugim przypadku, trzeba by było sunię teleportować.

Posted

cioteczki sytuacja trąci dramatem nie mogę dłużej trzymać w domu asty bo koty poszły w cholerę i nie widziałam ich od miesiąca zaczynam się naprawdę marwić o moje kociska :-( a tu jak na złość 0 zainteresowania:angryy:

Posted

no więc dzięki Iwonce pojawiła się szansa na stały dom dla Sherry. nie chcę jeszcze zapeszać, bo sami wiecie jak to jest... ale z każdym dniem jest to coraz bardziej prawdopodobne :razz: trzymajcie kciuki, proszę!!!! bo Sherry już za długo czeka, ona bardzo potrzebuje stabilizacji i pewności, że wszystko będzie dobrze...