Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP*-dramat malutkiej Stokrotki - Momo jedzie do domu stałego!!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Czy nikogo za serce nie chwyta mała księżniczka Stokrotka ?[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]To maleństwo potrzebuje miłości ,serca i opieki !!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]:-( Kto może pomóc [SIZE=6]Stokrotce :-([/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]

Posted

byłoby cudownie gdyby tymczas był na dłużej.
tak długo póki nie znajdzi się naprawdę opowiedzialny dom-gdzie adopcja będzie przeprowadzona z rozwagą i nie dostanie jej pierwszy lepszy który krzyknie: "ja chce pieska" kto spełni kryteria.
szybkie adopcje na chybcika kończą się źle dla psa-zawsze pies na tym wychodzi najgorzej.
Oby Stokrocia:loveu: miała spoój byłą zdiagnozowana, a wszystko było zanatowane w książeczkę zdrowia.
pamiętajcie też: nie szczepi się psów chorych/zarobaczonych! mam na myśli szczepienia wczesne przeciwko chor./zakaźnym.

Posted

oktawia6 napisał(a):
tak długo póki nie znajdzi się naprawdę opowiedzialny dom-gdzie adopcja będzie przeprowadzona z rozwagą i nie dostanie jej pierwszy lepszy który krzyknie: "ja chce pieska" kto spełni kryteria.
szybkie adopcje na chybcika kończą się źle dla psa-zawsze pies na tym wychodzi najgorzej.
Oby Stokrocia:loveu: miała spoój byłą zdiagnozowana, a wszystko było zanatowane w książeczkę zdrowia.
pamiętajcie też: nie szczepi się psów chorych/zarobaczonych! mam na myśli szczepienia wczesne przeciwko chor./zakaźnym.

Tymczas u nas jest, póki co, bezterminowy. Na naszych klinikach zdiagnozujemy Stokrocię, jeśli wyniki badań będą tego wymagały.
Studiujemy weterynarię, także dziękujemy za rady, pamiętamy o nic na bieżąco;)

Posted

oktawia6 napisał(a):

Tymczas u nas jest, póki co, bezterminowy. Na naszych klinikach zdiagnozujemy Stokrocię, jeśli wyniki badań będą tego wymagały.
Studiujemy weterynarię, także dziękujemy za rady, pamiętamy o nich na bieżąco;)

Posted

NaamahsChild napisał(a):

Studiujemy weterynarię, także dziękujemy za rady, pamiętamy o nic na bieżąco;)

to super że będzie u Ciebie-znam Cię z wątku suki bezdomnej po sterylce na którą byłaś chętna i została w DT:lol:-bardzo pozytywne wrażenie.
Dobry wet to podstawa-nawet w Warszawie trzeba uważac-bo to jedno wielkie pole minowe-wet/cep - przewaga tych drugich-jak dobrego się złapie to trzeba trzymac;)

Posted

Cieszę się, że wrażenie było pozytywne:razz: W tej chwili przebywa u mnie sunia z tego wątku (jest moim najdroższym pieskiem:loveu:): http://www.dogomania.pl/forum/f85/porzucona-sunia-juz-w-nowym-super-domku-121277/

A ta jest na tymczasie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pan-umiera-rottweilerka-6-kotow-blagamy-o-dt-do-16-10-czas-wro-122399/
Mam swoich sprawdzonych już weterynarzy, którzy ratowali życie wielu zwierzakom, także mojej szylkreci (3 dni mordęgi i tak zakończone śmiercią w męczarniach:-( choć nadzieja tliła się do samego końca). Są świetnymi specjalistami - i we Wrocławiu i w Tarnowskich Górach, gdzie pracuję w czasie wolnym jako praktykantka/wolontariuszka.
Pomożemy malutkiej!

Posted

Oby to maleństwo jak najszybciej odzyskało zdrowie i znalazło dobry kochający domek.
Taka mała kruszynka , a tyle już wycierpiała. Za dużo jak na takiego maluszka, za dużo!

Posted

[quote name='NaamahsChild']
Cieszę się, że wrażenie było pozytywne:razz: W tej chwili przebywa u mnie sunia z tego wątku (jest moim najdroższym pieskiem:loveu:): http://www.dogomania.pl/forum/f85/porzucona-sunia-juz-w-nowym-super-domku-121277/

A ta jest na tymczasie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pan-umiera-rottweilerka-6-kotow-blagamy-o-dt-do-16-10-czas-wro-122399/
Mam swoich sprawdzonych już weterynarzy, którzy ratowali życie wielu zwierzakom, także mojej szylkreci (3 dni mordęgi i tak zakończone śmiercią w męczarniach:-( choć nadzieja tliła się do samego końca). Są świetnymi specjalistami - i we Wrocławiu i w Tarnowskich Górach, gdzie pracuję w czasie wolnym jako praktykantka/wolontariuszka.
Pomożemy malutkiej!

wspaniale!:loveu:
super, że masz oparcie w dobrych wetach-to na korzyśc podopiecznych!

a Stokrocia-jest jak mój Jacuś:

z siostrzyczką na szczepieniu-te panie to mamusie Agatki:loveu:od jakiegoś czasu a Jacuszek jest jak Stokrotka-Stokrocia będzie taka jak Jacuszek widziałam jej łapy:cool1:

Posted

Matuchno, ja nie stawiałam żadnej diagnozy. Opisałam wam tylko przypadek mojej Psoni, ale to nie znaczy, ze Stokrocia cierpi na to samo.

Dobrze,że niuni trafia się DT. Przynajmniej będzie wypieszczona :lol:

Posted

Stokrosia już u mnie w domku. Jest cudnym, uroczym i wesołym psiakiem. Pokochały się z Blanche, śpią razem obok siebie i się liżą:loveu:
Rottka ostrożnie, z dystansem, już bez kagańca i smyczy, trochę mruczy pod nosem, ale póki co grzeczna, choć nieco zazdrosna:p

Posted

Jesteśmy po kąpieli, jedzonku (nie tylko swojej porcji, ale także tym, co pozostało po innych psiurach:diabloti:), aktualnie Stokrocia męczy Blanche - wygląda to przekomicznie, bo jak Blanche jest zmęczona i już nie chce się bawić, to Sonia wstaje, warknie, szczeknie - i mała od razu leży na swoim kocyku przy łóżku i jest cisza:razz: