Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudna sucz czeka :lol: jest grzeczna spokojna kochana uwielbia być z człowiekiem i chociaż mówi się , że asty to sportowe psy i nie przywiązują się do człowieka to ona wręcz przeciwnie jest zapotrzona w ludzia chodzi krok w krok lubi się przytulać i być głaskana :loveu: to wspaniały i oddany człowiekowi pies wart najlepszego domku na świecie :multi:

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia jest bardzo przyjaznym psiakiem nawet u weta obyło się bez kagańca :lol: jest kochana , całuśna , przytulaśna i cieplutka jak piecyk :loveu: polecam bo jesień taka zimna :cool3: w nocy trochę chrapie ale cóż każdy ma wady:evil_lol:

Posted

[quote name='Helga72'](...) w nocy trochę chrapie ale cóż każdy ma wady:evil_lol:
Helguś, ona nie przebije mojego sąsiada zza ściany...Nawet nie wiesz, jak boleję, że nie mogę rozepchnąć ścian (i...powiększyć mieszkania).
Już by niunia była moja. :-(
Jolu Od Jadzi, jak tam stan totkowy??? :loveu: ;) Pamiętasz o umowie?
Ja tak i rżnę kuponowo aż miło tylko...gdzie te owoce trudu??? :roll: :eviltong:
Fortuna o mnie zapomniała, czy co??? :roll:

Posted

Helga72 napisał(a):
Majeczko najdroższe słonko toż ona dla Ciebie stworzona :loveu:nie ma wielkich wymagań lokalowych :razz:

Oj, ja to wiem...tylko mąż raczej nie chciałby wiedzieć. Wielka jest szansa, że po tym, co nawyczyniałam ostatnio (kolejne zwierzę), mogłabym po pracy zastać spakowaną walizeczkę, a do niej umocowane
5 smyczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, a 6ta byłaby Sherry. ;)

Posted

ech te chłopy... same problemy z nimi :) Majqa, kochana, a Ty szykuj miejsce w sercu dla Doxy, którą pewnie niebawem przedstawimy, a która do ludzi jest równie rozkoszna co Sherry ;) mamy już dwie astki, a o domach ani słychu... no, może poza idiotą, który wczoraj do mnie dzwonił i pytał czy Sherry mogłaby być agresywna :shake:

Posted

nata od jadzi napisał(a):
ech te chłopy... (...)Majqa, kochana, a Ty szykuj miejsce w sercu dla Doxy (...), a która do ludzi jest równie rozkoszna co Sherry ;) mamy już dwie astki, a o domach ani słychu (...)

Nie no, ja na moją lepszą połowę nie mogę narzekać, sypia z kotami ;),
a z psami zasuwa po osiedlu. :evil_lol: Jejku, ja bym te wszystkie niuńki pozgarniała :-( tylko mieszkanie nie jest z gumy i jak pchnę, to co najwyżej tynk odpada. Takie moje marzonko psie to pozgarnianie po równo: wszystkich tzw. ostrych w potrzebie, bo są cudne i lubię ryzyko (rottki, bullki), a reszta to staruszki na godne dożycie. Czekam na wątek Doxy
i już mi serce wali młotem.

Posted

to strach ludzi paraliżuje wiek do przyjęcia ale jak usłyszą , że amstaff :-( a sunia naprawdę miła ale cóz dwie damulki , które były z kotami w CMVECie dostały spazmów i histerii na jej widok :angryy: a ona spała na moich kolanach a do nich odwróciła się pupcią :evil_lol:

Posted

katya napisał(a):
A ja myślę, że to strach przed wiekiem :-(
Na Staśka 2, który był u Tuśki była kupa chętnych...

a ile ona ma lat...bo jakoś nie doczytałam:oops: jesli myślisz, ze to wiek jest problemem to ją odmłodź;) 2-lata w te czy te nie gra roli...

a tak na poważnie to to, co u was się dzieje z bullowatymi to normalnie masakra - w schronie ich od groma - młode, starsze, do wyboru do koloru, na Kosodrzewiny to samo....szok:shake: