oktawia6 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ja również trzymam kciuki za kopię mojego Jacusia:eviltong: Quote
NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='oktawia6']ja również trzymam kciuki za kopię mojego Jacusia:eviltong: I trzymałyście skutecznie! Stoki ma nowy domek!!! Rozmawiałam z dziewczyną i jestem przekonana, że malutka trafiła świetnie. Dziewczyna ma dom z ogrodem, mieszka na Śląsku. Stokrotka mieszkać będzie w domu, sama nie będzie hasać po podwórzu. Zostanie wysterylizowana, ja postaram się załatwić ten zabieg za darmo - ale póki co - jest na to czas. Dziewczyna miała już sunię ze schroniska i dożyła u niej sędziwych lat. Do tego, ma warunki by wspomóc nas propozycją tymczasu - więc w ogóle cudownie:loveu: Strasznie się cieszę, że Stoki, czująca się świetnie, ma nowy, prawdopodobnie wspaniały domek! Umowę adopcyjną podpisałyśmy, mała jedzie do domu w czwartek, kopię zeskanuję i wyślę fundacji. Quote
Niewiasta_21 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Nic dodać nic ując!!! Ciesze sie ogromnie i jeszcze raz dziękuje! :loveu: Stoki,bądź szczęsliwa! :multi::multi::multi: Quote
NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dziewczyna zdecydowała się zmienić plany - i Stoki jutro rano jedzie do domu.. Właśnie się pożegnałyśmy, zostałam ostatni raz wylizana, wypiskana i wyciumana.. Już mi brakuje tej małej iskierki:placz: Bądź szczęśliwa, Stokrotko (tego imienia też trzeba będzie przestać używać, ma już nowe - Momo)! Quote
hanka456 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Momo, po raz pierwszy szęśliwego nowego życia. Quote
ewatonieja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 o rany! wspaniała wiadomość, niesamowite! :multi::Rose: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 super!!!:multi::multi::multi: oby się udało szczeniakom z obory jak Stokrocie:-( Quote
NaamahsChild Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 oktawia6 napisał(a):super!!!:multi::multi::multi: oby się udało szczeniakom z obory jak Stokrocie:-( Szczeniaczkom z obory? Zarzuć linkiem. Quote
Reno2001 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale super wieści. I jak szybko ten domek się znalazł. SUUPER!!! A to wątek tych z obory: http://www.dogomania.pl/forum/f28/uratujcie-szczenieta-z-obory-schronisko-kotliska-pomocy-malo-czasu-123871/ Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 NaamahsChild napisał(a): Szczeniaczkom z obory? Zarzuć linkiem. już miałam podawac linka-dziękuję Reno :placz: Quote
Niewiasta_21 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Czy są jakies wieści od mojej czarnej księzniczki? Quote
NaamahsChild Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Księżniczka rządzi już całą okolicą, wszyscy ją kochają:loveu: Przekochane cudo! Quote
Niewiasta_21 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 A bedą zdięcia? pliss:roll: Quote
hanka456 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jeśli to możliwe bardzo prosimy o wieści. Quote
oktawia6 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a może zdjęc nie będzie bo to jakaś wioska-bez internetu kompa i aparatu? Quote
Niewiasta_21 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Ja dostałam foteczki, przepraszam, zaraz wstawie :-) Quote
Niewiasta_21 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Trzymajcie sie czegos bo mozecie spasc! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Kamila_s Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 looooooooooooo matko jaka pieknaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::multi: zdjecia rewelacyjne!!!!!!!!a mala ksiezniczka po prostu sama slodycz!!!!!!:loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 no dobrze mówiłam - mój Jacek-jako szczeniaczek i podrostek jak teraz-tylko uszy stojące!:evil_lol: będzie kawał byka z niej Quote
Recommended Posts