Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bari jutro bardz przyszykowany na dluuugi spacerek :):) pojdziesz z Puma i Mróweczka jak sie uda :cool3: ale ciebie nie obchodzi towarzystwo tylko to zeby isc :eviltong: no to szykuj sie na jutro :evil_lol:

Posted

No Bari kocha wszystkie psiaki :)
Dzisiaj nasze kochanie bylo na spacerku i szedl bardzo ladnie :D psinka sie nauczyla ze jak bedzie zle chodzic to nie idzie na spacerek a jak bedzie ladnie chodzic to bedzie wychodzic na spacerki :) no pregusek nasz kochany w sumie bardzo sie szybko uczy :cool3: no mam nadzieje ze i ciebie ktos pokocha i na DOBRE i na złe :)

Posted

Psiara121 napisał(a):
No wiesz Bari to prawdziwa gwiazda wiec musi miec ładne fotki ;) a on wie kiedy wyjda ladnie a kiedy nie :eviltong:
No Bari to ma dzisiaj same zasluzone pochwały :loveu:

Dzisiaj to byl jego dzien :) Szkoda ze taki psiak jak on nie znalazl jeszcze domu :(

Posted

Psiara121 napisał(a):
No szkoda ze tak piekny i madry pies jeszcze nie ma domku :-( ale mam nadzieje ze w koncu zobaczy go ktos i pokocha on pierwszego spojrzenia :)

Oj ja tez mam taka nadzieje :):)

Posted

Psiara121 napisał(a):
Co jest Bari? Jutro obowiazkowo spacerek bo dzisiaj tak smuto patrzales na nas jak zabieralysmy Pume i Mrówke na spacer...Ale ty sobie jutro pojdziesz i bedziesz mial go strasznie dlugiego :) dzisiaj pobiegales sobie za patykami :eviltong:

Moze nasz pregusek jutro pojdzie z edim ??

Posted

Co jest Bari? Jutro obowiazkowo spacerek bo dzisiaj tak smuto patrzales na nas jak zabieralysmy Pume i Mrówke na spacer...Ale ty sobie jutro pojdziesz i bedziesz mial go strasznie dlugiego :) dzisiaj pobiegales sobie za patykami :eviltong:

Posted

No pregusek dzisiaj był na spacerku z Tosia :) psiaki sie dogadywały razem na spacerku a nawet chciały sie razem bawic :cool3: no Bari był w 7 niebie jak go wypuscilysmy i załozyłysmy mu obroze juz chlopak wiedzial co sie kroi :evil_lol:

Posted

Psiara121 napisał(a):
No pregusek dzisiaj był na spacerku z Tosia :) psiaki sie dogadywały razem na spacerku a nawet chciały sie razem bawic :cool3: no Bari był w 7 niebie jak go wypuscilysmy i załozyłysmy mu obroze juz chlopak wiedzial co sie kroi :evil_lol:

U niego wystarczy ze chwytamy smycz w reke a on juz wie ze chodzi o spacerek :) i oczywiscie domaga sie go