NaamahsChild Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Na naszej uczelni mamy rocznie 5/6 sterylek za darmo, także ja jej manu propria zrobię:razz: Zwołamy się z Bounty i Mysią_ - wspólnie postaramy się coś wymyślić:diabloti: Quote
Niewiasta_21 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Czy zrobiłby ktos nowy banerek dla Stokroci? Quote
Niewiasta_21 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 O sliczny,dzieki ciapus :-) Quote
oktawia6 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zamówię Ci jeszcze wypsaione banery dla Stokroci wieczorem:lol: także jest dobra perspektywa na przyszłośc odnośnie sterylizacji dla malutkiej:loveu: Quote
NaamahsChild Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dzisiaj Stokrotka była u weterynarza - okazało się, że dr Cichecki jest znajomym dr Janeczka, a jego syn jest moim kolegą z roku:diabloti: Stoki została ponownie odrobaczona, nowym, rewolucyjnym środkiem, do tego nie dostała żadnego antybiotyku, badania krwi za pół roku - wet mówi, że szczeniorek jest zdrowy i mam go nie męczyć badaniami. Wygląda cudownie, sierść mięciutka i błyszczy cudownie:loveu: I już 3 osoby wzięły ode mnie nr i czekam na wiadomości od nich - mała rozwala na łopatki:loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Marta,dziekuje Ci za wszystko!!! Ucałuj Stokrocie odemnie :placz: Quote
NaamahsChild Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie dziękuj, kochana!:eviltong: Stoki szybciutko znajdzie domek, jest już w domku u mojej kumpeli. Cudo..:loveu: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 NaamahsChild napisał(a): Nie dziękuj, kochana!:eviltong: Stoki szybciutko znajdzie domek, jest już w domku u mojej kumpeli. Cudo..:loveu: to banerki już niepotrzebne?:lol: Quote
NaamahsChild Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie no, jeszcze potrzebne, jak będzie wiadomo na 100% to ściągniemy, póki co, szukajmy dla niej czegoś wyjątkowego:loveu: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 NaamahsChild napisał(a): Nie no, jeszcze potrzebne, jak będzie wiadomo na 100% to ściągniemy, póki co, szukajmy dla niej czegoś wyjątkowego:loveu: oczywiście to dzisiaj zamawiam w takim razie!:lol: Quote
szajbus Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A koleżanki prześcieradełek nie ochrzciła????? :evil_lol: No to SUPER DOMKU dla Stokroci wyłoń się!!!!!!! Quote
NaamahsChild Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie, nie ochrzciła, już nauczona, że na łóżko NIE wolno się gramolić, tylko koty.. Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 obiecane banerki zrobiła je Bruciowa:lol:: Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A tutaj Stoki ma ogłoszenia w wersji bezpośrednio do druku: http://adopcjenaa.w.interii.pl/stokrotka.doc Mogą takie być?:roll: Quote
hanka456 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Stokrotka ma tyle dobrych cioć. Ciocie jesteście kochane. Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Stokrotka ma szczęście, że jej pomogłyście. Inaczej.. nie merdałaby ogonkiem w moim mieszkaniu. Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Uwaga, uwaga! Nie chcę zapeszać, ale.. Stoki chyba znalazła domek!:loveu: Koleżanka z weterynarii, zamieszkała w Bytowie, ma duży, ładny domek z ogrodem. Jutro robimy dokładniejszy wywiad i jak dobrze pójdzie, to w tym tygodniu nareszcie będzie na swoim! Sunia będzie w domu, ale ogródek też jej się do szaleństw przyda, żeby ADHD wyładowywać:diabloti: Oby się udało!:loveu: Quote
Reno2001 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale byŁoby super. Stokrotka w koŃcu miaŁaby wŁasny dom. Po takiej walce o zdrowie i Życie nalezy jej sie najlepszy domek pod sŁoŃcem. Czekamy na wieŚci z niecierpliwoŚciĄ. Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Umówiłam się z dziewczyną jutro, wolę z nią porozmawiać oko w oko niż przez telefon, zobaczę jak Stoki na nią reaguje itd. Ale jestem bardzo dobrej myśli!:loveu: Kocham tą sunię, jest przecudna!:loveu: Quote
Recommended Posts