Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP*-dramat malutkiej Stokrotki - Momo jedzie do domu stałego!!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Stokrotka była u weterynarza - okazało się, że dr Cichecki jest znajomym dr Janeczka, a jego syn jest moim kolegą z roku:diabloti:

Stoki została ponownie odrobaczona, nowym, rewolucyjnym środkiem, do tego nie dostała żadnego antybiotyku, badania krwi za pół roku - wet mówi, że szczeniorek jest zdrowy i mam go nie męczyć badaniami. Wygląda cudownie, sierść mięciutka i błyszczy cudownie:loveu:
I już 3 osoby wzięły ode mnie nr i czekam na wiadomości od nich - mała rozwala na łopatki:loveu:

Posted

NaamahsChild napisał(a):

Nie no, jeszcze potrzebne, jak będzie wiadomo na 100% to ściągniemy, póki co, szukajmy dla niej czegoś wyjątkowego:loveu:

oczywiście to dzisiaj zamawiam w takim razie!:lol:

Posted

Uwaga, uwaga!
Nie chcę zapeszać, ale..
Stoki chyba znalazła domek!:loveu:
Koleżanka z weterynarii, zamieszkała w Bytowie, ma duży, ładny domek z ogrodem. Jutro robimy dokładniejszy wywiad i jak dobrze pójdzie, to w tym tygodniu nareszcie będzie na swoim!
Sunia będzie w domu, ale ogródek też jej się do szaleństw przyda, żeby ADHD wyładowywać:diabloti:
Oby się udało!:loveu:

Posted

Umówiłam się z dziewczyną jutro, wolę z nią porozmawiać oko w oko niż przez telefon, zobaczę jak Stoki na nią reaguje itd. Ale jestem bardzo dobrej myśli!:loveu:
Kocham tą sunię, jest przecudna!:loveu: