Helga72 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 cudna sucz czeka :lol: jest grzeczna spokojna kochana uwielbia być z człowiekiem i chociaż mówi się , że asty to sportowe psy i nie przywiązują się do człowieka to ona wręcz przeciwnie jest zapotrzona w ludzia chodzi krok w krok lubi się przytulać i być głaskana :loveu: to wspaniały i oddany człowiekowi pies wart najlepszego domku na świecie :multi: Quote
majqa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Helga72 napisał(a):Majqa moje koty nie kamikadze :eviltong: Ja ze swoich zrobiłam kamikadze i jakoś się udało, choć...nie zachęcam na siłę. ;) Quote
majqa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Co u Ciebie sunieczko? Nie możesz tak spadać wątkowo! :shake: Quote
jola od jadzi Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dzięki cioteczki, że zaglądacie do Sherry,to jest wyjątkowo całuśna sunia, zacałowała by każdego, kto się do niej odezwie,tyle w niej miłości... Quote
Helga72 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 sunia jest bardzo przyjaznym psiakiem nawet u weta obyło się bez kagańca :lol: jest kochana , całuśna , przytulaśna i cieplutka jak piecyk :loveu: polecam bo jesień taka zimna :cool3: w nocy trochę chrapie ale cóż każdy ma wady:evil_lol: Quote
majqa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Helga72'](...) w nocy trochę chrapie ale cóż każdy ma wady:evil_lol: Helguś, ona nie przebije mojego sąsiada zza ściany...Nawet nie wiesz, jak boleję, że nie mogę rozepchnąć ścian (i...powiększyć mieszkania). Już by niunia była moja. :-( Jolu Od Jadzi, jak tam stan totkowy??? :loveu: ;) Pamiętasz o umowie? Ja tak i rżnę kuponowo aż miło tylko...gdzie te owoce trudu??? :roll: :eviltong: Fortuna o mnie zapomniała, czy co??? :roll: Quote
Helga72 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Majeczko najdroższe słonko toż ona dla Ciebie stworzona :loveu:nie ma wielkich wymagań lokalowych :razz: Quote
majqa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Helga72 napisał(a):Majeczko najdroższe słonko toż ona dla Ciebie stworzona :loveu:nie ma wielkich wymagań lokalowych :razz: Oj, ja to wiem...tylko mąż raczej nie chciałby wiedzieć. Wielka jest szansa, że po tym, co nawyczyniałam ostatnio (kolejne zwierzę), mogłabym po pracy zastać spakowaną walizeczkę, a do niej umocowane 5 smyczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, a 6ta byłaby Sherry. ;) Quote
Helga72 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 NO TAK Moj maz tez nie wykazuje zrozumienia dla mojej dziaalno Quote
nata od jadzi Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ech te chłopy... same problemy z nimi :) Majqa, kochana, a Ty szykuj miejsce w sercu dla Doxy, którą pewnie niebawem przedstawimy, a która do ludzi jest równie rozkoszna co Sherry ;) mamy już dwie astki, a o domach ani słychu... no, może poza idiotą, który wczoraj do mnie dzwonił i pytał czy Sherry mogłaby być agresywna :shake: Quote
majqa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 nata od jadzi napisał(a):ech te chłopy... (...)Majqa, kochana, a Ty szykuj miejsce w sercu dla Doxy (...), a która do ludzi jest równie rozkoszna co Sherry ;) mamy już dwie astki, a o domach ani słychu (...) Nie no, ja na moją lepszą połowę nie mogę narzekać, sypia z kotami ;), a z psami zasuwa po osiedlu. :evil_lol: Jejku, ja bym te wszystkie niuńki pozgarniała :-( tylko mieszkanie nie jest z gumy i jak pchnę, to co najwyżej tynk odpada. Takie moje marzonko psie to pozgarnianie po równo: wszystkich tzw. ostrych w potrzebie, bo są cudne i lubię ryzyko (rottki, bullki), a reszta to staruszki na godne dożycie. Czekam na wątek Doxy i już mi serce wali młotem. Quote
Helga72 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 pręgowany kaloryferek ekologiczny na zimę:diabloti: Quote
jola od jadzi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 To proszę, przedstawiam koleżankę Sherry- Doxę: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11042126#post11042126 (mamy już trzy amstaffki: Sherry, Doxę oraz Bellę(od przedwczoraj) Quote
Helga72 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 naprawdę nie ma chętnych na taką piękną sukę :crazyeye: to bardzo smutne:-( Quote
majqa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 W ludziach drzemie strach przed tą rasą. :-( Quote
jola od jadzi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Pewnie, przecież to pies-morderca:evil_lol: Quote
katya Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A ja myślę, że to strach przed wiekiem :-( Na Staśka 2, który był u Tuśki była kupa chętnych... Quote
majqa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nie wolno się poddawać. W górę Sherry, poprostu w górę! Quote
Helga72 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 to strach ludzi paraliżuje wiek do przyjęcia ale jak usłyszą , że amstaff :-( a sunia naprawdę miła ale cóz dwie damulki , które były z kotami w CMVECie dostały spazmów i histerii na jej widok :angryy: a ona spała na moich kolanach a do nich odwróciła się pupcią :evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 katya napisał(a):A ja myślę, że to strach przed wiekiem :-( Na Staśka 2, który był u Tuśki była kupa chętnych... a ile ona ma lat...bo jakoś nie doczytałam:oops: jesli myślisz, ze to wiek jest problemem to ją odmłodź;) 2-lata w te czy te nie gra roli... a tak na poważnie to to, co u was się dzieje z bullowatymi to normalnie masakra - w schronie ich od groma - młode, starsze, do wyboru do koloru, na Kosodrzewiny to samo....szok:shake: Quote
Recommended Posts