Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiara121 napisał(a):
Tu raczej chyba w cuda wierzysz :eviltong: Bari lubi tylko obroze i to mu musi wystraczyc :) a w sobie mi tez sie z nim dobrze na oborzy chodzi :) na przyszly tydzien trzeba bedzie chcopaka na spacer zabrac bo jak tka dawno nas nie bylo to pewnie wulkan energi w nim az kipi ;)

Mam nadzieje ze ladnie pojdzie :):eviltong: Chlopak jako pierwszy pojdzie na dluugi spacer

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiara121 napisał(a):
Tak chlopaka trzeba bedzie zabrac...Pewnie am tyle energi w sobie ze masakra ;) no ja tez mam nadzieje ze pojdzie ladnie chociaz ostatnio robi same postepy :)

Tak tak juz coraz lepiej chodzi na smyczy :)

Posted

Nasz Bari jest wyjatkowym psiakiem któremu w głowie ino zabawa :)
Bari bardzo szybko sie uczy i to jest jego najwiekszym plusem :) Mam nadzieje ze kiedys nasz Bari zostanie adoptowany...

Posted

No raczej Fifi zjadla wszystkie gnotki ;) ale Bariemu to nie przeszkadza wazne ze chopak poszedl na spacerek i bardzo sie z niego cieszyl ;) spacerek nie byl zbyt dlugi bo nasz chloptas szedl razem z Sabinka i Kora ale mu to nie przeszkadzalo Magda z nim troszke na polu pobiegala :loveu::loveu:

Posted

Eh do barego chyba tylko my zagladamy :(... Biedak tak bardzo potrzebuje czlowieka i czulosci a niestety musi byc w schronisku .
KTOSIU !! Zabierz barego do siebie i pokasz mu co to prawdziwy dom !!

Posted

Gdusia napisał(a):
Eh do barego chyba tylko my zagladamy :(... Biedak tak bardzo potrzebuje czlowieka i czulosci a niestety musi byc w schronisku .
KTOSIU !! Zabierz barego do siebie i pokasz mu co to prawdziwy dom !!

No przykro widziec ze tylko my zagladamy do naszego Bariego :-( Psiak nie powinien spedzac swojego zycia w schronisku :( jest taki szczesliwy jak przychodzimy do schroniska i gdy widzi ze idze na spacer...Bardzo posluszny i bardzo madry...Mam nadzieje ze wreszcze i do naszego pregusa usmiechnie sie szczescie i kiedys ktos zabierze go ze schroniskowej klatki do domku :)

Posted

Taki swietny pies .... Moze nie wyglada na psiaka milego, grzecznego, LAGODNEGO i kochanego ale on NAPRAWDE TAKI JEST . Swoim wygladem moze przeraza ale tak naprawde nie ma w nim zadnej agresji. Mozna go karmic z reki nie ugryzie nawet nie mysli o tym aby ugryz! Delikatnie bierze jedzenie tak aby nie skrzywdzic. On naprawde baardzo potrzebuje domku . Niech go ktos w koncu zauwazy i zabierze i pokaze mu prawdziwy dom taki, w ktorym pan go nie wyda spowrotem do schrona bo zona ma miec dziecko tylko bedzie kochal go na dobre i zle .....