Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!! piękny dostojny pies, ludzie nie mają serca... aż strach myśleć, jakie to dziecko, które się urodzi będzie, skoro ma takich rodziców :(
trzymam kciuki i czekam TYLKO NA POMYŚLNE WIEŚCI :D

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zawsze wiedziałam, że Bari to piękny pies, ale to co dzisiaj zobaczyłam przeszło moje wyobrażenia na jego temat jakie miałam na podstawie zdjęć. Ten pies to CUDO. Powinny się bić o niego najlepsze domki z możliwych, a tymczasem on już kolejną zimę spędza w schroniskowej budzie. Przykre to bardzo...

I Bariś smutasek...

• 1 month later...
Posted

3 dni szukałam wątku Bariego - przekopałam wszystko. Kanał.
Dzięki za znalezienie.

Otóż...Bari w dniu 6.02. w sobotę jedzie do domku w Niemczech. Razem z Murzynkiem i Kola - do domku stałego, nie na tymczas. Z podpisanymi umowami i obietnica wieści.
Wreszcie przestanie być niczyj.
Proszę - trzymajcie kciuki.

• 2 weeks later...
Posted

Psiaki zajechały szczęśliwie, my też. Bari bardzo grzecznie siedział a tyłu za siatką.
Nawet nie szczekał. Na miejscu czekalismy troche, to z Pawłem pospacerował. Potem troche nie chciał wejść do przeznaczonego dla siebie transportera, ale Paweł mu pomógł. Psiak grzecznie soie połozył i wtedy ja wysiadłam..

Ten obrazek pozostanie w moim sercu. Duzy otwarty samochód, hałas, psiaki paraduje - wsiadają, rozmowy - zza krat kontenerka patrzy leżący Bari, a przen nim stoi Paweł - i tak w siebie wpatrzeni.

A mówią, że mężczyźni to twardziele. Nasz Paweł tez tak uważa. Ale ja wiem.
Poszłam pobeczek z boku.

Jak tylko będą wieści o Barusiu - damy znać.

• 7 months later...