PapryczkaChili Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!! piękny dostojny pies, ludzie nie mają serca... aż strach myśleć, jakie to dziecko, które się urodzi będzie, skoro ma takich rodziców :( trzymam kciuki i czekam TYLKO NA POMYŚLNE WIEŚCI :D Quote
Lilmo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czy wiadomo czy chłopakowi udało się pojechać do domku? Troszkę już bolą te kciuki od trzymania :D Quote
supergoga Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Niestety sprawa jakoś ucichła i bari nadal w schroniskowym kojcu. Quote
Lilmo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bardzo mi przykro... miałam po cichu nadzieję, że tym razem się uda. Bariś, Bariś Ty biedaku... :-( Quote
Lilmo Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Zawsze wiedziałam, że Bari to piękny pies, ale to co dzisiaj zobaczyłam przeszło moje wyobrażenia na jego temat jakie miałam na podstawie zdjęć. Ten pies to CUDO. Powinny się bić o niego najlepsze domki z możliwych, a tymczasem on już kolejną zimę spędza w schroniskowej budzie. Przykre to bardzo... I Bariś smutasek... Quote
supergoga Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 3 dni szukałam wątku Bariego - przekopałam wszystko. Kanał. Dzięki za znalezienie. Otóż...Bari w dniu 6.02. w sobotę jedzie do domku w Niemczech. Razem z Murzynkiem i Kola - do domku stałego, nie na tymczas. Z podpisanymi umowami i obietnica wieści. Wreszcie przestanie być niczyj. Proszę - trzymajcie kciuki. Quote
Lilmo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Co za nowina! :) bardzo, bardzo się cieszę :) Quote
snuszak Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wieści świetne, tyle czekał chłopak i sie doczekał, dobrze że jakiś psiak z Buku idzie ;) Quote
PaulinaT Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bari już w drodze. Trzymam kciuki za Ciebie piękny wielkopsie! Quote
ketunia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wow super wieści. :) Czekam na relacje. Powodzenia Barusiu Quote
Lilmo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bari dziś Twój wielki dzień. Trzymam kciuki za podróż fundacyjnych psiaków. Quote
supergoga Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Psiaki zajechały szczęśliwie, my też. Bari bardzo grzecznie siedział a tyłu za siatką. Nawet nie szczekał. Na miejscu czekalismy troche, to z Pawłem pospacerował. Potem troche nie chciał wejść do przeznaczonego dla siebie transportera, ale Paweł mu pomógł. Psiak grzecznie soie połozył i wtedy ja wysiadłam.. Ten obrazek pozostanie w moim sercu. Duzy otwarty samochód, hałas, psiaki paraduje - wsiadają, rozmowy - zza krat kontenerka patrzy leżący Bari, a przen nim stoi Paweł - i tak w siebie wpatrzeni. A mówią, że mężczyźni to twardziele. Nasz Paweł tez tak uważa. Ale ja wiem. Poszłam pobeczek z boku. Jak tylko będą wieści o Barusiu - damy znać. Quote
PaulinaT Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oby był najszczęśliwszym psem, ten Bari. Kochane psisko. Quote
Lilmo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Czytając te wiadomości aż mi samej łzy napływają do oczu. Bari to taki piękny i wspaniały pies. Bądź szczęśliwy piesku. Quote
supergoga Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Bari już we własnym domu, a poniżej fotki z wizyty poadopcyjnej. Ma koleżkę - który jest ogromnie podobny. A Bari - po prostu piękny pies: Quote
Recommended Posts